Direktlänk till inlägg 12 mars 2015

Bättre att gå till tandläkaren än att vara med på mötet med våldtäktsmannen & hans morsa

Av anonym anonym - 12 mars 2015 23:42

Hej!

Inte min dag i dag plus inte som jag tänkt mig på köpet för den delen eller.

Först fick jag veta att våldtäktsmannen & hans morsa skulle komma hit som gjorde mig grymt upprörd för den delen eftersom jag inte vill ha nått med dom & göra över huvudtaget falsk familj är dom & man vet aldrig vad dom hittar på för skit eller.

Min syster kom när jag hade brutit i hop för det första om hur mycket jag hatar den familjen plus betett sig mot mig😡 men blev tjafs här hemma innan eftersom detta gjordes upp mot min vilja till & med som gjorde att pappsen också höll med mig.

Tog en kopp kaffe med syrran som för min del var det helt omöjligt att dricka kaffet som vi gjorde i ordning det började ila & hålla på som genast sa att jag skulle gå/borde gå tillbaka till Folktandvårdens akut mottagning bra syssla när man inte vill träffa våldtäktsmannen eller falska morsan till honom.

Men blev runt 8 timmar sittandes där tur var men dom påstog 2-3 timmars väntae tid så var & uträttade några ärenden  det var dessa nu pulver förpackning med ersättning till lilleman var in på Coop & handla det sen till Kjell o company handla nya hörlurar till mig bestämde mig för att köpa 2 samtidigt så jag har som reserv ett par turkosa & 1 par röda så det blir variation på det hela. 😀

Lägger ut bilder på dom i morgon utan förpackning så klart vill inte att man se det som reklam för vilket märke men kan säga att jag älskar dom här hörlurarna trivs bra med denna modell ska köpa ett extra par av dom andra modellen också som är till för gymmet beslutade jag mig.

Så dessa 2 ärenden gjorde jag  så en fika tog jag & pappsen på samma ställe där jag & mammsen fikade sist men tyckte att cappucinon inte var lika god som sist  om det inte hade med värken & göra som gjorde att jag fick en annan smak på det hela så klart.

Antar att det var så också  annars tycker jag om cappucino i vanliga fall. 😄

Var tillbaks på akuten kl 13:30 gick hur långsamt som helst när det gällde min tur var några man kände igen som strosar omkring på Fridhemsplan blev lite fundersam men man ska ju sköta sina tänder dumt med tandvärk tycker jag  som jag hade & en annan grät när hon fyllde i hälso tillstånds pappret så när hon kom & satt sig vid samma område som jag så fick jag höra att hon hade dragit ut en tand & satt prata om det med hennes pojkvän måste verkligen säga att jag tyckte synd om henne & med tanke på att hon grät när hon sa tandvärk eller smärtan sen dom drog ut den.

Sen runt 19:30 så blev det min tur efter runt ungefär 7-8 timmar fick berätta om vad det handla & att jag var där för ett par dagar sen & det här med tandlossning som ingen här hemma trodde på inte ens jag eller när värken/ svullnaden la av.

Så dom undersökte & sa att mina ena visdoms tand måste dras ut/bort som tur var var det inget som chockade mig eller skrämde mig för nån dag så blir det ju så att man måste dra ut dom & misstänkte lite att det hade med det & också att göra var lite förbered på men det här med tandlossningen skrämde mig i alla fall men tandläkaren var väldigt trevlig & skämtsam samtidigt & sånt gör att jag håller mig lugnare också samtidigt .

Men det blev 3 bedövnings sprutor men den 3 var nog värst kändes som att det gick igenom hela tandköttet till andra sidan till kinden blir det då.

Men både sköterskan som hämta mig & tandläkaren var väldigt trevliga och gav mig paus när det behövdes tror det bara var en gång för att lära mig hur jag skulle ha käken & vilket håll huvudet skulle vara  men allt gick bra & bad mig att ta kontakt med mig ordinarie tandläkare eftersom jag måste till en specialist så det stämde verkligen med tandlossningen som ingen trodde på varken jag el nån annan i familjen,

så uppmanar er att gå till tandläkare innan det har gått som det gjort för mig.

Jag gav mammsen en chock när jag berätta om detta precis som pappsen är nu lite orolig att min lilla älskling kommer nu fyndet här skitet också för den delen.

Men att tänka på min stora älskling så kändes jag mig trygg i allafall 😄

 Fick leva på soppa sen när vi kom hem inte kul men hellre att lyssna på det var tandläkaren rekommendera / tipsa om än att man förvärrar något.

Fick höra att mötet hade gått bra och att våldtäktsmannen hade börja gå hos kutator/ psykolog säger bara sorry men det köpet inte jag som han har bevisat hur våldtäktsmannen fungerar så han kan hålla sig till sina 500 dator/tv spel & sina gitarrer för 10 000 kr st.

Men  en sån som han förtjärnar inte äns att umgås med barn med tanke på vad han är kapabel till 

 & inte ens mogen tycker alla under 20 är inte mogna att ha / skaffa barn dom ska nog vänta några år innan man börjar ta ett sånt ansvar.

Men har saknat min lille hela dagen & tyvärr ogillar detta möte bakom min rygg som jag berättade för lilelemans gudmor som var lika upprörd som jag över detta vi både tycker att man skulle skjutit upp detta i stället så vi båda hade vart med som man egentligen skulle gjort men när jag fick problem med visdoms tanden & infon om tandlosdsningen som var nummer 1.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Av anonym anonym - Torsdag 21 mars 23:59

Sovit minis oxgäh planerarr. Ansikts. Mansk puré & cafe 2 gånger i veckan olika masker Ögonask pure & cafe 2 gånger i veckan Ansikts olj ivy Aia 2 gånger i veckan Ansikts kräm ivy aia varje dag morgon make up /kväll ha huden fuktat o torkat ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards