Direktlänk till inlägg 12 november 2014

Gravid Vecka 30. En dag som jag inte hade tänkt mig , och vet attan vad jag ska göra nu

Av anonym anonym - 12 november 2014 23:05

Halloj!

En kväll som jag nu inte kan sluta tänka på hur den har varit ,en lugn dag/kväll .

Tvätta kläder som man har ju svettas som en gnu som bara den dom här dagarna  haft på mig dunjackan eftersom jag insåg att måste tvätta min fleecejacka  var på tiden.

Var på promenad i dag och som blev på runt 2 timmar som jag nu försöker varje dag att göra fick veta att syrran skulle komma förbi ännu en gång ,för att låna pengar, som det inte räckte i går att hon gjorde på ett dåligt sätt som verkligen retade upp mig till 100 % och som gjorde att jag inte kunde släppa detta eller med dessa 149 kronor och som i dag blev 249 kronor med mjölka mig på 100 kr.

men återkommer med det lite senare i inlägget  om detta.

Men tog en proemand kl 13.00- 14.15 bestämde mig samtidigt för att gömma mina kronor som jag hade hemma och som var till lilleman alltså kläder och tillbehör såna saker som han kommer att behöva.

Plus att jag hade en stor kasse med tyg av olika varianter att hämta, för att jag har blivit som min papps har ledsna på det här med låna och låna kan du köpa  köpa det och det på vägen hit.

Jag tog ju ut 200 kr sen måndag för att köpa sånt som jag behövde hem och gjorde och fick över också och la på det sparande som jag har och det var 200 kronor över,var på promenad med pappsen och gick handla en sallad till mig o hade överlopps 100 kronor av dessa 200.

Sen dagen där på så var som försvunna dagen där på och märkte det när jag kom hem från kuratorn med min syster så då måste hon ju ha varit och leta efter dessa sista 100 kr som jag hade här.

plus att hon lånade av mig på morgonen 49 kronor till nässpray fast hon inte är förkyld hon är beroende av det närmare,så var inte ett dugg glad över den plus lånade 100 kronor av min papps som har ledsna på det hela också.

Och samma visa i dag att hon behövde pengar  så pappsen lånade henne 100 kr, så jag var hemma innan lite halv tre så att jag hann gömma samling med kronor  för det inte skulle hända som i går.

Och dra till med lögn eftersom sparingen är till lilleman och inte kris, så berättade hon vad det handla om och då kom min första jaha nu kommer samma visa om igen då,med att mjölka mig på pengar ,och kände att jag själv nästan höll på bryta ihop där.

Fick ljuga om att jag hade satt in dom på mitt spar konto på handelsbanken som jag inte ens hade och sa också att dom är faktiskt till lilleman och sånt som han kommer att behöva.

Som hon vägra totalt lyssna på helt och hållet,så jag satte mig ner i köket och satte händerna för ansiktet och sa nästan högt att varför köpte jag det i går för att hon ännu en gång skulle fatta att jag inte har.

Så började gnälla om så mycket som man har gjort för dig och du har fått tillbaka  som förvånande och jaha har bara sett dom 1 gång det som har lånats av mig.

Så kände jag bara jaha får hon väl den sista 100 som blev över i från i går då och aldrig mer se röken av dom eller ,så nu har alla mina matpengar gått åt henne som jag själv skulle ha behövt  och tyvärr kunde jag inte sen låta bli att maila mammsen om detta, känner mig ganska besviken och ledsen erbjöd henne lasange som jag hade lagat till mig för att frysa upp det gjorde inte så mycket just nu eftersom jag inte ska äta vanlig pasta eller rött kött som den är gjord av.

Men trodde ju då att skulle få tillbaka den 100 ingen så är ganska missnöjd och innan hon gick så började nästan att gråta och låtsades som att det hade med gradiviten att göra.

Jag som är gravid behöver ju äta ordenligt helst 5 gånger om dagen t o m tyvärr ingen som jag klarar av .

Men nu har jag själv inga pengar alls till basvaror,hade ju tänkt att bjuda pappsen också under den här veckan som min mamms är i new york men det sket ju sig som sagt.

Är verkligen inte ett dugg glad över detta, men kunde inte låta bli att maila mammsen om det här och berätta har kolla ännu vad hon har skrivit men i morgon.

Jag har verkligen inte denna förmåga att göra så här mot andra om jag hade det så skulle jag ta itu med problemet och få ordning på saker och ting än att gå och mjölka andra personer/familje medlemar.

Men Märktes tydlig att hon sket i att jag är gravid vid denna punkt som sagt.

Sen när hon hade fått sin vilja fram så då var det som normalt igen tyckte jag men jag är grymt missnöjd.

 

Så hörde av mig till pappsen också berätta hur det hade gått och han blev ju lika upprörd som jag blev.

Sno toalett papper också t o m.

Tänker inte vara hemma nästa gång när hon kommer bara för att slippa det här var verkligen gränsfall att jag gick ut för jag orkade inte.

 

Sen fick jag mail i från nya barnmorska eftersom jag berättade om vad barnets pappa hade gjort mig och hur mot andra som har med mig och göra,frågade ju henne om man kunde anmäla även om det har gått så lång tid som hon sa att man kunde så tog mig det beslutet att göra det också.

Han våldtog ju mig i sömen.

Han prata om olaga hot om mitt   

 

och sen att han pratade om min förvaltare om hon gjorde honom förbannad så skulle han ha ihjäl henne.

Sen försökt ta livet av sig också nu 2 gånger .

Och sen en självgod morsa som inte tar det på allvar  och som inte förstog att denna gravidivitet var bara planerat från sones sida och inte min hade ju hoppas på nån äldre kille då.

Men gjorde mycket det är för mig och mitt   skulle med tanke på att mordhota honom också som är olaga hot som sagt.

 

Så kändes rätt att anmäla honom det här svinet också eller våldtäktsmannen, visst är glad att jag blir mamma nu även om det inte var med 3 år yngre grovt autimsisk  förstånds handikappad barn rumpa om man säger så som inte tar grejer på allvar och sa till honom att han våldtagit mig i sömnen kände ju hans sperma stank på morgonen/morgarna.

Men visst ensam mamma blir även om jag har mitt    som hjälper mig och min familj också så klart.

Men kändes rätt att anmäla även om det har nu 30 veckor.

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Måndag 22 april 22:53

En väldigt seg morgon och trött Var jag minis pigg. Och kunde knappt säga nått överhuvudet typ god morgon och ingenting mer sen. Åt frukost minis skulle i väg till förskolan också men han ville inte gå i stort sätt. Så jag fick låtsas ett par gå...

Av anonym anonym - Söndag 21 april 23:13

Sovit gott har jag och minis dock hade jag nån udda dröm om att det var måndag och var fundersam på varför sambon var hemma också. Men kom på sen att det var ännu helg. I dag gick vi till maxi och handla hem det som behövdes till maten och bestämt ...

Av anonym anonym - Lördag 20 april 22:45

Blandat regn när man vaknande. Bestämde oss för att gå till butiken och innan dess normal .Varit så skumt väder dom här senaste dagarna måste jag säga att det har . Minis bushumör och den större hos en klass kompis också. men minis saknade honom vä...

Av anonym anonym - Fredag 19 april 23:42

Sov gott kändes som man inte ville gå upp ungefär. I dag skulle lilleman på teater och se nånting så vi gick lite tidigare än vanligt. Så var ungefär lite efter åtta ungefär vadd . Kom hem ta det sista av frukosten och dö O ...

Av anonym anonym - Torsdag 18 april 23:15


Hade ett litet mini anfall i natt men gick visst snabbt över. Större sonen var hemma i dag hade haft lite feber i natt också så han var hemma i dag. På morgonen kom det ett meddelande först av nån som jag inte kände igen. Över huvudtaget men sen ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards