Alla inlägg under mars 2015

Av anonym anonym - 25 mars 2015 23:45

 

bild 3 på overallen till våren som jag har köpt osäker på om den bruna i samma modell passar min lille man.

 

Av anonym anonym - 25 mars 2015 22:59

 

hejsan & hallå!

skulle prova amma men det gick inte lilleman med på alls tyvärr men försökt men fick pumpa ska pumpa en sista( blir 2 in lägg till  handlar det jag köpt till lillälskling)

i dag blev det gymmet & nu andra gången känns skönt med 1 timmes egen tid till att börja med om man ser så.😄

Träning är ju en del av mitt liv & viktig så klart för del delen också speciellt nu än man långsamt ska sätta igång med viktig nedgången också & speciellt nu när man gör comeback också plus tog en start bild på mig också för att man ska kunna se resultat plus skriva datum också.😄

Roligare aTT jämföra så men får se hur jag bestämmer om det är 1 gång i måndagen eller varannan vecka.

 

men var till gymmet på fridhemsplan & bara njöt & fundera lite på vissa saker angånde magen/buken som inte är ännu redig för att tränas, bestämde jag mig när jag var på crosstraningen & att ta kontakt med min pt som jag hade & tyckte om också klart plus ännu har kontakt med & fråga om råd & tips på vilka redskap som skulle passa mig fick tips på det program som vi körde så det kommer nog att bli bra även om det blir mjuk start men känner nu att jag åtminstone ska komma under 90 sträcket innan Teneriffa resan åtminstonde😄

men gick bra på gymmet tills jag smått börja känna i magen att det var time att sluta så det inte händer något med magen/buken operationer mm.

för det vill jag inte träffade på plats chefen & som  var glad att se mig berätta hur det var & vad som hade hänt under ett par månader så klart & att gymmet är min egen tid än så länge.

 

Här ät dom 2 bilderna på mig som jag tog i dag som start bilder!     

 

Av anonym anonym - 24 mars 2015 23:38

   




hej & god kväll kära läsare!

trodde inte att jag skulle sova så gott som jag gjorde md tanke på att våldtäktsmannen & själv goda kärringen till morsan var här plus att jag var så glad att barnets gudmor&

hennes gubbe var här samtidigt eftersom man såg på barnets att kasta sig över mig & märktes att han har fortfarande känslor för mig & tro att vi fortfarande ihop.

men i dag så kunde jag sova lite skumma saker var det i drömmarna men men vaknade i sista sekund ändå.

solen i dag  skulle upp till BVC eftersom lilleman har haft såna problem med magen nu den senaste veckan 3 nätter sen skrek han & grät så jag trodde det handla om något annat nästan så lite orolig blev man i allafall.

så vi var dit & vägde honom kollade längden & allting såg bra ut också för den delen.

vi fick med något pulver som vi ska prova nu ett tag angående min lilla skrutt & hans mage så nu blir det utan man ett tag tills man får se om detta hjälper så klart.

efter mötet hos BVC tanten gick vi hem käkade lite lunch  bytte kläder på lillen & matade lillen fick ett sms av min sötnos som berättade lite om hur det hår med allting men samtidigt en lättnad över hur att höra något från honom.

åkte till finska ambassaden i dag & ordna ett pass till lillen blev tvungen att väcka honom blev allt en historia jag aldrig glömmer tog tid sen när dom lyckades få en bra bild så såg man på bilden att han bajsade har en liten speciell ansikts utryck då nämligen fick byta på honom där själva passet kostade 1300 kr.

promenerade hem via Claes Ohlsson Ordna hörselkåpor till lillen att ha på Teneriffa & torget där.

har annars inte hänt så mycket än detta har steriliserat nappflaskor & nappar hela kvällen .

 

Av anonym anonym - 23 mars 2015 23:00



hejsan!

vet inte vad man egentligen ska säga om denna dag helt ärligt jag såg fram mot att träffa barnets gudmor och hennes gubbe och deras son också så klart.

min dag började lugnt & pappsen tog sonen på en promenad som vanligt medan man själv tog fram denna hopplösa pump & satte igång att pumpa & en bröstmjölk som nästan är veck men ska allt kämpa för att få tillbaks den också åtminstone för Teneriffa resan också med tanke på 4 timmar till Malaga/fugenhirola sen 2-3 dagar flygresa på 2 timmar till Teneriffa.

Skickade ett sms på morgonen till barnets gudmor som var på väg med sin gubbe som ville träffa min son som jag tyckte var helt okey.

så dom var runt halv två här hörde dom redan i trappen så stog dörren & vänta med min lilleman sovandes i famnen har haft honom sovandes i famnen i nästan 2 timmar var gosigt & mysigt så klart & ammade honom tror också att jag vet varför han har gråtit/skrikit ganska mycket han har saknat min närhet så detta gjorde jag innan dom dom hit.

sen runt 14.00 kom våldtäktsmannen & hans själv goda morsa måste säga att dessa punkter kom på en gång.

 

1.obekväm

2.rädd

3 . Kändes inte ett dugg bra

4. Att han kom genast & satte sig brevid som om på nått sätt hade förhållande som vi aldrig hade.

så honom vill jag inte ha på namngivningsceremoni festen eller själv goda morsan .

 

Tack & lov så var barnets gudmor vid min sida precis hela tiden så hon & turades om att ha lilleman som gjorde att jag kunde hålla mig lugn litar på barnets gudmor till 100% också.

Så vi smög i väg för lilleman hade somnat i vagnen & la ner honom försiktigt så satte vi oss & prata med lågt så dom andra inte skulle höra vad man prata om.

blev så överlycklig när jag fick veta att hon hade samma åsikter jag kändes mycket skönt , men sen blev vi genast tysta när själv goda morsan kom & försökte få mig intresserad av samtals ämnet som vi hade som barnets gudmor insåg också.

men sen umgicks vi i stort hela kvällen el till kl 17.00 jag & sonens gudmor.

så hade vi diskution på chatten där jag frågade vad hennes man tyckte om våldtäktsmannen & hade precis samma åsikt som mig kände mig inte ensam kände närmare mig lättad & plus sonens gudmor hade också samma synpunkter som mig.

men hon insåg precis som jag att han fortfarande här känslor för för det syntes långa vägar & illusionersom han har till fortfarande men jag aldrig honom  jag har gått vidare i mitt liv också .

men han rörde inte sin alls förutom ett hej& klappa på lillen på handen inget mer än det.

men senare på kvällen började lillen skrika igen som sluta vid 21:30.

Av anonym anonym - 22 mars 2015 23:32

 

hej & kväll!

vaknade fel sida det måste jag säga att gjorde , & blev ännu mera grinig när jag såg att min papps inte hade tagit bort blöjan på golvet som jag inte var ett dugg glad över fick tag en blöj påse & sen slängde den till pappsen för han skulle ta upp den & slänga den i rosken som totalt strunta i. 😡

men fick lugn & ro angående frukosten åtminstone som jag alltid behöver för att var lugn om dagarna plus ta tid på att dricka kaffe & nu mera pumpa på morgonen försöker rädda bröstmjölken men fick ihop lite i allafall men ska nu allt försöka rädda den nu & hoppas att jag någorlunda lyckas men vågar inte hoppas för mycket.

Men sov inget vidare eftersom jag vet att våldtäktsmannen kommer hit med sin äckliga själv goda kärring till morsa "båda lika stora rasister" 😡.

Men det är min mamms fel som borde ha sagt att dom ej är välkomna & sen tror våldtäktsmannen att vi är ihop fortfarande tafsar han på mig anmäler jag honom på nytt plus kommer ignorera honom till 100% procent.

som jag kasta rakt i trynet på äckliga själv goda morsan att han har inbilla sig om att vi var ihop & sen utnyttja mig & våldtog mig för hon förtjänar att höra sanningen om hur jag såg på honom denna våldtäktsman & hur han förstörde det förhållande med den kille jag var intresserad av & ville ha också Plus blev tvungen att byta nr på grund av våldtäktsmannen 😡 Tänk vad såna som han kan vägra inse fakta vägra acceptera saker  vare sig om man grovt handikapp eller inte.

så i morgon blir det att sätta på sig 2 ringar som i stort sätt ser ut som förlovnings ringar på grund av våldtäktsmannen & det andra är hår förläningen på grund av äckliga själv goda morsan som äcklar mig lika mycket.

plus att jag inte köper hans bort förklaring med gå hos kurator när det är psykiratisk hjälp han behöver så det köper jag inte hör bara så för han ska försöka få mig komma tillbaka så han kan fortsätta utnyttja mig & fortsätta våldta mig.😡

Tack & lov att barnets gudmor & hennes gubbe kommer vara här & stötta mig det är jag glad över.

Men men berättar,mer om det i morgon men skit mår jag i allafall & förbannad att dom kommer.👎😡

Men men i dag var det en sån dag som jag inte visste vad jag skulle göra , mammsen ville ha ut mig på en promenad med .

'& men kände ingen ro i kroppen & inte tillfredsställd längre av bara dessa promenader & att jag behövde/behöver något mera så fort man har nämnt gymmet & att jag vill komma igång med mjuk start innan man har varit till min bm på Mvc.n för efter kontroll att allt såg bra ut men gymmet är verkligen känslig punkt för mig eftersom det är betydelse fullt & lika viktigt som lilleman samt kryssningar.

Men beslöt mig i dag att gå & göra comeback så packade gymmväskan klädde på mig la i allt jag behövde & gick kom dit upptäckte jag att jag hade glömt mina gymm skor så blev att ta min promenad skor men ska nu lägga konditions skorna i väskan.

Men njöt verkligen av min 50 minuter där nästa träningspass blir i över morgon igen.😃 även om det bara är crosstrainern.

Mammsen sa till mig att köpa rätt ersättning som är han & inte semper nått han går ont i magen av min lilleman & självklart köpte fel som gjorde mammsen galen alla kan ju köpa fel som som tur var hade vi reserv på flytande hon började tjafsa gick & bytte så passade jag på att mata från drick färdig man förpackning & fick skit för det som sluta med att bråk  & inte prata från 16.00-22.00

Men lägger nu ut en bild på min hårförlängning & hur den ser ut.😄

 

Av anonym anonym - 21 mars 2015 23:07

  hej & hallå!

snö blandat regn igår kväll  & när man i dag vaknade var det snö så gården var vit på marken igen så april vädret har anlände i mina ögon måste jag säga att jag ogillar snö ända gånger som det verkligen får vara snö är jul afton & ny års afton som det känns eller närmare "ska vara snö"😁

men vackert väder huvudsaken i allafall var det men kallt, pappsen till bastun & bada som han brukar varje torsdag  & lördagar & gjort många år.

men frukosten fick man äta i lugn & ro  tills klockan var 09:30 var det att hämta lilleman ge honom mat men hann inte pumpa innan han vakna men men.

Efter lillens mat & rapande så fick han ont magen gick lite fram & tillbaka bytte blöja på honom som var full med senapssmak vi kallar hans bajs för samma färg på bebis bajs & senap.😨

fick ta honom in till mig & min säng när hans mag knip kom fick lägga mig raklång på rygg & sen lillen på min mage så slutade han skrika & somnade så man knappt våga röra på sig från kl 09:30 till 10:30 fick man ligga stilla testa lägga ner honom  då öppnades hans ögon & tittade runt  & var som ett stort frågetecken sen började skrika & gråta men sen blev det lite ombytta roller angående mammsens frukost lillen var hos min papps & jag fixade mamms frukost.

men hade ingen större lust att gå ut precis när man fick höra att det var kallt plus att det blåste men i ☀️Var det varmt så en promenad till ö&b sen hem via hantverkar gatan & norrmälarstrand men promenaden var helt ok & lilleman sov gott hela promenaden då kändes skönt det.

jagh hade precis hunnit när syrran kom för att få städa lite eller närmare fortsätta med städningen .

har annars inte vart mer tagit hand om min lille handlat blåa termosen & köpte i dgav 2 plagg till lillen eller närmare sista butiks besöket.

tog en funderare innan jag beslöt mig för att köpa dom 😄 & så här ser dom ut kostade 129 på maxi 2 bodys & som nu kommer passa parkett på vår/sommar.

så här ser dom ut & självklart vid texten hej & hallå.


Av anonym anonym - 20 mars 2015 23:35

   

hej & hallå!

vakna halv nio i dag & har fundera måste spara pengar nu till malaga/ Teneriffa resan i slutet av april & kläder som då kommer att byta på planet & vill ha en lätt klädsel som gör att man inte ska behöva gå in på wc.an typ en body ( kort ärmad)med byxor & ända sen man behöver göra är att byta till ett par shorts & ta av munktröjan som kommer ha drag kedja än att trä över huvudet.

det är nog en bra kombination också tror jag för den delen också slippa krångla plus köpa 2 bodys till redan köpt 4 så 2 till så blir det bra plus några 5-6 korta också så klart.

4 nya pyjamaser också fina strumpor också så klart.

men kläder våldtäktsmannens självgoda morsa kommer jag gå till nye to bye med vill inte ha något av dom mest min mamms som kommer att kämpa nu jag har fått nog egentligen är äcklad av den rasistiska familjen.

 

( inte för att det jag skulle skriva om nu kommer längre fram om detta)

Ett möte på måndag som egentligen äcklar mig utom ordentligt men bra att jag har support från min vännina ( barnets gudmor) & hennes gubbe så det känns bra.

 

Men nu tillbaka till dagen pappsen tog en promenad med min son så jag fick äta frukost lugn & ro sen när dom var tillbaka var det försöka amma sonen & samtidigt prata med pappsen om dagis & skulle egentligen vilja ha min son där som man har gått på.

Men han tog tag i bröstet lite & drack men sen ville ha närhet men bröstmjölken är helt ointressant för honom bara somnar i från det.

Blev att sitta nästan 2 timmar där med honom i famn med ett bröst framme i onödan  blev att pumpa sometime har nu gjorts i 3 dagar så den nästan har sinat bort nu till & med men men han har ju ändå fått bröst mjölk 2 månader bättre än inget alls så på det sättet behöver jag inte ha dåligt samvete.

sen kom syrran hit för att städa denna gång är det mitt kryp in som gäller så klart  blir bra tvättade fönstren i går.

så har hjälpt henne lite med att damma av & sen 1 kopp kaffe annars har jag haft en sovandes älskling på mitt bröst i stort så hela dagen. 😃

tyvärr blev det inget att gå ut skumt väder i dag mulet på dagen & ❄️Blanadat ☔️På kvällen & lets dance på kvällen men marsipan tårta.

har börjat prata med en kille som själv har barn också så man får se skulle ju samtidigt kännas bra att ha som veta hur man hanterar barn & hur dom fugerar plus som är äldre än mig så klart.

så angående min kropp som jag ska nu börja kämpa för att komma tillbaka nu också vet att dom 2 bilder komma placera sig över hej & god kväll men sak samma.😃

huvudsaken att dom kommer fram / upp på bilderna.😃

 

 

Av anonym anonym - 19 mars 2015 22:45

hejsan hoppsan

sov som en stock i natt & vaknade av att jag fick min son på armen som började gråta som han alltid gör när man lägger ner honom också.

i dag blev att gå till min tandläkare i allafall & honom kan man lita på plus väldigt trevlig också så klart sånt tycker jag om.

För det gör att jag kan slappna av vare sig om det är en kontroll eller fixa till något som har med bedövning att göra också så klart.

men berättade vad som hade hänt akuten 2 gånger förra veckan fick vänta runt 7-8 timmar första gången & andra gången 9-10 timmar som jag inte vill vara med om igen det var jobbigt personalen i receptionen säger en sak så stämmer inte det akut ska allt gå bra smidigt inte behöva vänta så länge som man fick, nämnde det för min tandläkare som genast sa att jag skulle höra av mig till honom så man inte behövde sitta & vänta som kändes skönt att höra också så klart.

men visst kommer få gå till tand hygienist 2-3 gånger och sen som ska ha kontakt med min tandläkare som kommer skicka remiss till tandspecialist men mina visdoms tänder lever farligt funderar på om jag ska begära att få ta bort dom i stället kanske inte alla på en gång men hellre det än att dom förstår alla mina andrá tänder.

efter tandläkaren blev det en promenad till Ica maxi köpte en mjölk & lite natur godis också.

väl hemma sen så bestämde jag mig för att tvätta fönster inne hos mig  gjorde detta amningen var klar då var mammsen klar med 1 fönster i köket , men nu är det gjort i allafall så behöver inte tänka på detta igen föräns i höst igen & ljus slingan tog jag ner igår när jag såg att en granne tvärsöver gatan tog bort sin ljus slinga på balkongen så gjorde jag också vill inte bli utpekad som nån mupp.

har annars varit toppen väder hela dagen i dag i som stort sätt också blir intressant & se om det verkligen börjar snöa i morgon som dom påstår att det ska det visar sig också för den delen också.

mammsen hade bokat nu hotell i Malaga vi åker dit innan åker till Teneriffa i stället för att man ska sitta på ett flyg i 6 timmar så blir ju det lite av en extra resa samtidig också så klart. 

Men för att hedra mammsens kusin som bodde i Malaga så klart.

men blir skoj för mig också även o man har varit lite anti med att följa med till som jag inte vela på hur länge som helst dessutom. 

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards