Alla inlägg under februari 2015

Av anonym anonym - 11 februari 2015 21:37

 

halloj!

en allt bra överraskande morgon för mig måste allt säga efter matat min lilla skrutt fått mitt glas apelsin Jucie som vanligt och sen ställde jag mig på vågen som nu visade 95.9  och totalt gått ner 10 kg blev jätte glad måste säga tog igår 2 promenader och sen i dag på morgonen blev det en och sen med mamms och min son upp till Fridhemsplan på lite olika ärenden och göra bland annat att köpa ett säkerhetsband till vagnen som hon från BVC fråga oss om vi hade på vagnen som ej har så det är något som vi ska köpa men var ju slut över allt man gick.

sen för min del var en till amnings bh som mitt ärende var och betalade 159 i stället för 199 om jag inte hade varit medlem på Lindex.

började sakna min sötnos i dag och tänka på honom och undrar hur det går med allting och hur han mår också så klart lite orolig över honom samtidigt också går inte att neka till precis.

och angående promenaderna så ska jag skriva upp resultatet  nu som jag har fått ihop i dag också.

 

 

duration 01:58:15

distans 7,47 km

av pace 15,47/km

avg speed 3.8 km/h

max speed 51,9 km/h

kalorier 448

ascent/descent 2066/2073 m

 

så känner mig nöjd och min första var runt 00:46:11 men morgon promenad det.

och lagom också för den delen också så klart tyckte jag  har ju en son som älskar att vara ute i friska luften det kan man nog verkligen så precis som jag Bara att hoppas fortsätter med det också.

och så småningom kom en granne till oss och fråga om hon kunde låna pengar av mina päron hon hade tappa plånboken el tappa den inte kul sånt precis men kom in en stund också pratade lite och kollade på min son också så klart.

 

 

Av anonym anonym - 10 februari 2015 22:06

hejsan

vaknade bra efter har sovit så gott i natt som bara den måste jag säga och vakande till först av att jag hade lagt händerna på något sätt som min söta bebis också gör då och då kom på mig själv med det.

och blir alltid väckt av mammsen och sen en liten som är hungrig också min lilla älskling det.

denna dag så ska min mamms göra ett stort ingrepp angående några tänder och pappsen skulle skjutsa henne dit plus hämta henne eftersom hon kunde vara lite groggy skulle ta runt två timmar det hela.

så dom åkte ganska tidigt så tog jag och åt frukost men hann inte mycket fick byta blöja  en gång och mitt kaffe hade kallnat och min gröt också,men den var ännu ljummen så den gick i allafall och äta som tur var och pappsen var hemma runt 11.00 bestämde oss för att ta en promenad hem via stadshuset och norrmälarstrand var så fint väder i dag och runt 5-6 + grader ocSkå var det så man var ganska svettig också efteråt fick tvätta ansiktet och byta tröja men det pinsamma som hände var att såg ett sms på mobilen från mammsens mobil ordet ring som jag gjorde så var nån som sa något men hörde inte riktigt vad tänkte bara att operationen hade gått bra och att dom snart klara men det jag inte förstog var att hon redan var klar med henne så vi gick vidare mot stadshuset visade pappsen båten som hade halvt sjunkit och sen vid rålis parken kom ett sms igen av mammsen där det stog om pappsen hade ännu åkt var ju tur att vi var precis hemma då Han hjälpte in mig i trappen och hade tur för lillen vakna blev tvungen att ta till ersättnings mjölk så hungrig var han och sen somnade igen bytte blöja på honom så kunde man sätta honom i liggdelen igen i vagnen så fick han sova.

men så kom mammsen kom in och stackarn kunde inte alls prata så hon har fått ta det lugnt sen ska hon göra ännu en till sån här operation hon var inte direkt glad på mig och pappsen efter ha fått vänta 2 timmar för bli hämtad Så jag skämdes lite måste jag säga att jag gjorde plus att jag också hade blivit grinig.

annars har denna dag vart lugnt kopplade av i fåtöljen som vi har hörnrummet så att jag höll på att somna nästan till och med.

Av anonym anonym - 9 februari 2015 22:39

 

från mina fina kusiner. Till mig och min lilla gulliga sötnos.

hej och god kväll!

En fart fylld dag kan man nog säga först för min del, kl 10.00 så kom hon från BVC hit och vägde min lilla sötnos som inte hade gått upp så väldigt mycket så vi ökade med maten från bröstet och angående natten så skulle man ge 90-120 i flaskan till natten  då förstog vi varför han har varit så hungrig av sig nu ett par dagar så nu förstog vi vad det handla om också får han inte mängden blir han grinig av sig precis som jag.

Jag skulle precis mata honom när min farbror och han hans näst äldsta dotter kom på besök för att se min lilla älskling han låg då ännu och sov sen lite senare så kom min farbrors äldsta dotter men denna fina tulpan och en liten nallebjörn till min lilla älskling så blev glad över dom har verkligen underbara fina kusiner och min farbrors äldsta dotter frågade om hennes barn fick komma förbi och kolla också som jag sa att dom får plus att kunna ställa upp som barn vakt om det skulle behövas så det var bra att veta själv klart underbara kusiner tycker jag men det har dom alltid varit i och för sig.

Sen kl 15.15 skulle jag till serafen för att för att ta bort en vaxpropp i örat var ganska nervös över detta och hur det fungerar men fick en förklaring så det lugna jag mig efter det.

pappsen fick under tiden gå omkring med lillen utan för som vi gjort men honom så han inte får förkylningar mm för det vill jag inte att han ska bli.

sen efter spolningen blev det gå hemåt och jag gick snabbt in på Ica supermarket dyrt ställe men behövde ny ersättning till lillen och sen blöjor (hade glömt poäng korten hemma) tyvärr kom på det i kassan som sagt men men.

köpte 2 kyckling sallader till pappsen o mig efter som mammsen var till tandläkaren samtidigt kom hem samtidigt.

fick veta att våltäktsmannens morsa hade hört av sig och tror att hon kan kräva saker som hon gjorde men som jag verkligen inte kommer att gå med på från löjliga familjen som äcklar mig annars lugn kväll förutom retade upp mig på detta patetiska skit som jag berättade om för min lilla älsklings gudmor som också tyckte det var sjukt som några andra vänner också.

 

Av anonym anonym - 8 februari 2015 21:55

  

hejsan hoppsan!

en helt underbar dag med sol kallt blev det blåste berätta min papps när han ringde när han var och läste.

väckte mig halv tio ungefär och väckte mig på det vanliga sättet med ett glas färskpressad apelsin Jucie som han nu har gjort sen jag var förkyld.

jag hann precis sätta 2 bröd skivor av det danska brödet i rosten innan pappsen kom in med lilleman så ammade honom först tills han var nöjd så fick pappsen byta blöjor på min sötnos nått han måste lära sig som han blev nervös av.

men hjälpte honom lite för han satte blöjan lite för löst på ena sidan så fick ta och rätta till lite , men i dag höll sig sötnosen sig lugn utan att börja gråta eller något liknande som han har gjort sen vi var på BB så kanske börja smått vänja sig nu tror jag.

men sen efter detta med amning o hjälp reda av blöj byte så kunde jag få äta min frukost i fred tog 3 skivor av det här danska rågbrödet som jag tyvärr inte tyckte om eller närmare ingen smak på det tyckte jag och något som är viktigt för mig att ha annars är det värdelöst och inte gott.

saknade smaken på malaxlimpan det är riktigt mitt stora favorit bröd god smak och precis som ett bröd ska vara i för mig.

fick mata min sötnos en gång till sen gick vi ut på promenad var ju så underbart väder i dag så ena stunden hade man för varmt och andra stunden kallt så man fick variera med att ha på sig luvan och i bland ta av den och samma med handskarna /vantarna.

tog promenaden vid norrmälarstrand och den här båten låg fortfarande under vatten eller halvt under vatten med andra ord.

sist man promenerade där vid norrmälarstrand var när man var gravid och måste vart sista promenaden innan min sötnos föddes nån vecka innan gissar jag att det var,men var riktigt mysigt att gå med vagn där via hantverkar gatan Ica supermarket hem.

men promenad resultatet blev detta i allafall.

 

duration 02:04:11

distans 7,54 km

avg pace 16:28/ km

avg speed 3,6 km/h

max speed 35,0 km/h

energy 419 ( kalorier)

ascent/descent 1955/1988

så jag känner mig nöjd och funderade smått på att börja gå på gymmet igen köra lite crosstraining i stort sätt det ända som jag kan göra just nu till allt har läkt magen/ buken sen armar och ben men inget mer än det tror att komma i gång med träningen skulle hjälpa värken också för den delen.

kvälls kvisten duscha och tvätta håret och ge kroppen lite spa som den inte fått på länge nu  som sagt och börja snöa igen på kvälls kvisten men hoppas på bra väder i morgon i allafall ska ju till serafen och ta bort en vaxpropp i örat känns ganska nervöst men kommer nog gå bra men det är nått jag berättar mer om i morgon som sagt svårt och veta nu och sen kommer BVC hit eller henne jag har på BVC för att se hur mycket min sötnos har gått upp i vikt sen denna vecka.

 

Av anonym anonym - 7 februari 2015 22:23

hej 

min lilla sötnos ville ha mat kl 01:30-01.00 i natt så han måste ha varit väldigt missnöjd med nånting svårt och säga när dom inte riktigt kan prata ännu Så man däckade på en gång efter han var klar med sitt ätande kände att det var viktigt att han får i sig den mängden han behöver så natten kunde bli lugn för oss alla här under natten.

men sov gott gjorde jag och sov som en stock också för den delen men riktigt skönt.

Kl halv tio väckte mammsen och  Lillskrutten mig så att han fick mat eller frukost och sen lagade jag frukost till mig också som var havregryns gröt med lite strösocker och kanel och liten plupp smör ända som i stort sätt håller mig mätt egentligen, gick sen in till mammsen som hade ringt någon eller var det nu var.

och min operatör hade skickat en konstig faktura som hade med my Wallet och göra

Så blev att jag och mammsen gick till Fridhemsplan och butiken där för att få reda på vad det handla om och att det är nån bluff keika på gång så vi gjorde vad vi kunde och skulle få papper hem skickade också så man kunde anmäla det hela.

och sen om min lilla sötnos så bestämde jag och mammsen oss för att det var pappsens ta hand om sötnosen dag att rapa honom och byta blöja på honom också såna saker nått vi tycker att hans tur att göra det också rapningen blev god känd av mig för det lyckades han bra med men blöj bytet gick inte bra tyckte han behövde glasögon för att se var remsan var där man tejpar fast den med ja .

men gick hyfsat bra ända är att lillen inte har gjort behov nr 2 på hela dagen i dag.

sen kom min farbror hit också och sin tjej, fick en overall till lillen och sen papps fick blommor och så ett danskt bröd.

min vännina fick låna 100 kr av mig och eftersom hon är gudmor till min son så ställde jag upp litar på henne blev lite prat där om min förlossning och såna saker och hu det fungerar här hemma som jag berätta om.

där efter tog jag en promenad med lilleman och när vi var vid buss stallet så började han smått gnälla förstog direkt att det var bara att gå hem med honom så att han fick i sig mat hellre att vara ute och gå med en nöjd sötnos än att vara ute och gå med en missnöjd sötnos så han fick lite mat innan jag åt middag så att man kunde få äta åtminstone och sen där på ge mera som jag sen gjorde blev en väldig kris också men nu i kväll ska han få tidigare så det inte blir att man halv sover som det blev i natt.

 

Av anonym anonym - 6 februari 2015 22:58

 

hej och god kväll

sov som en prinsessa i natt tyckte jag inget läckage på lakanet från brösten sen jag köpte amningslinnen igår och satte in dropp kuddar så man slipper läckage så nästan ut som att man kissa på sig nästan med andra ord.

när jag hade mata min lillkille så bestämde vi oss för att gå ut på promenad med min älskling bytte blöja innan och så pratade vi om att gå upp till fridhemsplan mammsen skulle lämna några ljudböcker på bibblan och jag skulle till akademiska bokhandeln där jag köpte en bok för lilleman som heter mina första år man kan sätta in bilder mm.

plus köpte en kalender enkom för min lilla älskling angående BVC eller något annat som behövs och ska göras också så klart och sen har min egna så klart som är till för mig är bra på att blanda ihop saker annars.

min farbror ringde så trodde jag att det var syrran och blev lite små stressad hade lagt lillskrutten i vagnen och stoppa in honom i sin overall men glömde att sätta luvan över huvudet eftersom vi skulle och att jag få stå och vänta  att mammsen skulle komma och bad mig gå ut under tiden då det stressade upp mig lite och fick mig smått irriterad också men gick snabbt över också så klart.

så mammsen fick snabbt fixa till overallen så allting stämde och som det ska se ut så klart men sen började vi gå i väg mot Fridhemsplan för bibblan och sen där på till bok handeln där jag köpte mina första år boken till min lilla sötnos och kalendern och speciell penna för den kalendern också vill vara en bra mamma och skäma bort honom lite men inte för mycket eller.

men vart vackert väder hela från Fridhemsplan gick vi via lamp butiken måste byta lampa inne hos mig så att jag kan ha min lilla skrutt inne hos utan att den lyser rakt i ögonen på honom men lampan som jag verkligen tyckte om låg på 1500 kr så det var synd men hittar säkert någon på Ikea som kommer att passa det känner jag på mig.

där efter gick vi ner till rålis och gick via den vägen lindhagens gatan till Ica maxi och där jag hämtade ut mitt paket som min systers pappa och fru hade skickat till mig och promenerade via Kristineberg hem men var ute ett redigt tag i allafall och hjälpte MIT min värk i magen man blöder ju som bara den nu efter förlossningen.

 

böckerna man ser är dom jag köpte i dag på bokhandeln nöjd med dom också så klart är jag också inget att neka till hela summan gick på 420 kr men det var det värt i allafall måste jag säga för min del.

 

 

 

 

Av anonym anonym - 5 februari 2015 22:15

hej!

sitter och tar det lugnt känns att jag har vart på benen rätt mycket i dag först så efter att jag vakna så och frukosten blev det att ta gå till husläkaren på serafen med mitt öra för att få veta vad jag har fått så det tog ungefär en timme man skulle vänta innan man fick komma in till min husläkare men blev lite prat innan.

berätta att man är ny bliven mamma och berätta att lillen föddes förra veckan så kollade han  i örat på mig eller närmare båda öronen visa sig att man hade fått en vaxpropp och skulle i helgen ta öron droppar känns inget vidare men hellre att nån läkare hjälper mig än att man försöker själv och sen kan ha oturen att man sliter av ena trumhinnan skulle inte vara någon höjdare precis.

så var till kronans apotek och köpte denna öron vaxdroppar sen till västermalms gallerian och hm och köpte amningslinne fick 2 stycken för 100 kronor och sen strumpor till min lilla älskling.

sen tog jag tunnelbanan hem sen och hann precis till amningen skulle vara också så hade rena turen måste jag säga att jag hade.

pappsen kompis kom och hälsade på och träffa lillen också.

så blev det en promenad med mammsen och lillen.

Annars har det inte vart mer än detta i dag som sagt så i morgon ska jag ordna en bok till lilleN och hans utveckling tänkte jag mig.

Av anonym anonym - 4 februari 2015 23:51

 

  

  

hejsan!

jag sov som en stock hela natten och kändes underbart att få sova i sin egna säng 

klev upp halv nio i dag eftersom den här familje enheten kom hit för att kolla läget och hur jag mådde och hur min lilla skrutt mådde och så kom BVC också hit så man fick veta mer om detta och vad dom är till för och vad för saker dom kan stå för också men allt gick bra förutom att jag kände mig som ett troll som inte hunnit äta frukost varken äta eller dricka kaffe så bara bita ihop och försöka hålla humöret uppe så klockan 12.00 var hela mötet klart skönt.

bara stoppa i 2 mackor med kaviar i mig och 2 koppar kaffe  så var jag nöjd.

min gullet hjärta somna så blev det ett casino med pappsen räknade ihop januaris månad om vem som hade vunnit och det var jag denna gång i december 2014 var det pappsen som hade mera poäng än mig.

han skulle åka och hämta en amings kudde till mig har vart så krångligt med med dom kuddar man haft nu som försökt tråckla under armen och sen för att han också ska kunna greppa om bröstet bättre och dricka så klart också.

så denna dag blev det den första vagn promenaden också med min mamms gick runt kvarteret inte direkt världens bästa väder för att gå men lite måste man ju röra på sig som sagt och bra att komma ut i friska luften också medan den lille hade det skönt och varmt i liggdelen och sov som en stock också själv gick jag långsamt eftersom man inte har läckt ännu och man måste göra knip övningar ofta och sen också bara ta det lugnt gymmet har jag inte saknat just nu men ny bliven ensamstående mamma och ny värld samtidigt också vad mer kan man säga än detta.

visst undrar hur min andra sötnos har det efter förra helgen med mammans bortgång  och det ena till det andra som är en tuff period nu det vet jag som miste min sambo men i byggolycka.

gratta systersonen på sin födelsedag hade smått dåligt samvete att man inte kunde komma dit som är en tradition för honom men när man har en nyfödd och kom hem igår så får man ta hänsyn till det samtidigt också klart men ska gott göra honom på nått sätt när man har den orken till det också så klart.

 

PS. Bilden på rosorna fick jag i present av pappsen dagen efter förlossningen och när jag ställde mig på vågen i dag så stog den på 97.7 i stället för 105.2 som den gjorde sist. Ds

 

 

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards