Alla inlägg under december 2014

Av anonym anonym - 16 december 2014 23:07

Hej och God Kväll!

Klev upp halv nio i dag eftersom man skulle till Ks och jag skulle ta mitt sista blod prov innan förlossningen nu också så klart.

Somnade halv två ungefär och sen upp halv nio ungefär upp igen,man hade ju ingen större lust men nu blev det så skönt i alla fall att det nu var sista gången som jag fick ta blod prov har gjort det sen den här oplanerade gradiviteten kom till som sagt.

Hemma sen när jag tog av mig plåstret från armen var det ingen vacker syn precis har svårt och begripa att man kan vara plåster allergisk som jag är.

Börjar klia efter en liten stund och sen illrött när man har tagit bort plåstret helt där dom tog blod provet på mig.

 

Så här blir det alltid ungefär efter ha haft ett plåster på mig och det ända plåster jag tål är visst bara skavsårs plåster som sagt för så där blir det aldrig när jag har tagit av mig dom som sagt.

Men lite jobbigt var det när man höll på och somna till när man satt och väntade utan för det skulle bli ens egen tur som sagt.

Men gick bara några minuter och sen blev det bussen hem pappsen ville ha tur och retur som han kallade det med att man satt på samma platser på hemvägen som man satt på dit vägen på bussen.

Men det var helt okey som sagt.

Hoppade av vid kronobergscvägen  trodde attt den skulle stanna vid  fridhemsplan tunnelbannestation så kom jag på att det var 4.an som gjorde detta och inte 3.an som har linjen mellan Karolinska sjukhuset -södersjukhuset.

Men vi gick in på ica sen då passade jag på att kolla på dessa nappar från Mam 0-6 måander.

Och tog min beslutet för att köpa från 0-6 måander kostade runt 51 kronor på den ica som jag var in på eller närmare pappsen och jag på ica supermarket på fridhemsplan.

Men tog bilder på dessa nappar i denna förpackning också så klart  får se om det är samma trams som sist med att lägga upp bilden.

Men kommer nog att satsa på dom här från 0-1 eller 0-2 månader i alla fall efter fått lite råd om detta som sagt.

 

Klockan 13.00 vad jag till min Bm också som frågade hur lilleman mådde och om det var full aktivitet också  och om han hade vändt sig också som vi var lite osäkra på ena stunden som får man ju n liten spark högre upp och andra stunden mer åt sidan så kan man ju vara lite osäker på det ligger till.

så hon mätte magen och allting så bra ut även min vikt och blodsockret det ända hon struntade i dag att ta var då att ta ett stick prov i fingret kanske har med och göra att man var på blod prov tidigare.

Så tog vi upp det här med preventiv medel efter att min gravidivitet var avslutad och att efter dom veckor som behövdes för den att ta det lungt också nedre delen på kroppen och bestämde mig för koppar spiralen det blir bra behåller ju mensen än då även om man är skyddad vill ju inte vara med om en sen här sak igen precis med en kille som bara var kompis med och inget förhållande som bara han trodde.

Men hon masserade och undersökte honom som han hade ju inte vändt på sig alls har väl hitta en ställning då i magen som han trivs med också antar jag då.

Så var det lite smått om äcklet till våldtäksmannen (barnets pappa) om han hade fortsatt som han inte hade sen jag bytte nr helt och bara min närmare vänner och släkt har och inget mera.

Så blev lite att gå på inn och finn och kolla om det fanns något skoj där men det var inte mycket alls som dom hade precis åtminnstonde förtillfället.

Så sen hemma så såg mammsens bil parkerad och trodde att pappsen var i bilen och hämta denna som han skulle i dag, så visade det sig vara hans bror som satt där och hade hämta det som jag skulle få låna av min men så stog vi och pratade lite gav honom mitt nya nr visade det sig att han är den ända som inte hade detta ,förutom det här,och berättade att jag hade köpt en iphone och som han också har även om den bara är mera för sport/träning och inget mera och messenger på Fb så klart.

Men skulle senare tacka att jag fick låna sköt bordet och det är bärselen som vi gjorde upp men fick mig en överaskning och som var då att hon sa att jag kunde få dom grejerna och det gjorde mig så klart glad samtidigt också även om man hade ställt sig in på detta med att man bara låna dom sakerna.

Mer än detta har inte hänt i dag i alla fall.

 

 

 

 

Av anonym anonym - 15 december 2014 23:28

Hejsan och God kväll!

Fick ett ep anfall i natt men är glad att det nu har varit ungefär 3 veckors uppehåll nu dom här sista gångerna vart 2-3 veckor,och misstänker nu att kroppen börjar smått känna av att det är slutet på gradiviteten också tror jag också förhoppningsvis med tanke på att dom har varit rätt täta tidigare.

Denna dag det bara regna reng och renga,det blev inget morgon kaffe för mig eller hade glömt och köpa och mjölken i går men fick stå ut att vara kaffe några timmar men det fungerade även om jag höll på att somna till ett par gånger och speciellt när jag skrev detta viktiga brev också.

Och sen det här förlossnings brevet eller vad det nu heter som man ska ha med sig till bb sen när det är time för lilleman att komma ut.

Det blev en aning kladdigt, detta har också hänt när jag ännu på tiden skrev dagbok också  när man höll och på somna mitt i texten.

Har för det mesta hålligt mig inom hus i dag också, när det har rengat och promenaden till ica maxi så önskade man att man hade tagit ett paraply med sig när man var och handla.

Ett väder som tillhör november egentligen och inte december men vädert har verkligen ändrats dom här åren som man minns ju själv hur dom här månaderna var när man själv var liten och sen med åren har det blivit mer och mer grönare jular och vintern försenade kommer i stället i januari eller Februari och sen pågår 1-3 månader som vanligt så tycker jag att det har varit dom senaste åren nu angående vintern.

Har varit åtminnstonde en lugn och skön dag här hemma och bara tagit det lungt har svara på ett mail från min Bm som jag ska träffa i morgon också,och sen innan dess ta blod provet innan som jag nu har gjort i 8 månader ungefär är glad att det är den sista månaden nu i alla fall,och sen slippa dom ett tag fram över tycker jag.

Köpte min sista floppys att ha på vagnen nu så nu har jag alla kompisar till lilleman och har något att lära sig le åt i vagnen och sen blir det dom andra bilder som man själv hade som bebis vid skötbordet så verkar vara nån tradition i alla fall om man ska vara ärligt.

Sen sista delen på den här föreläsningen som jag var på och höll på att somna i början så skulle hon visa andra delen av denna när man har kommit hem med bebisen ,och hur känslorna kan vara när man ser den lilla individen första gången som man har haft i magen ,vissa kunde tycka att det var skönt att få sin bebis och börja gråta, och vissa kan bara bli helt tomma och vet inte vad dom ska säga eller till dom lärt sig känna och älska den invidividen.

Så slut fasen tyckte jag var mest intressantast av hela den här föreläsningen och min mamms och gjorde det märkte man verkligen på henne har nog aldrig sett henne så intresserad som hon nu var i detta vetenskapen/teknink har ju gått framåt sen hon väntade äldsta syrran och nästa äldsta syrran och mig så klart.

Så fick jag i dag ett sms av barnets gudmor i dag också, har inte riktigt varit så social dom här dagarna har haft lite annat och tänka på en hopplös kille som inte ännu har vågat skicka något som exempel, och sen också andra saker också så klart nu när det blir julafton snart och vad man ska hitta på till dom andra åtminnstonde pappsen finns 2 inom denna familj som är krångliga inom detta systersonen som för det mesta ska ha saker som kostar över 1000 kronor tycker jag och pappsen mammsen fick sitt igår tyckte att det var bäst att hon fick välja själv vad hon ville ha och samma sak med mig också så får man  låtsas att man inte känner till detta men det ska väl fungera också.

Det är ju det med sambon från 2008 till början av 2012 så åkte vi till Malta varje år och firade julen/ny år där så man har bara haft med sig små saker hem men sen han dog så är det ju mycket som har hänt sen dess så vet inte äns vad man ska köpa hur man än frågat.

Blev krångligare sen han var med om byggolyckan på bygget av garaget angående julklappar för min del åtminnstonde.

Och sjäklart saknar honom mycket också gör jag för den delen också.

Annars en bra dag och prata mera med barnets gudmor också om, lite saker som man inte riktigt hängde om i föreläsningen.

Så är det och i morgon till och prata om nått passligt preventiv medel till mig efter gradiviteten vill ju gärna hålla mig lugn nu som sagt och inte få ett barn till bara så där.

Av anonym anonym - 14 december 2014 23:25

God Kväll!

Sov smått knaggligt, för en sand bild åkte fram och tillbaka hela tiden, men det var samma sak med min mamms också och lilleman också som blev smått störd av det.

Kom upp lite efter 10.00 på det patetiska sätt som min papps alltid väcker mig på med att prata högt så man blir galen nästan.men men det har ju bara med att människor är aldrig ute och går då vid den klock tiden.

Jag och mammsen promenerade in till stan i dag,se om det var någon julmarknad via kungsan som det också var inte för att den var så stor men lagom tyckte jag med små stugorna och sen isbanan där som dom har också så här års.

Var sen och kollade i lite butiker, mammsen köpte min julklapp så att det blev rätt och sen jag ett par handskar till henne.

Men tog tåget hem fick lite sammandragningar nämligen som inte var trevliga kändes bara lite så det var inga extrema i alla fall.

Så börjades det med middagen också och sen blev totalt lös i magen snackade med min kompis på skype.

Så fick jag gå till ica maxi för att det var lite saker som fattades också angående middagen men gick snabbt och smidigt för den delen.

Funderade samtidigt på filten kanske gör om den lite angående tycket som sagt får se hur jag gör.

Mammsen kollade på fotbolls matchen där henne favorit är med.

Sen Hamilton filmen och funderade lite på brevet,för mamman till barnets pappa kände jag måste få veta sanningen i från dag ett tills jag flyttade ut och hur jag såg på det hela eftersom det var väldigt komplicrat också när man ser människor olika sätt.

Sen vart lös i magen hela kvällen nu inte kul.och sen som sist att killen har inte svarat på sms.et som jag tycker är grymt lågt gjort.

 

Av anonym anonym - 13 december 2014 23:19

Hej Och kväll på på er!

 

Hade svårt och somna i går hade svårt med beslut  hade inte med lilleman och göra som sagt utan närmare killen.

Efter hans sura sms,i går som på något sätt gjorde mig onödigt ledsen men blev nu vet att det har med gradiviteten och göra med tanke på alla horomoner som har som sagt för tillfället i kroppen också för den delen.

Men i morse tog jag mitt riktigt beslut om att sätta honom mot väggen,inget med avundsjuka/svartsjuka och göra närmare bara att jag kände att nu vill jag veta varför innan jag börja ledsna eller närmare som jag har ärligt talat.med tanke på lilleman och för hans skull  gjorde jag detta så det vara bara att ta fram sitt finska sisu och fråga och förklara att han kommer vara en bild med i det hela om han ska ha mig och acceptera detta även om det var en våldtäkt och inte med flit.

Men det han skrev han skrev till mig i går det sårade i allafall även om det ej var med mening.

Dessa punkter var det i alla fall och som jag behöver förklaring på också.

 

1. Varför det ska ta en sån tid att svara på saker som man ställer

2. Att hela tiden säga att mobilen har gått sönder (frågan är ju då hur kan han använda den)

3. Lära känna lilleman och ses åtminnstonde 1-2 gånger i veckan och inte en gång om året.

sa till och med att jag kunde komma till ikea/heron city när han har lunch.

4. Även om jag har haft otur att bli våldtagen så måste han ändå acceptera att lilleman finns

För mig har vissa saker av detta börja låta som bort förklaringar för mig och sen tro att jag är så lätt lurad som jag inte är så bestämde i dag att sätta honom mot väggen.

Jag har respektera mycket angående honom när det gäller hans mamma ,men tyävrr är det andra saker som jag faktiskt behöver svar på,annars är det bara tack och hej för hans del som sagt.

Och om han verkligen vill ha och är intresserad av mig så det nu ett svar gäller innan jag gör mitt beslut som sista ord så skrev jag att jag hatar vara så här åtsido satt som jag har i stort sätt varit.

Det är inte lätt att bli ensam mamma eller för den delen även om min mamms stöttar  mig i detta

till 100 % .

Ni som har varit med om detta förstår nog vad jag pratar om som sagt och hur tungt det är och hur frusterande det kan vara också.att vara ensam mamma sen dag 1.

Men nu har jag satt honom mot väggen för att han ska få sig en funderare  försöka förstå mig också ,och inte bara tycka synd om sig själv och skuffa mig åt sidan.

 

Har annars varit på promenader i dag runt fredhäll via apoteket köpte en till Mam napp 0-2 månader.

Hem och sen in till stan med mammsen hon ville visa mig jul belysningen där som var väldigt vacket och fin också så klart.

Ska lägga ut kort det bästa kortet om det inte blir en töntig request trams igen.

 

 

 

 

Samma trams igen tyvärr men den var väldigt vacker i alla fall om man säger så.

Av anonym anonym - 12 december 2014 23:20

Här är kommer uppdateringen av mamma magen sen vecka 16 blir det tror jag svårt att ha koll på detta när man tar bilderna och lägger dom i bebis mappen och i bland blandas dom utan att man har tänkt på det.

Sen när man börjar träna så blir det tvärtom när magen krymper i stället till min dieal vikt som är 72-73 kg.

 

                  

 

 

Det var bilderna hit tills hur det ser ut ska försöka ta en bild på mig vecka 37 lustig hur man kan följa detta med hur magen växer och ser ut sen man började med bilderna.

Och hur större och större man blir för varje vecka också.

Men har haft turen att jag inte har varit så väldigt illamående som man kan bli och trött så man bara vill sova.

Ända jag inte hade nån riktig energi till ett tag var promenader som sagt och hade ont i smalbenet så kunde vara benhinne inflammation som min över läkare på mvc.n sa till mig men när jag började ha kaviar på smörgåsen på morgonen efter ett par dagar av tog detta.

 

 

 

Av anonym anonym - 12 december 2014 22:08

God kväll!

Sov lite dåligt på morgon natten vet inte varför men nån förklaring finns det i alla fall , hade nån konstig mardrömm bland annat, men sen minns jag inte så mycket mer antar att det var då pappsen väckte mig lite innan 10.00 som vanligt.

Klev upp och var täpp i näsan som gjorde att näsan började rinna utom ordenligt också.

Så gjorde pappsen och jag oss i ordning för att gratta mammsen som fyller år i dag han gick med frukosten och så tog jag blommorna elller rosorna som han hade köpt.

Gjorde upp att 5 stycken från honom och 6 stycken från mig visade det sig så lilleman var med i detta också med att ge rosor visade sig vara 11 stycken totalt och inte 10 som det visst hade stått på lappen i butiken.

Och jag var i dag till butiken för att handla hem vetemjöl bland annat lovade att baka lussekatter i dag vet inte äns när jag egentligen bakade lussekatter det var nog då när min Bjarne ännu levde antar jag och det är ju 2 år sen nu han dog i olyckan.

Så kom det ett konstigt av älsklingen också i dag angående lite frågor som på något sätt sårade mig så skrev tillbaka behöver väl inte låta så sur på mig vad jag har gjort blev verkligen tvungen att sätta mig ner en stund till och med och ta några djupa andetag innan jag kunde svara tillbaka till honom, och sen att jag började sakna min bjarne också för det var alltid just det här datumet som vi brukade boka resan till Malta så det blev verkligen att sätta sig på sängen några minuter och ta och några djupa andetag innan man kunde göra nånting annat.

Var ju tur att ingen var hemma just då i alla fall då hade jag säkert fått frågan  om det är något fel som det egentligen inte var.  

På sätt och vis har jag nog smått börja tröttna på den här pojkvännen man har får alltid höra ger dig svar sen och så kommer det ändå aldrig något så man får tjata om det i stället tills man själv nästan ledsnar,man känner ju sig inte så väldigt snygg och vacker just nu man skulle behöva lite stöttande från hans sida också ,visst han har ju sina bekymmer också,men i alla fall försöka lite mera än vad han gör.

Men har nu börja ledsna som sagt.

Tror att man har världens tålamod till allting angående frågot och saker.

Bestämde mig för att vara tyst ända till måndag får se.

Jag brukar i stort sätt hitta nya killar snabbt bara att dom har det som jag letar efter så klart

funderar på i bland om man ska börja leta efter ny,och som självklart klarar av lilleman också och är barnkär.

 

Runt 18.00 tiden satte jag i gång med bakande av lussebullarna visst det tog sin tid att börja med dom så klart.

först ska dom jäsa 40 min sen där efter ska man knåda degen och sen där på baka ut dom figurer som man vill ha så ska dom stå och jäsa i ännu 30 minuter och in i ugnen 10-15 minuter.

Så det tar sin stund att laga dom men jag var väldigt nöjd med degen nu denna gång fick en gul jämn färg på den än vad jag annars har tidigare har  fått på dom när jag har baka lussekatter.

Men dom blev inte riktigt som jag hade tänkt mig dom blev rätt stora i formen också när man tog ut dom från ugnen så både jag och min papps stog och skrattade åt dessa vad mer kunde man göra.
tänkte jag när man ställde dom på spisen.

 

Tog 1 bild på båda plåtarna som sagt och inte bara en i taget.

 

Stora blev dom kan man nog allt ta och säga också att dom blev så dessa stog man och skrattade åt när dom var på spisen.

Nu är det då bara något julgodis som jag ska laga men inte bestämt mig vilket och sen nån kaka också  blåbärs rutor var det och ischoklad kanske.

Vill inte laga för mycket eller precis.

Var sen in dag i till nätbutiken nelly också för att undersöka det här med betalningar och kört ska undersöka detta lite mera nästa vecka,vill hitta nått och att sträva efter när det gäller vikt nedgången efter förlossningen.

Så då kommer jag lägga upp en bild på mig här från ansikte till ben men just ju vill jag inte räcker med såna här bilder och hur magen ser ut förtillfället.  

Ska hitta någon riktigt snygg klänning men som är billig också så klart med tanke på att nelly har ju priser från 29 - 7601 till och med ännu mera också.

Tror det dyraste jag har sett har varit på runt 8000 nånting tror det var nån klänning också helt korkat.

Ska lägga ut 3 bilder på som är mina riktigt favoriter som jag lämnade kvar här uppe och inte tog med till källaren när jag gick dit med dom.

I stort sätt var några av dom här som jag hade tänkt mig att ha denna jul men som tillfället inte går alls så har ingen aning vad man ska ha på sig bara att det är rött som sagt.

 

     

Något av dessa 3 hade jag då tänkt mig att ha och dom är köpta på nelly förra året och är egentligen kläder för kryssningar som inte passar ju nu alls med tanke på magen som nu gärna får sluta växa.

 

 

 

Av anonym anonym - 11 december 2014 23:34

Hej & God kväll!

Vakande i dag rätt tidigt eller närmare en papps som väckte mig och som vanligt kastade stor morran på mig som jag kallar min morgonrock har haft den i många år och när jag kliver upp men fick den rakt i ansiktet och det var verkligen inte kul skrev närmare till  när den kom rakt i ansiktet på mig.

Min papps har lite underliga sätt att väcka en antingen att prata högt så man blir irriterad och grining som jag lätt kan bli om morgonen innan jag fått  kaffe i  mig på morgonen.

Dessutom är det ju inte lätt att komma upp på ett normalt sätt med den här magen som man har just nu eller man måste ligga antingen åt höger håll eller vänster för att komma upp sittandes, och i bland på man får man ligga åt vänster håll för att komma upp.

Värsta är nog att få på sig strumpor eller tofflor när man ska börja sig ner men det är snart över som sagt om 44 dagar så kan böja sig lättare och få på sig mer kläder i sin storlek också.

Annars så vad jag till stan i dag  med min mamms som skulle in till claes ohlsson och jag som vanligt svettades som en gnu även om jag hade min dunjacka öppen och lagt min halsduk i väskan innan man gick in i butiken så det inte blir något missförstånd som sagt det vill man ju inte har redan varit med om det en gång och aldrig mera

Sen var det in till stadium där jag skulle visa vilken väska jag ville ha som sköt som när liggdelen till vagnen är i samma färg som djurgårdens fotboll,och sen när det är time för sitt delen som är grön så tar jag fram  min kamoflage väska för den kommer att matcha till ligg delen.

Så pratade vi lite om vad som skulle behövas eller som fattas ännu inom saker alltså detta.

täcken ,lakan och skydd på spjälsängen så inte tassarna kommer i kläm.

Och sen det som jag får rabatt på Libero såna saker.

Så det diskuterade vi in till stan och att nappar och till nappflaskorna också vill ha dom  här som känns bäst som jag har lagt upp bild på.

På vägen från fridhemsplan så blev det att gå in på Fridhemsplan och bestämde oss för att gå in på daglivs kände för att bara äta en sallad i dag var inte så speciellt hungrig av eller, och betalade med kort också för att testa om det gick denna gång som det gjorde också,min så kallade förvaltare hade fått bort spärren och förstår inte varför det skulle ta runt 3 år innan hon lyckades.

Trodde inte på det först med tanke hur hon har behandla oss dom här senaste månaderna, och egentligen tycker jag att hon borde ge mig mera pengar nu angående bebisen.

Men från fridhemsplan blev wc.a kris precis som i går också eller närmare redan inne i stan kände jag av det smått,och lite ont i höften också för den delen.

Men det tillhör gravidviteten som barnets gudmor har sagt och inget att oroa sig över eller.

Bakade en kladdkaka på kvällen också eftersom jag inte ville gå och handla glass till mammsen som sagt.

Men hon blev nöjd i allafall huvud saken det, bara att jag hade lite för mycket margarin i.

Det var det ända.

Men i morgon ska jag baka Lussebullar och dom ska jag allt lyckas med punkt och slut och på måndag försöka beställa en billig klänning för att se om mitt kort fungerar och sen sukta pojkvännen  så klart ska också se om dom har bebis kläder också så kan beställa vid senare tillfälle om detta fungerar.

Men nu kommer bild på min knasiga kladd kaka som jag bakade till mammsen i dag försöker i morgon nu började det här töntiga request time out saken igen som jag har ruttna på.

provar i morgon eller ska fortsätta så när man ska sätta ut bilder på lilleman också så är det verkligen patetiskt och galet är det naken bilder kan jag förstå med bara bröst och nedre men på kakor och bebis saker och på sin nyfödda bebis med filt över sig hallå sånt ska man allt kunna sätta ut och sin barnvagn som man tog på långt håll för märket inte skulle synas sjukt det också.

Grymt besviken på detta.

 

 

 

 

 

Av anonym anonym - 10 december 2014 22:40

God Kväll!

Har i dag varit hemma hela dagen i stort sätt varit urtrist väder hela dagen i dag ,har regnat

Började sy på filten i dag också äntligen efter att det nästan har tog mig 2 månader att virka den också så känns det väldigt skönt att den nu är nästan helt klar.

Så kan jag lägga ut bild på en också så klart,nå har varit u funderingar i dag i alla fall  (ja jag vet har ju lovat att inte skriva så mycket just nu om lillen men nu får det blir så i detta inlägg)

Men passade på att gå in på  sempers hemsida och läsa om amningen och om modermjölk ersättning

och sen googla på detta också,som jag nu funderar lite på också om jag ska göra så.

Eftersom jag har min epelepsi och så vågar inte jag riktigt på mig  med aming på det sättet regelbundet med tanke på alla mina medeciner som jag också tar,och vill inte skada bebisen eller så man måste åka in till Ks med honom för att han blir slapp och sen blir det blodprov och såna saker

och sen att jag vill ju ha min egen tid också så klart det är ju bara ett måste som sagt för annars vet jag bli som min syster att flippa ut och hamna på  psyketsom hon gjorde i ungefär 1 halv år och så hade vi systersonen här hemma tills hon mådde bra igen.

Så att ha egen tid är verkligen viktigt och ha.

Här är min erfarenhet av detta som jag ska berätta nu i alla fall angående om egen tid och hur jag insåg hur viktigt det är med att ha egen tid med att bara få vara med sig själv.

 

För ungefär 3 år sen när ännu bjarne levde så började hans yngsta dotter tro att ägde allt och alla och att hon bestämde över allt och alla också.

Och man skulle bara lägga tid och energi på henne med att umgås med henne hela tiden.

Och som jag gjorde en dag så började brännas i kroppen på mig,värka värre än träningsvärk alltså hon skickade kusin och mordhota mig och sen hennes mamma hotade med att ha ihjäl mig  så jag kollapsade ihop helt och hållet och bjarne som skulle resa hus i eslöv och det var verkligen gränsfall att jag kom upp ut sängen för jag hade så ont så han fick ju hjälpa mig på med kläder och hålla i mig ända till lastbilen där den stog parkerad och när vi var hemma igen efter resan.

Så tog jag min en funderare och bestämde mig för att göra ett test och allting stämmde in på frågorna och då insåg jag att jag kan inte ha det så här.

Så laddade ner ett yoga program och stängde dörren till vårat sov rum och börja träna yoga precis varje dag och på det sättet kom på fötter igen och lärde mig att jag måste ha egen tid annars vet jag hur det kommer och sluta.

Så man ska vara försiktig  men att skjuta undan sig själv för andra så är det och rekomederar att ni som är i den fasen börja med yoga det är kanon för både kropp och själ.

Det här är verkligen något som jag insett också är viktigt och ha som sagt,viktigt att ta hand om sig själv också så man inte går rakt in i väggen som jag exempel vis gjorde.

 

Därför ska  jag se till att det blir att jag får egentid också även om jag nu får lilleman också som jag har lite svårt att acceptera är min med tanke på hur han blev till.

Men i alla fall så angående aming och modermjölkersättning så vill jag nog försöka kombinera detta .

Att amma här hemma men när man ska i väg någonstans så blir det och ta med sig ,eftersom jag är lite av den pryda typen eller fin i kanten med att inte kasta upp brösten hur som helst.

Bara om det kniper.

 

Här är 2 bilder av det som jag kommer att börja använda,jag vet ju också bebisen kommer behöva trygghet av mig också så klart,och hoppas av att min älskling också kommer att lära känna honom också så klart har han mig så får han ju acceptera detta också som sagt att bebis är med i bilden

visst dom behöver inte ses varje dag men gärna 2 gånger i veckan i alla fall även om han inte ser sig själv som låtsas pappa så är det ju ändå viktigt att han är med i bilden precis som barnets gudmor sa också.

 

    

Varför jag valde ha med förpackningen på båda bilderna har med och göra att för er som funderar på pump som är lagom och köpte den för 149 kr om man vill ha en mera enklare modell och billigare också.

Och nappflaskan är en sån som man kan skruva i sär för att kunna sterilisera den i mikron  med att undre har var lite vatten och som man sen lägger korken/nappflask korken också  i själva flaskan med locket på och låter den vara i mikron runt 3 minuter ungefär.

Vill bara säga att inte gör reklam för dom bara hur napp flaskan ser, och sen förpackningen på själva pumen om man känner för billigare sort om man inte vill ha nån dyr så klart.

Men själv personligen vet  jag att jag kommer att använda denna och kommer redan ha med den när det är förlossningen också så klart.

Och något nattlinne så jag inte behöver känna mig som nån gammlig  ända gång är under förlossningen men inget mera än det är kinkig av mig som sagt och ingen kommer någonsin bestämma över mig alls.

Man ska ha det som man tycker är bekvämt och skönt och ha på sig och trivs med också än att vantrivas med det.

Men i alla fall ska köpa några såna flaskor till så man har där så man kan tvätta allting samtidig förutom den som används under tiden så klart.

Så nu ska jag försöka hålla mig lugn om detta som sagt tycker jag har nu skrivit om det mesta nu angående lilleman och att magen har nu sjunkit lite också ,och gjorde att jag fråga min vännina som är barnets gudmor att om det är så att han vändt på sig nu som har gjort 44 dagar kvar nu.

Sen ska planera mat/träning egen tid också som sagt så man inte går i väggen och om jag gör en kryssning får det först bli en 23 timmar några gånger innan man vågar sig på 40 timmar och ha lillen hemma med päronen tills han är äldre så klart och ha mumin disco det ser jag fram emot.

Men i morgon ska jag ta berätta om min bakning i alla fall ska ta och baka lussebullarna och en med russin om man tycker om det och andra utan russin så att jag äta det,sen till lucia får man plocka fram några och dagen innan så blir det andra som jag har tänkt mig kanske ischoklad alltid hemma gjorda som är den goda som sagt, och sen tror jag det får bli blåbärs rutorna eller nånting annat åtminnstonde fudge av choklad vet jag något som jag har lagat varje jul förutom förra året när Bjarne dog i byggolyckan som sagt.

 

 

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards