Alla inlägg under mars 2015

Av anonym anonym - 18 mars 2015 20:48

Hejsan!

 

Skrev från min datorn nu fattar nada av vad som har hänt här,när gäller att skriva från ipaden.

knappsatsen har blivit så konstig eller tagnet bordet.

Så i dag blev det datorn knappt användt på sen jag fick min lilleman nu men har mycket med och göra också att det inte längre finns program till den om den skulle paja.

Men i dag så blev det datorn.

Ska ändå ladda ner lite musik på min iphone också ,blir ju snart till finland 1 resa och sen teneriffa slutet av april 14 dagar.  

Lillemans första resa blir detta men via malaga först 2 dagar innan teneriffa men ser fram emot det.

Så från och med nu så blir det nog mycket resor men päronen hans momi och moffa som man säger på finlands svenska.

Annars var det trevlig stund med sonens gudmor som kom hir runt 09:00 till 11:40 tycker verkligen om att träffa henne och prata med henne också hon är verkligen en stött pelare för mig och viktig också för mig och min son.  

Och så fick man veta igen också att våldtäksmannen & hans självgoda nördiga morsa skulle komma på måndag som jag verkligen ogillar avskyr dom så mycket så går inte äns och beskriva med ord eller precis.

Men barnets gudmor kommer att vara med precis som mammsen och pappsen och syrran och sen barnets gudmors man också kommer så på det sättet känns det bra i alla fall.

En väldig lättnad i allafall tycker jag ju fler desto bättre för då vågar inte våldtäktsmannen göra något eller precis & förhoppningsvis ammar/ ger flaska så det går att ignorera bra "om det behövs".

nog med detta lite minnen pratade jag & min vännina om ( barnets gudmor)

om plugget och våran sjuka lärare också som visade sig vara pedofil & hade relation med nått barn & sen hade tagit ett pojke på  7-7 år från fillipinerna när det hade vart denna hemska tsunami där stackars barn vad mer kan man säga men hade visst nu blivit av med sin lärar licens & satt på kåken nu som han förtjänar som sagt.

 

Men blev ganska mycket barn snack hade lite frågor  också till henne så klart angående om nappar & rekomedera mig att köpa 2-6 månaders som jag nu ska göra ungefär lika 

  Många som jag har nu ska räkna i morgon bara också hoppas att man hittar en likadan vit med 1 rådjur på men ska spara ändå hans favorit napp den verkar vara viktig för honom också.

Men den själv lysande vill ska jag ha 2 par  & resten vanliga i större modell så får man se om han gråter/ skriker fortfarande lika mycket som han gör nu man känner ju sig maktlös/hjälplös när dom gråter & skriker.

längtar efter min stora sötnos också & får hoppas han hör av sig börjar bli orolig.

 

 

 

 

 

 

 

Av anonym anonym - 17 mars 2015 23:13

hej & godkväll

dagen började som att pappsen skulle ut med lilleman på promenad.

Men han väckte mig med att lägga min son på armen först för han skulle göra sig i ordning nu också så passade han på & lägga honom på min arm.

 Visst mysig var det & tur att man vAken fallafall så man var det & mammsen Fixade resan till tenefria vis Malaga mammens kusin bodde i fugenhirola 2 dagar i fugenhirola.

Men tyvärr dog i cancer tyvärr.

så som satt i hela kroppen & kunde inte räddas.

åkte vi till finska ambassaden för att ordna men där fick jag  att jag har finskt person nr också som förvånade mig grymt mycket har inte äns haft nån aning om att jag har ett eller.

Så det blev att åka till skatteverket och fixa något bevis där som skulle skickas till finland och jakobstad där.

Måste göras innan teneriffa resan pass och såna saker som behövs.det också.

Syrran var hit på kvälls kvisten också träffa sin systerson och hämta 1 påse ris också.

Av anonym anonym - 16 mars 2015 23:00

 

 Dom 2 nya bodysarna från Ica maxi.


hejsan!

sonens gudmor skulle komma hit men det ficj

bo skjuta upp det.

jag & mammsen kom i väg o dit i morgon kom försent i dag & i morgon & pluss att dom hade andra tider klock tider Viktigt med pass också.

välhemma sen var det en lca maxi handla ersättning mjölk kollade lite på bodysar hittade 2 Och det var 2 för 1 99 och sen löpte jag en pyjamas också så nu är 3 kvar som behövs med långa ärmar kommer blii ett  och nu sen ett par med kortaee ärmar några stycken. 

Bokade sen tid till min tandläkare för att få en remiss till en tandspecialist för min tandlossning som var bråttom med.

 

 

 

 

 

Av anonym anonym - 15 mars 2015 23:48

Hej & God kväll på kvälls kvisten!

i dag som denna kan man nog säga att har haft min egen stund bestämde ju mig för att börja införskaffa lite nytt nu& lika många som tidigare plaggen också så klart. 😄

pappsen tog sin allra första promenad själv med lillen trodde jag aldrig skulle hända helt ärlig men han vågade nu i allafall.👏 det uppskattade jag också att han gjorde för den delen.

Så valde jag först gå till Lindex & hm angående större sorte bodys.

tykte att på hm var billigare på hm såg sen pyjamas plus likadanm

ed Musse pigg 😄  så det   så ska ordna det i morgon mina 2 bodys & 2 byxor bliR 198 totaltbara pyjamasen.

musse pigg nalle puh .

snabb sväng in Till dagliga kolla på den annan ersättning so BVC rekomdera att testa förpackning & ße om det finnas drickfärdiga på Coop som det ej gjorde blir nu kolla på andra såna andra butiker Vill gärna med såna drick färdiga till man åker nu till sommar villan i finland😄 plus får se mitt hus som nu bygg där som jag har i stort sätt tjata om två år ungefär Men nu är vi två jag & lille man.

prata med barnets gudmor som tycke ha börja våldtäktsmannen mera men tyvärr tog en funderare & men kände att jag inte pallar mera ska jag så ska se våldtäktsmannen så ska det var där del, 'på Fridhemsplan bara en speciell klock tid blir det för hinder så ska dom höra av sig i god tid  men att Säga till.

Av anonym anonym - 14 mars 2015 23:40

   

Hej & Godkväll!

Hade inget dåligt samvete över meddelandet till våldtäktsmannens morsa närmare tvärt om att hon ska fatta / förstå hur det lilleman blev till visa vara 24 april som jag blev våldtagen visade det sig ( efter sett papper angåendet mötet om faderskap).

med tanke på hur patetiskt sjukt själv god våldtäktsmannens morsa är som inte vågar inse sanningen eller tar på allvar saker.

Men sov som en stock gjorde men vaknade av ont i halsen 😟 plus stel i käken var lite orolig att jag inte skulle kunna äta frukost eller precis eftersom i vänstra käke är helt stel har fått först stoppa in sked/ gaffel i munnen långsamt & samma sak när det gäller att tugga blir på höger sida det men får vara glad att man inte har världens värk i allafall.😄

Så dök syrran upp efter att ha ammat lilleman  bytt blöja på honom  för att kunna gå ut en sväng med honom.

Men skynda mig ut eftersom hon alltid ska låna pengar det ena till det andra säger en sak men så får man ändå inte tillbaka som jag skulle få i dag.

så skynda mig ut med lilleman & tog en 2 nästan 3 timmars promenad med honom i solen man ska passa på när solen är framme också man ska aldrig lita på vädret som jag insåg vid sommar villan några år sen regnade & åskade dygnet runt i nästan 14 dagar som man alltid gör där sätter sig i bilen.⚡️☔️

Men en behaglig promenad i allafall plus en lång runda också & lill älsklingen sa inte ett ända pip till & med förutom vid norrmälarstrand men då satte jag nappen i munnen på honom & sen höll kvar den tills han hade somna om sen var det lugnt resten av promenaden men vid Kristineberg ringde mammsen medan jag tittade på riddarna där som höll på & träna eller skulle börja träna.

Fråga om jag ville komma på en kopp kaffe med lilleman vid hörnet av lindhagens gatan  & få började lillen att skrika elever smått men gick ändå bra plus att jag har tagit 2 bilder från promenaden också .😄

Det är på några av riddarna & det jag valde att ta på cafet 1 cappucino & 1 underbar chocklad kaka med kola som glasyr & hasselnötter i & medan mammsen var & beställde började lillen att börja gnöla lite men blev tyst när mammsen tog honom & gosade lite medan jag fick dricka kaffet i lugn & ro.

Syrran var på väg att gå när vi kom hem så då var det bara att ta sig till amnings hörnan & kasta upp bröstet & ge lillen mat.

Medan pappsen värmde upp gårdagens mat till mig med började lida lite när papps tog honom från bröstet så att jag kunde äta.

Ordna naglarna också dags & göra det tyckte jag filat putsa bort gamla celler & olja nagelbanden & klippa lite också.

Tog fram paddan &  var in på hm.s hemsida för att titta på lite kläder åt lilleman & det jag tycker passar honom lite randigt Musse pigg neutrala färger bamse tycker jag inte om & inte lillemans stil eller tyvärr.

ska lägga ut bilder på det som jag nu har valt som alternativ som jag ska införskaffa nu också som passar nu & sen när vi ska till Teneriffa plus när det blir sommar.😜

 Jag är kräsen typ & köper bara det som jag tycker passar honom  men lägger upp dom bilderna i ett nytt inlägg plus beskrivning på vilket som är vilket.😀 

Sen 20.00 VR det dags för finalen av Melodifestivalen & tyckte rätt låt vann blev lite kär i den lilla gubben som han hade med i låten.

Men tycker om Måns också gör jag.

 

 

 

 

Av anonym anonym - 14 mars 2015 00:30

 

Här är en hel dress som jag också ska köpa 

  

         


pyjamaser med nalle puh & tiger några pandor också så det ska jag köpa.(men bamse är ute slutet)



     



      

Dessa bodyn utan ärmar & med armar är till sommaren & tenneriffa i maj.

Det här är sånt dom passar min son & det som jag vill ha & tycker passar honom också.

   

 

 






       

dessa ska jag köpa som lång byxor .

 

 

 

 

 

Av anonym anonym - 13 mars 2015 23:33

Hej & God kväll!

 

som ni vet skrev jag ett sms runt halv fem i morse för jag hade svårt & somna hela natten visst det finns ju skäl till båda 2 egentligen det ena är ju detta patetiska möte som gjorde mig både sårad förbannad besviken och så sårad att jag grät till och med i stort sätt irriterad halva dagen också.

som ni vet skrev jag ju att jag blev våldtagen av denna våldtäktsman och gjorde mitt beslut att jag varken vill se honom eller träffa honom eftersom han till slut fick mig må dåligt så jag blev tvungen att byta nr för att slippa dom alla och att dom var avslutat kapitel för mig nu & jag inte ville ha med dessa att göra men att jag skriver det hellre här än att säga det bara att man fick spela tills man ledsna.😡

Men i dag har vi till BVC jag & mammsen för att kolla lilleman var så förvirrad så jag trodde det var vaccinet han skulle få men visade sig vara BVC 😳 men gick bra där för min lilla älskling & att hon som jag går till frågade om jag var intresserad av att börja gå en mamma grupp som jag är ju bara bra om jag lär känna andra mammor

så det var jag väldigt positiv till 😄 kanske inte vill kommer ta upp om det här med att jag blev våldtagen av en kompis som hade känslor för mig men jag aldrig för honom ,& varför ha kontakt med falska människor det är något som jag avstår i från plus alltid gjort också.

Men vist det fallet kommr jag ta upp det om det är nån som frågar.

tycker i allafall att det blir spännande & hoppas på att lära någon så klart så det blir skoj 😄.

Sen bestämde jag mig för att gå till folk tandvården men den vanliga mottagningen för att prata med dom om att boka tid eller ta reda på vart man skulle vända sig & fick ett nr till Skanstull & folktandvården där eftersom dom verkar ha specialister angående tandproblem & mitt fall tandlosning som jag först inte trodde på men pratade lite med henne som gav mig nr som lugna mig att dom är duktiga det dom kommer att göra är att putsa mina tänder grundligt sen också att  detta är något som då kommer att skötas regelbundet var ju lite skrämmande när man fick höra om detta men blev väldigt orolig med tanke min lilla älskling att detta kommer att drabba honom det här också.

Sen blev det en promenad in till stan & tallink silja vi beslöt oss för att åka till Finland  över påsken bland annat därför jag måste få fixat det här snabbt angående tänderna nämligen.

 Men sen i morse så har inte sluta kunna tänka på detta möte här hemma med våldtäktsmannen & hans morsa & varför det aldrig sköts upp som skulle ha gjort om inte  andra person i fråga kan vara med plus hur besviken jag på det precis som sonens gudmor var ockå fick en sån här 😡 gubbe men vet att det inte var riktat åt mig utan närmare mammsen syrran våldtäktsmannens morsa.

Men skrev också till våldtäktsmannen morsa att jag var besviken på er alla & normala människor skulle ha skjutit på det har ju ändå inget förtroende gör nån av dessa 2 men ville inte skriva det bara att jag var besviken plus orsakerna på varför jag vägrar träffa våldtäktsmannen också & hur dåligt han fick mig att må Av alla trackaserier mm.

Time för henne sätt inse sanningen hur jag egentligen har av trackaserier mm.😡😡

 Men men mer har inte hänt i dag lets dacenpå kvällen & kortspel med papps.

Av anonym anonym - 13 mars 2015 04:52

hej på nytt!

 

värk i munnen fick ta en alvedon & 1 Ipren just för att jag börja känna av värk där visdoms tanden plockades bort.

Jag blev för upprörd över det här med mötet med våltäktsmannen & hans morsa & hur mammsen hade mage att låta dom röra min son & plus att inte skjuta upp mötesspår man själv kunde ha vart med på.😡

Men från och nu  så är det jag som bestämmer när var hur klock tid men hit sättet dom aldrig foten mera det är sak som verkligen är helt 100%.

Våldtäksmannen morsa trodde att jag var nervös med det äcklade mig en tand är viktigare och speciellt som situationen för mina tänder är nu med tandlossning det är mycket viktigare än något möte med våltäktsmannen och själv goda morsan dom fick mig att må dåligt egentligen redan då när man var i vecka 17-18 tyckte man skulle tycka. Synd om honom sen lyssna på hennes lögner .

Folk som gör så är falska + vägra in se hur jag mådde & våldtäktsmannen .😡

När jag berätta det för barnets gudmor blev hon lika upprörd som jag över detta & sa samma sak som jag då skjuter man upp det plus att det är jag som egentligen bestämmer när det ska bli av & ingen annan.

Sen har man försökt & sova men svårt mycket visdoms tanden & göra  fick stoppa in en bomulls en stund blödde bra också så klart svårt & beskriva värken förutom att det känns som man inte har nån kind på det området där den togs bort.😟

Men som i tidigare inlägg gör nått åt det innan det blir försent eller misstänker nått fel på grund av värk.

Men fått ont i magen på grund av icke medverkandemötet sen min visdomstand.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards