Alla inlägg under januari 2015

Av anonym anonym - 9 januari 2015 21:47

hejsan och god kväll!

 

Var i stort sätt helt utslagen i morse, och plus blev väckt också av mammsen hade visst börja snarka bra för att jag var så täpp i näsan och kunde knappt andas också till och med.

Så låg och drog mig en stund  så kom pappsen in med 1 glas färskpressad apelsin jucie till mig, men den var god av det lilla man kände.

Är så snorig och täpp i näsan så att mina smaklökar har till fället gått i pension allt jag äter eller dricker känner jag ingen smak av i från nästan .

Så denna dag har jag bara i stort sätt tagit lungt varit inne andra dagen i rad,ganska utmattad.

Syrran var förbi och hämtade lite kläder som systersonen lämnade kvar här och som hon skull hämta i dag,och var väldigt upprörd över mitt hus,

fick se bild på detta bygge och taket hade dom fått på men väggarna var ju inte klara utvändigt som tur var blev inte jag lika chokad eftersom man har hört beskriviningar och saker hela tiden och containern som mitt hus har som grund kommer man ju bygga trä utan på också jag som i stort sätt får designa det huset även om jag också var smått chockad i början att det skulle vara en container.

Men det man ska tänka på att det är bygge just nu och inte färdigt hus.

Det är så det ser ut på byggen det vet jag som har varit på massa byggen också.

Min bjarne var ju lastbils chafför kranförare åt ett hus företag så han brukade stom resa,montera upp hus på byggen.

Och i stort sätt ser ut som det gjorde på bilden som hon visade mig.

Så jag var inte så chokad.

Mammsens vännina kom förbi med sin dator och i pad och mobil för att vänninan villle ha det ordnat med var det nu var.

Så har min dag varit i dag och sen bara slappat på sängen jämna mellan rum också och användt upp 5 stycken näsduks paket så man är inte lite snorig precis.

Så bebisen får hålla sig kvar i magen så länge jag är förkyld för dom skulle nog inte direkt släppa in mig som förkyld på bb nu.

Men annars har jag börja nu planera ihop en detox kur till mig sen när man kommer hem i från bb för att kicka i gång viktnedgången som jag kommer att göra när jag kommer hem igen.

Med mycket frukst och grönsaker lax men ska hitta enkla recept på en detox kur.

Men blir nog först och främst då bara grönsaker nån vecka olika varianter.

 

Och sen kompis i dag som gjorde mig väldigt upprörd sur och sårad  och förbannad samtidigt och det här är ett ord som jag aldrig egentligen säger så ursäkta ordspråket men det var så som min kompis sa .

Snackade lite om humör och morgon humör att vissa kan ha ett hemskt morgon humör som jag exempel och sen min morsa.

Och det första som han kläckte ur sig var ordet jaha då är hon en riktigt bitter fitta haha och som han visst trodde att jag skulle tycka var roligt men som sårade mig och gjorde mig väldigt förbannad,det är fel att säga så också tycker jag om andra plus som man inte äns vet något om alls eller känner personligen.

Så där var barnets idiot till pappa också som kunde kasta ur sig exakt vad som helst.

Tycker att det var så taskigt gjorde av den här kompisen efter min utskällning har knappt våga höra av sig men lika bra det också så klart.

Men verkligen ruttet gjort för att vara i åldern 34 eller 35.

Så lågt gjort som bara den och har frågat runt mina vänner nu och fått samma svar också svar också som är ordet nej.

 

Men tänker inte svara mer ska lära sig att man inte säger vad som helst eller hur som helst.

Visst är smått medelklass är jag och tål inte vad som helst precis eller inom ordspårk utan att säga i från då med hur gammal är ju egentligen.

 

Har ju redan 3-4 bloggar här  där som vill vara omogna med att vara naken och skriva omogna saker och tycker att det är väldigt skumt att dom inte blir spärrade med sina nakna bröst och naken under del  eller vara så vidriga vad dom ska göra i sängen det är riktigt omoget vill man göra sånt så gå till porrsidor och till fredställ alla där när på ställen där man kan bli spärrad för såna saker.

Nå i morgon ska jag ta reda på vad detta är jag har fått om det är förkylning eller om det är virus som jag åkt på.

och nu 10 dagar till förlossningen sen får ni se min lilla skrutt.

 

Av anonym anonym - 8 januari 2015 22:13

Hej och god kväll!

 

 

Vakande med ont i halsen och gränsfall att jag kunde andas till och med en stund.

Mammsen sa till mig att höra av mig till min bm och fråga vad ska göra nu när jag har åkt på en förkylning som heter duga .

Så i dag kan man nog säga att det har varit en riktigt hemma dag egentligen bytt säng kläder och duscha lyssna på musik och snacka lite med kompis.

Annars har man bara snörvlat och hostat och bara tagit det lungt hela dagen och vet inte riktigt vad man ska skriva eller precis.

Bad pappsen att köpa några äpplen alltså 4-5 stycken men kom hem med bara 2 stycken.

Men massa vindruvor i alla fall så det var ju bra det i alla fall.

Har kollat sen på allt eller inget och sen på du har mail 2 av mina favoriter om man säger så,och annars bara lyssna på musik.

Och i dag kommer syrran hem och kommer förbi morgon som jag förstog detta nu.

 

 

Av anonym anonym - 7 januari 2015 23:06

Hej och god kväll!

 

3 dagar totalt seg har man varit och i dag så bröt min förkylning eller om det inte har med gradiviteten och göra så klart något av dessa är det i alla fall men tror på förkylning för har nu haft detta i flera dagar nu både hostan och snuvan fick ju klagomål av att jag hade snarkat och det är också ännu ett tecken på att man är förkyld då.

Har i dag varit inne orkade knappt gå upp i morse kände bara att jag ville sova tills man orka komma upp ur sängen också.

Men man blir ju seg av förkylningar också så vad mer kan man säga än att detta är en förkylning i högsta grad.så är det.

Men denna dag har det bara varit lugn,inte orka så mycket mera.

Min mamms har fått nån dillepippi angående om trådlöst nätvärk ,om att vi alla håller på att bli Zombies av det och hjärntvättade också för det tar död på hjärnceller.

Har nog tyvärr börja skämmas över henne nu helt ärligt till och med min systerson tycker att det är helt korkat också och genant också för den delen som sagt så löjligt att man bara skrattar åt tanken också så klart. som jag och systersonen gjorde också som har bott här ett par dagar nu och tycker att det är lika korkat som jag.

Väg arbete här utan för började sakna lastbils resor när man såg kranbilen ståendes utan för mitt fönster också.

Började sakna min bjarne igen,och min vännina i morse var skit sur på mig när jag berättade för henne om att vi blev bjudna till tenneriffa på 80 år kalas  som hon blev genast grining om ,och för mig känns det mera än rätt med tanke på att det är hon som skickade mig dessa 10 000 kr ända i från tenneriffa.

Antar att det är svartsjuka syrran åkte ju med systersonen när han var 2-3 månader gammal till turkiet  så förstår inte vad som var hennes problem som sagt.

Men men dom pengar jag fick av henne på tenneriffa kommer en del av summan gå till lilleman och till mig om det är knipa.

Och när det gäller biljetter så vet jag att det är päronen som betalar.så är det uppgjort.

Även om jag har barn så måste jag få kunna göra saker ändå även om man har med honom.

 

 

min mage nu vecka 38.(lägger ut i morgon dom andra bildern eller jämförelse bilderna kommer nog bli åtminnstonde 1 till innan förlossningen och det ända jag nog hinner med.

 

 

 

Lillemans mössa som han ska ha sen när vi är på väg hem från förlossningen och bb.

Köptes av mammsen i dag grymt gullig tyckte jag nu är det bara några dregeldukar.

Sug flaskan när han blir snuvig ska försöka det in sista nu dom här dagarna.

 

 

 

 

Av anonym anonym - 6 januari 2015 23:06

Hej och god kväll

 

 

Vakande helt snorig och snuvig antar jag är på väg att bli förkyld nu också för den delen.

Tog en promenad med mammsen i dag lite mot min vilja var det också så klart, är inte direkt så road längre att vara ute och gå med henne precis.

Men hon berättade för mig att hon min papps första fru ville att vi skulle komma dit till tenneriffa i maj när hon fyller år.

Hon skickade ju mig runt 10 000 kr i present till mig och bebisen.

men i och för sig så skulle det känns juste mot henne då att komma dit även om jag hatar att flyga eller vill flyga.men med tanke på att hon skickade mig 10 000 kr så  känns det mera rättvist att göra så.

Men grymt svinkallt var det på promenaden i alla fall, även om det var noll gradigt så kändes det som om det vore runt 2-3 minus grader kallt.

till och med lite kyligare än det till och med också.

Systersonen skulle i väg på sin träning i dag senare också men höll honom i sällskap en stund sen var det middag.

Och min vännina på den här mamma sidan som jag har gjort mig medlem på hade hört av sig i dag så man önskade god fortsättning och man berättade lite om hur det går här hemma, och när förlossningen är planerad också och hur den ska gå till mm.

 

 

Av anonym anonym - 5 januari 2015 21:49

Hej och god kväll!

 

 

Pappsen kom in och väckte mig och sa att jag hade fått en present av hans första fru var det i från och det var verkligen överaskande också måste jag nog säga att det var 10 000 kr totalt höll på att tappa hakan nästan när jag fick veta detta också så klart.

Men små retade pappsen med att nu är allt avundsjuk  märktes nog att han låtsades att han inte var det men syntes.

men det ska gå till bebisen, en del och sen till mig också.

Nä så det var en chock summa men väldigt glad över den summan för den delen också så klart.

Var till ica maxi med systersonen och handla och vi bestämde oss för att laga egen middag,på vägen till butiken.
det är nog första gången som jag lagar något på 1-2 ,månader antingen så har jag ju levt på antingen det mammsen lagar eller köpter fixa ihop själv sallader.

Så vi valde att laga chicken tiikka masala till oss i dag.det blev bra.

Hemma sen kollade vi på jackass 3 måste nog verkligen eller kan säga så här.

Visst  jag gillar det  gänget men tyvärr går dom för långt med vissa saker som exempel.

Dricka annans svett, eller åka bungyjump i holken (baja maja) som inte är tömt så vid såna tillfällen kan man få kväljningar i alla fall och tycker att där går dom över gränsen,men dom gör roliga saker också så klart också förutom såna här patetiska saker.

 

Detta har jag nu förberett mig på i alla fall när jag var och handlade med systersonen.

 

 

 

Av anonym anonym - 4 januari 2015 23:48

Hej och god kväll!
Skriver från mobilen ska försöka inte skriva så långt nu.
Blev i dag 2 timmars promenad i dag med Mammsen till stadshuset till Fridhemsplan och smått siktad av gymmet också inte långt kvar innan jag får börja gå igen jippi.
Vid 14.30 kom syrran förbi utan sin son som förvånade mig lite visade sig att han ännu var hemma hade spela hela natten och nu sovit.
Men dök upp vid 17.30 ungefär middags tid så kom pappsen också så då vart alla samlade till middagen sen blev det lite skilda vägar så klart med spel och film från min sida där efter lite kort spel med systersonen sen bara umgåtts med honom så får man se vad man hittar på med honom i morgon återkommer då.
God natt på Er!

Av anonym anonym - 3 januari 2015 23:27

hej och god kväll!
Sov ganska bra i natt förutom att bebisen skulle sparka mig några gånger också så klart men inte många veckor kvar nu egentligen det är nu ungefär två veckor kvar av hela gradiviteten nu tycker att gradiviteten har gått snabbt egentligen även om jag inte riktigt kommer känna att detta är mitt barn med tanke på hur det hela gick till som sagt.
Men denna dag blev det en promenad till Fridhemsplan min mamma hade upptäckt något erbjudande från den operatör jag har angående en iPad mini inne på telenor i dag och det gick bra, och skönt nu har jag något att blogga med också.

Visst bara en dator som behövs nu så nu ska jag sätta i gång en ny besparing har en lite mini pc eller emachines som jag köpte för 2 eller 3 år sen som jag hade i lastbilen också när ännu min bjarne levde.

Och den andra bärbara datorn som jag har surrar ju bara och håller på när man startar den eller ska öppna nätet eller något sånt.

Sen blev det ett nattlinne också som jag köpte i dag men kan inte köpa för mycket eller på en gång ska försöka göra detta en gång i månaden angående kläder/underkläder/nattkläder/tränings kläder som sagt.

Tog en bild på den så och den kostade 50 kr nu i stället.

Var på fridhemsplan ungefär 2 timmar i dag ,och var nästan helt slut när vi var hemma igen.

Det var verkligen nära att jag höll på att somna nästan helt ärligt att det var.

Märkte att jag höll på att slockna med mobilen i handen när jag höll på att läsa nyheterna på mobilen så det var ju tur att mammsen ropade på mig.

När vi skulle installera min ipad i dag,är verkligen nöjd med den.

Visst jag kommer aldrig byta ut pc.n mot en mac det gör jag inte det är en sak som är säker i alla fall men surplattan och sen mobil det går bra.

Har också prata med min syster hon bokade om resan eftersom stormen höll på att spöka som bara den  och hon åker i morgon i stället som jag förstog detta.

Och i morgon kommer systersonen hit och bor ett par dagar här  med risk för att vattnet går och man hamnar på bb när som helst mm.

Har annars varit kanon väder i dag hela dagen men kallt,och vad jag ska försöka göra på dagen i morgon det är att göra i ordning hyllan för bebis grejer hitta något annat ställe att ha bebis filtarna på mm.

Så är det.

 

Och här är  bilden på mitt nya nattlinne och årets första nattplagg till mig också är det.

Tänkte köpa en under del men ändra mig på den punkten.

Nu ska jag börja spara pengar ingen i alla fall det ska jag göra i alla fall.

Och bara betala i bland med mitt uttagskort.

Tycker bättre om att betala kontakt än med kort om man inte är utomlands eller på kryssning så klart.

 

 

Ett sånt köpte jag för att kommer börja kunna använda den senare lite mer åt detta håll som jag tycker om angående nattlinnen.

Av anonym anonym - 2 januari 2015 22:04

Hejsan!

 

 

Hade ett ep anfall i natt ungefär 1 veckas mellan rum sen sist som var för ett par nätter sen.

Men det blev en i alla fall dags tur till ikea för att bara kolla runt lite inte för att jag hittade något och köpa just nu men.

Men det var bra propp fullt märks verkligen att det är rea just nu.

När vi kom med bilen så blev det att åka några varv och bilar ställde sig kors och tvärs för att få plats.

och sen på väg in till ikea så var det kö har aldrig sett något sånt tidigare och sen när vi hade betala våra eller närmare det mammsen har köpt så gick vi i en kö ut till bilen helt vansinningt.

Så egentligen har det inte hänt så mycket mera i dag än detta en resa till ikea.

Syrran hörde av sig och frågade om jag levde på kik hade inte svara henne eller hört att det hade kommit meddelande,har ju haft nu en jobbig människa som har tjata om saker och det ena till andra berättade om människan senast igår och väldigt irriternade också.

Så i dag har det varit tyst i från honom precis som en annan tror det har varit 2 eller 3 meddelande totalt av dom.

Men saknar min sötnos det gör jag skulle gärna lägga ut en bild på honom men för hans skull gör jag det inte.

Vet att han inte mår bra just nu och är orolig över honom också för den delen.

Men han får som sagt räkna med den lilla om ungefär 2 veckor.

Kommer skicka en bild på honom sen till min sötnos och skriva som text här är en som vill lära känna dig sötnos.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards