Direktlänk till inlägg 2 december 2014

Gravid Vecka 33. Sov bra,men mötet i går kändes rätt onödigt, var in på nätbutiken nelly

Av anonym anonym - 2 december 2014 22:34

Hej och god kväll!

 

Ja  har varit en lung och skön dag i dag fast man är förkyld tyvärr mammsen kom in och väckte mig vid 10.00 gissar jag på men kom upp halv elva.

Och så kom snuvan fram igen också jag är ju förkyld ,och sen började jag smått tänka på mötet i går  som jag var rätt missnöjd med och på något vis kändes onödigt helt och hållet eller åtminnstonde en av personerna som sagt, från familje enheten kändes totalt onödigt att den var med som sagt.

Och jag känner verkligen hur jag längtar nu efter att få börja gå på gymmet igen och regelbundet med både kondition och pt och styrketräning känner det nu i hela kroppen att jag måste komma i gång på något vis även om det blir en mjuk start som vi säger inom tränings världen.

Har prata med lite barnets gudmor som har försökt lugna ner mig, bröt ihop måste jag säga ,och det har med mötet sen i går att det blev för mycket  och allting på en gång också,blir det för mycket på en gång så blir jag snurrig.

Och får då svårt och komma fram till saker om jag inte hinner tänka mm säker så för många men frusternande är det.

Så fick i alla fall prata av mig lite med henne och så,visst hjälpte väl lite men inte mycket.

Inte lätt att kunna tänka när man inte ser sitt barn som sitt barn med tanke på hur det blev till också.

Har halva förmiddagen virkat på filten också och näsan bara runnit och runnit och runnit och man har snora som bara den.

Och har fundera lite på vad man ska ha på sig till Julafton mina fin klänningar passar ju inte direkt det här året det vet jag provade en och fick knappt på mig en så måste jag köpa nån mamma klänning nu.

Om man nu hittar nån fin på H&M nån röd klänning ska det vara i alla fall,och på mamma avdelningen .

Men kollade på nätet och hittade en väldigt söt klänning jag få också hoppas att den finns i butik också  här på Fridhemsplan som sagt.

Fick en bild av en kompis på den som jag ska lägga ut  hon köpte en sån till sig fast i svart och jag vill ha röd klänning eftersom det är jul.  

Kollade på nelly inte varit in dit på länge  och hittade en jätte fin klänning som jag ska fundera på som sagt och om jag kan köpa den på något sätt också så klart.

Ska lägga ut en bild som jag har på en klänning som liknar den som jag har tänkt mig och handla som sagt men senare tillfället för mig.

 

 

Som en kompis köpte.          

 

 

Här är min andra klänning som jag ska ta och köpa också  men som morot till viktnedgången.

Blev helt kär i den här klänningen måste jag säga att jag blev när jag såg denna  och det får mig verkligen att ha som morot till min viktnedgång så är det bara.

Jag ska ha allt tillbaka dessa 71-72 kg och så ska jag ha denna som belöning till mig man får se men längtar tillbaka till dom kg nu och få se min snygga kropp som jag känner att jag ej har nu.

Och inte ens njutit av gradiviteten som dom flesta jag känner har sagt att jag ska göra men när fick sanningen i ansiktet så vad gör man.

 

Annars har det inte hänt så mycket mera egentligen tänkt baka på söndag såna här blåbärs rutor som dom heter och sen frysa in eftersom dom ska vara till jul.

Och har nu kommit på vad min syster ska få eftersom hon är stor nörd på detta också och det är hemma gjord kladdkaka men då är det både till systersonen och syrran så klart.

Tycker han är stog nog nu för att få julklappar på något vis ska i stort sätt bara vara krigs spel/fotbolls spel och andra dyra saker.

Hoppas den här sonen inte blir på det är sättet måste ha allting har verkligen bestämmt mig för att inte gå i syrrans spår med att skämma bort och inte se värde i pengar mm.

Så bestämde mig för att dom ska få en gemensam kladdkaka och det blir väl bra för min del och inte så dyrt eller för den delen eller i och för sig.

Mammsen vet jag inte ännu och pappsen vet jag inte ännu eller och min älskling så klart honom ska jag hitta på något till också även om han har mig och nu den oplanerade lillen så klart.

Men kan väl inte säga så mycket mera om detta precis än så länge ska planera lite om vad som ska bakas/lagas så klart.

Eftersom det är jag som står för sånt här i huset så klart.

Jobbigt med att bara ha 700 kr i veckan som egentligen är bara för mat men tyvärr kan jag inte se det så

köper ju kläder /kryssningar mm.

Men ser till att jag alltid har något i frysen som jag kan kasta ihop också så att man inte bara äter mammsen/pappsens mat.

Så är det.

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Onsdag 17 april 23:10

Kände mig väldigt seg i dag på morgonen kanske inte på samma sätt efter kryssningen . Minis vakna före mig till exempel ropade på mig också . Så kom min andra son in och ville busa lite . Jag gick upp åt frukosten minis ville var inte så hungrig g...

Av anonym anonym - Tisdag 16 april 00:01

. Trött minis vakande ropa mamma och satte. Efter det kom store bror och lekte med minis. Minis hade lätt få på sig kläderna i dag bytte blöja och sen gick vi till för öll. Upp till normal tog och köpte lipp gloss också 4 nya färger och annat mär...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:08

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:06

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Av anonym anonym - Torsdag 11 april 23:38

Sov skönt vakna 06;40 ungefär också Och hon som kom hit i morse visade sig vara gravid i vecka 32 nu. Dagen börja med att lånna minis förskolan han skulle börja envisas med att inte gå men till slut så då gav han sog och hade bråttom att få bort ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards