Direktlänk till inlägg 26 januari 2015

Gravid vecka 40+3. Varit till min bm sista mötet för tillfället

Av anonym anonym - 26 januari 2015 22:28

Hej och god kväll!

 

Hade ett anfall i natt som man inte har haft på ungefär nästan 1 månad blir det nu i alla fall.

Men klev upp rätt tidigt ändå hade svårt och somna och speciellt i går som sagt,när jag skickade ett sms till min sötnos för att kolla hur han mådde och hur läget var vill ju som sagt inte pressa honom till något.

Men stackarn hade blivit förkyld och sen fick jag veta att hans mamma hade dött mellan natten från lördag-söndag,stackars sötnos.

Men jag lovade honom att stötta honom helt och hållet som han gjorde åt mig när min bjarne dog.

Men kändes som att han var glad över det i alla fall lät det som.

Annars så vilade jag och tog det lungt tills man skulle till min bm,så tog och tog ner ett par björn skifs låtar och sen nanne grönwall på spotify på min ipad.

Måste hitta några till barnsånger också även om jag bestämde mig för att far jag kan inte få upp min kokosnöt kommer bli lillemans låt.

Men somnade till och med en stund när låten jag är så avundsjuk var i gång inget jag hade räkna med gjorde det i alla fall.

Men sen blev det en promenad upp till fridhemsplan och min bm där som frågade hur jag mådde och hur lillen mådde,eftersom vi har maila lite och att jag ville göra ett snitt nu för att få lillen är trött på magen nu och börjar bli  tungt så vill ha bort den nu.

Ville nu se den här lille krabaten som man har i magen nu.

Så hon ringde och beställde tid åt min till ks i solna och det sista ultraljudet antar för att dom ska mäta honom och såna saker också.

Det blir först ett ultraljud och sen att jag ska prata med en läkare där.

Dom har ju planeringen och allting så det borde ju fungera med det jag vill ha det.

Hade förseningen varit 2-3 dagar hade jag gått med på vanlig förlossning men när det gäller så här många dagar så vill jag inte då ska det vara snitt punkt och slut vill ju visa min lilleman här nu.

Berättade sen för barnets gudmor om det hela och höll med mig om att snitt är det bästa då att göra.

Vet ju att jag ändå kommer att bli kvar på sjukan några dagar kommer inte förvåna mig.

Men vill ju också komma i gång med att röra på mig och komma i form nu börjar smått bli desperat och tränings abstinens så det dånar.

Och sen har självklart den här killen (kompis) som bara skrev okej puss och när ska vi ses på middag och inget annat att prata om  höra av sig igen trodde människan hade läst på  skype att han har ska ta bort mig har gått mig på nerverna tillräckligt nu han påminner mycket om barnets pappa beetende mässigt och tippar på något förståndshandikapp behöver inte vara så men misstänker det.

Har annars i dag kollat på gustavson 25 år fortfarande lika rolig också måste jag säga att det var som förra året och året innan.

Återkommer i morgon hur det gick på karolinskasjukhuset angående om ultraljud och sen planeringen inom detta med förlossningen är ju nu dom sista dagarna med denna mage nu i alla fall.

Puss & kram är tillbaks i morgon

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 28 mars 23:08


Vi sov gott jag och minis . Större sonen kom in till och sa god morgon så kom mamma. Jobbiga dagen i dag om man säger så eftersom dom åker till Finland i dag hade gårna vela följa med men när det är ungefär en halv meter snö där , men vad jag har...

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards