Direktlänk till inlägg 7 januari 2015

Gravid Vecka 38, Förkyld så att man blir tokig & inte många dagar kvar nu

Av anonym anonym - 7 januari 2015 23:06

Hej och god kväll!

 

3 dagar totalt seg har man varit och i dag så bröt min förkylning eller om det inte har med gradiviteten och göra så klart något av dessa är det i alla fall men tror på förkylning för har nu haft detta i flera dagar nu både hostan och snuvan fick ju klagomål av att jag hade snarkat och det är också ännu ett tecken på att man är förkyld då.

Har i dag varit inne orkade knappt gå upp i morse kände bara att jag ville sova tills man orka komma upp ur sängen också.

Men man blir ju seg av förkylningar också så vad mer kan man säga än att detta är en förkylning i högsta grad.så är det.

Men denna dag har det bara varit lugn,inte orka så mycket mera.

Min mamms har fått nån dillepippi angående om trådlöst nätvärk ,om att vi alla håller på att bli Zombies av det och hjärntvättade också för det tar död på hjärnceller.

Har nog tyvärr börja skämmas över henne nu helt ärligt till och med min systerson tycker att det är helt korkat också och genant också för den delen som sagt så löjligt att man bara skrattar åt tanken också så klart. som jag och systersonen gjorde också som har bott här ett par dagar nu och tycker att det är lika korkat som jag.

Väg arbete här utan för började sakna lastbils resor när man såg kranbilen ståendes utan för mitt fönster också.

Började sakna min bjarne igen,och min vännina i morse var skit sur på mig när jag berättade för henne om att vi blev bjudna till tenneriffa på 80 år kalas  som hon blev genast grining om ,och för mig känns det mera än rätt med tanke på att det är hon som skickade mig dessa 10 000 kr ända i från tenneriffa.

Antar att det är svartsjuka syrran åkte ju med systersonen när han var 2-3 månader gammal till turkiet  så förstår inte vad som var hennes problem som sagt.

Men men dom pengar jag fick av henne på tenneriffa kommer en del av summan gå till lilleman och till mig om det är knipa.

Och när det gäller biljetter så vet jag att det är päronen som betalar.så är det uppgjort.

Även om jag har barn så måste jag få kunna göra saker ändå även om man har med honom.

 

 

min mage nu vecka 38.(lägger ut i morgon dom andra bildern eller jämförelse bilderna kommer nog bli åtminnstonde 1 till innan förlossningen och det ända jag nog hinner med.

 

 

 

Lillemans mössa som han ska ha sen när vi är på väg hem från förlossningen och bb.

Köptes av mammsen i dag grymt gullig tyckte jag nu är det bara några dregeldukar.

Sug flaskan när han blir snuvig ska försöka det in sista nu dom här dagarna.

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 28 mars 23:08


Vi sov gott jag och minis . Större sonen kom in till och sa god morgon så kom mamma. Jobbiga dagen i dag om man säger så eftersom dom åker till Finland i dag hade gårna vela följa med men när det är ungefär en halv meter snö där , men vad jag har...

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards