Alla inlägg under februari 2015

Av anonym anonym - 3 februari 2015 22:15

hej och god kväll!

är hemma från Karolinska och BB  kändes bra att man stannade en dag extra och det hade bland annat med amningen och göra också med att man inte hade kommit gång ännu med den eller att han hade lärt sig greppa tag om bröstet så det slutade med att jag valde bröst skydd mina bröstvårtor sticker inte ut på det sättet som dom ska dom har vuxit innåt i stället så det är därför min lilla älskling har svårt och greppa tag om bröstet på mig.

men hade lite diskutioner om amningspumpen och att jag tyckte den var perfekt och ska skaffa en ordentlig pump då bra att ha om jag känner att jag inte vill amma men att bröstmjölken finns kanske på morgonen när jag vaknar o känner att jag vill flaskan ska finnas där med bröstmjölk så pumpar man o lägger i flaskan så finns den tillgänglig på morgonen.

och medan vi vänta på att få åka hem i dag kändes som en evighet från det ena till det andra skulle först göras men till slut så kom vi i väg och fick vänta på taxi i 20 minuter passade på och köpa en macka med ost sallad paprika och finskt bröd så det var riktigt gott.

med tanke på hur sjukhus mat kan vara som kyckling pastan i går åkte direkt i soporna och det jag valde 1  dagen på BB lämna jag i stort sätt och kasta inte gott med över kokt pasta eller halvt färdig  ungefär som gummi så pappsen har haft med sig hemmi från sjukhus mat är verkligen pest .

vi var hemma vid tre såg att vi hade fått post jag och mammsen var bara att skynda sig eller så fort det gick och hämta ut dom ,kände lite av i bäckenbotten när man halvvägs var till Ica maxi att det smått börja göra ont och i rumpan man har ju haft sin lilla älskling där som föddes för 7 dagar sen mitt lilla älskling kom har fortfarande svårt och begripa detta .

syrran kom på besök snabbt för att se min lille skrutt och i morgon kommer bvc för att väga honom hoppas att vikten ännu ser bra ut.

så blir det och gå små korta promenader innan man kan börja gå längre men har med bäckenbotten och göra och knip övningar.

 

Av anonym anonym - 2 februari 2015 23:16

hej & god kväll mina läsare & nya läsare!

en natt som var ganska knepig på sätt och vis min älskling skrek i nästan två timmar på natten hungrig som ett djur också var han min sötnos.

vakna halv nio i dag och ammade min snutt så kom en barnmorska in i dag väldig trevlig och rolig samtidigt också senare kom dom som förlöste mig tyckte väldigt mycket om dom också fick kramar av dom 2 också och var bara höra av sig om det var något som jag fundera på eller hade frågor om men dom tyckte fortfarande att det var en strong insats av mig med att säga herregud och 2 st aj aj så var det klart dom kollade ju i trosorna då hade det inte hänt nått men efter  aj aj så ropa ju mamms att kolla igen så var det dags att klippa upp trosorna så var ett litet huvud där behövde bara krysta 1 gång så var lilla älsklingen ute.

men vart skönt och bara vara här ta det lugnt blev erbjuden en dag till som jag tacka ja till och mycket för amningens skull att lära mig den också mera så klart, har verkligen vart en fantastisk upplevelse det och många i personalen vart gulliga .

är så stolt över honom känns fantastiskt också även om det var mycket känslor inblandat i gradiviteten.

Bara sjukhus maten som jag vägra äta antingen över kokt pasta eller halvt hård pasta så papps har alltid fått ta med sig eller från cafet bara frukosten som jag har kunnat äta med bra aptit också.

Men blir skönt nu att få komma hem och vagn promenader men lill älsklingen.

hoppas jag pallar amningen i morgon har så ont nu nästan vrålat även om det är nån hjälp pip har ej direkt bröst för amning eller precis.

men min lilla sötnos är både rolig och stark av sig också.

Av anonym anonym - 1 februari 2015 16:51

hejsan

är kvar på BB kommer antingen hem i morgon eller över morgon på onsdag kommer dom BVC och kollar läget som jag förstog detta.

i dag så började min lilla skrutt förstå hur tekniken ska vara för amning  och nu håller han på och lära sig att hur man ska hitta mammas bröst men allt går bra har sovit som en stock dom här nätterna förutom när en nattsköterska kom in natten mellan lördag-söndag  lillen vill helst att jag byter på honom för han börjar nästan skrika annars men sen gråtit två nätter i rad samma kl tid också men tyckte att denna natt sköterska var lite jobbig prata högt också så t o m jag skrämdes av detta.

men natt sköterskorna till i dag visa respekt Lillskrutten fick ont i magen i natt men dom 2 visade respekt för lillen kom in och väckte mig och sa att det fanns mat till lilleman på bordet så jag tackade lillen sov så bra och skönt så att det kändes helt fel att väcka honom efter en två timmars skrik och gråt .

och chokad efter badet i går kväll som gjorde att han fröst som bara den låg och skakade till också .

titta på reprisen av familjen annorlunda när lillen var i famnen på mig och höll på och somna ett program jag hade planerat att se 29 januari när min lilla älsklings skrutt ville titta ut så kollade på reprisen det går ju det också så klart när man inte är lite upptagen som föda barn som exempel.

Men kommer antingen hem i morgon eller över morgon får se vad jag bestämmer mig för som sagt men haft lugnt och skönt här och ta det lugnt.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards