Direktlänk till inlägg 11 november 2014

Vecka 30. En dag som verkligen var inte var tänkt så här & mail från min nya Barnmorska

Av anonym anonym - 11 november 2014 23:04

God Kväll!

 

Vakna i dag kl 08.07 på ett ungefär skulle till Kuratorn i dag,på karolinska i solna skönt  att ha någon som är närmare också än tidigare så klart för den delen än att göra världens resa bara för ett samtal som sagt.

Min syster kom hit halv nio eftersom vi bestämde att hon skulle vara med på detta möte så att dom fick träffas nångång eftersom syrran aldrig har svarat  när det har varit viktiga samtal på gång.

Och självklart så var första hon i stort sätt skulle dra upp var det här med våldtäkten i sömnen och hon inte trodde på och det gjorde mig en aning lack.

Med tanke på att mammsen till slut förstog att jag menade allvar med detta och hur jag egentligen mådde av det.

Men som jag skrivit tidigare om och hur jag bestämde mig för att fråga min barnmorska hur man ser på detta med våldtäktsmannen och hur jag /man ska gå till väga med saker eller om det kan vara försent.

Vet inte om det här med våldtäkten kan hjälpa men det andra han har gjort med olaga hot ,bland annat hotade mitt hjärta med att ta kål på honom.

Kanske är en möjlighet skulle till henne på måndag så man får se vad hon säger och hennes råd.

Men syrran trodde inte ett dugg på det här i alla fall som sårade mig och höll på och mig att börja gråta nästan till och med.

Men vi kom i väg till slut i alla fall ,var där ungefär 15 min innan, och vad händer visade sig att egentligen skulle man har varit i går och inte i dag.

Så det blev ungefär 4-5 minuters samtals tid och sen där  efter åka till Fridhemsplan där jag beslöt mig för att gå in till h&m,men väntade till min syster var utom synhåll annars ville hon väl att man ska bjuda henne på kaffe eller en fika som sagt.

Hon har ju en kompis som jobbar där och äger denna här porr klubben där blue vision där ,mem skynda jag mig in till västermalms gallerian och h&m för att köpa lite över delar till mig där har insett att jag behöver nya under kläder nu inom vissa sorter.

hade ren tur hittade en super pusch up bh för 50 kr i stället för 149 kr och på Lindex fick jag en för 134 kr i stället så det var mycket bra och känner grymt nöjd ska nog spana på under delarna också.

Sen gick jag hem,blev lite misstänksam över en sak också  samtidigt att den 100 som jag hade hemma efter gårdagnes mat inköp hade försvunnit och jag är väldigt nogrann av mig angående pengar också det är jag.

Så då insåg jag att min syster har tagit den medan jag var och borsta tänderna på morgonen och sen påstog att hon var förkyld också som man la märke till att hon inte var ville att jag skulle låna henne  49 kronor.

Så hon kunde köpa nässpray som hon har mani av och är beroende av också och hon är redan skyldig mig 40 kronor som jag inte sett röken, så jag insåg hur dum i huvudet jag.

Jag har ju en besparing men den är ju till lilleman  och inte för nässpray så det var ju bara att lägga tillbaks från sina mat pengar  dom 49 kr som man blev blåst på  och angående 100 kr sedeln skulle hon bara neka till  men när man vet vad jag la den och kommer väl i håg så går det ju inte att lura en där.

och sen att hon varit snål att jag alltid ska köpa någont som fattas när man ska till henne men hon aldrig gentjänser med att köpa hit mjölk till mig.

Men hon började genast opponera sig om alla pengar jag har i sparingen till lilleman som gjorde rysligt sur.

Sen upptäckte jag att en wc rulle fattades också när jag var på wc.an kunde ej låta bli att berätta det för pappsen också som då var på väg till Gramma för att läsa.

Och undra vad vi skulle ha för mat i dag så berättade jag att den 100 som skulle gå till mat hade syrran tagit

Visste inte hur jag skulle lösa det ville själv inte låna från lilleman som sagt.

Så sen när pappsen hade stuckit räkande det som jag hade som jag hade tagit ut  och visade sig att jag kunde handla som var det viktigate åtminnstonde.

Köpte en pasta med spenat smak och finska kött piroger också 2 paket man vet ju aldrig men kände att det var bäst och ha i reserv så att man klarar sig på något vis.

Resten av veckan visst kanske lite enformig men har ju i frysen också som man kan äta också.

Så att det som blev över av pengarna som jag handla för i dag kan sparas om det verkligen är något som behövs bara vänta till måndag.

Så det blev en liten diskution mellan pappsen och mig om det här.

men bjöd pappsen på middag i alla fall och kändes rätt också .

 

Var annars på en promenad efter jag hade varit på ica maxi så att jag fick lite frisk luft också innan mat lagningen av pastan.

 och som tog

 

Duration 01:49:20

Distans 9.46 km

Avg pace 11.33/km

Avg Speed 5.2 km/h

Max speed 57,4 km/h

Energi 482 kalorier.

 Visst är nöjd ändå med tanke på att det blev timmes promenad, och även om jag har fått lite ont i ljumsken eller i det området.

Och plus en lilleman som sparka mig då och då också så klart i magen också men det får jag stå ut med i alla fall inte många månader kvar nu precis.

Men lova mig själv att försöka nu gå högst en timme varje dag så att man har rört på sig var svettig som en gnu när jag kom hem,så ska ta och tvätta i morgon för det är just dom ända klädes plagg som passar mig förtillfället som jag får nu ta och tvätta.

Saknar mitt    och att man inte ännu har hört av honom ännu hoppas han snart blir bättre också så klart och gärna innan julmarknaden i helsingfors.

Så att man kan åka börjar bli less på att tjata helt ärligt.

 

När jag sen kollade till Mailen en sista gång så hade jag fått mail av min nya barn morska som tycker att jag ska anmäla honom med tanke på hur hans hot har varit och skurit själv i armen också och våldtagit mig o sömmen plus att hon undra om jag ville komma tidigare också ,så tänkte varför inte har ju ändå ingenting för mig precis så.

Så svarade att  det kan jag göra som sagt ta lite kontroller och såna saker samtidigt också så klart.

 

Men ska lägga ut några bilder som jag har tagit som senaste dagar från min promenad.

Och hoppas det fungerar med alla har tröttna på när det är stopp helt plötsligt.

 

   

7.11 november      11.11 november

 

Tyvärr blev det stopp hatar det när man ska ladda upp en bild och som kommer något recquest elände men får duga med dessa 2.

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Av anonym anonym - Torsdag 21 mars 23:59

Sovit minis oxgäh planerarr. Ansikts. Mansk puré & cafe 2 gånger i veckan olika masker Ögonask pure & cafe 2 gånger i veckan Ansikts olj ivy Aia 2 gånger i veckan Ansikts kräm ivy aia varje dag morgon make up /kväll ha huden fuktat o torkat ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards