Alla inlägg under april 2015

Av anonym anonym - 23 april 2015 23:13

hejsan!

 

 Kl 14:00 i dag var vi till familje enheten eller mammsen tyckte vi skulle ha ett möte angående barnets pappas familj  men mest om pappan & dessa punkter också för att där gick gränsen nu.

här är punkterna också.

 

 

1 våldsam

2 har sina samuraj svärd + på väggen & knivar

3 sen att barnets farmor har börja köra med utpressning på oss & droppen var då att hon sa att dom ska kolla till sommar villan & sen där på att barnets pappa skulle sova över en natt för att få se hur det är att ha bebis/små barn.

för dessa 3 punkter har dom ingen rätt att bara klampa in i vårat liv som om dom skulle ha rätt till detta & försöker sälja sig in i våran familj. 😡

så där gick gränsen för oss som sagt & sen att hon påstår att pappan vill träffa sin som fick mig att börja skratta för det märks att det är mig han vill träffa  & inte sin son som han inte äns vill röra/hålla i bara för att komma åt mig närmare & som hans morsa .😡

men mötet gick bra i allafall & kändes bra att man berätta om detta också  som också kan vara till någon nytta också så klart, kan jag tänka mig att dom har men glad att man har dom på sin sida angående om detta.😀

 

så vi var klara vid 15.00 med mötet med dom här som vi träffade & mammsen vilken lättnad & skönt  att vi tog upp detta & fick reda lite på om saker som vi har funderat över också & det som har irritera mig grymt mycket också.

även om jag kommer ignorera pappan & själv goda satmaran till morsa.

 

blev sen en svän upp till Fridhemsplan med mamms för att hitta en soldräkt till lilleman först in på Lindex men fanns inget där allt var slut men rekommenderade polarn & pyret men där fanns det fick bli en över del & under del.

 

( lägger ut bilder på den i morgon plus andra plaggen som jag har köpt till  lilleman om man inte redan har hunnit det så klart)

 

på kvällen så kollade jag in på mitt instagram såg att han som hade tagit & lagt till mig på instagram hade lagt ut en ny bild som jag gillade & svarade på också.

 

såg hade mina paket med hår förläning kommit  också inte räkna med att det skulle ta en dag för dom att komma valde hår förläning i svart färg så behöver man inte & färga nackhåret.😄

Plus behöva köpa en blond hårfärg & 1 med brun eller svart & i stället sy fast clip on på det & ha det över dagen som exempel.

( lägger ut en bild på måndag på hår förläningen med hur den ser ut blev 2 beställningar i misstag också Men men får vara så då.

 

 

 

Av anonym anonym - 22 april 2015 23:45

hej & hallå!

En dag som blev okey , men antar tungt för den lilla😔.

vi gjorde upp igår efter våran tjafs här hemma eller närmare mammsen blev tjurig för ingenting med tanke på att jag kände mig lurad  av pappsen & som gjorde att jag var så besviken själv att jag inte ville men det var går dagens historia det som sagt.

skulle till BVC i dag med min lilla älskling mäta & väga honom & sen det värsta vaccinet med sprutor 😥 bvc tanten frågade mig om att ville jag vara med eller gå & vänta tills det var klart & kände att jag inte klarade av det här redan när hon gav honom något smärt lindra så kände jag att jag nästan börja gråta sved verkligen i ❤️ På mig också samtidigt då tog jag mitt beslut hör att hå ut & vänta tills att det var gjort är rätt känslig när det gäller just det här med sprutor & att se bebisar få det även om det är viktigt & bra men man kände sig så ledsen & maktlös & hjälplös när det gällde detta.😔

själv skulle jag på blod prov jag för att ha koll på min medecin hoppas det är bra nu så att man slipper ta nu mera blodprov med tanke på att jag fick ta det varje månad under gradiviteten också tycker det räcker nu.

blod provet gick snabbt & smidigt inte många numer eller precis för en gångs skull.😌 

Mammsen var på Ica maxi med lilleman jag hade kommit 10 minuter innan dom kom,& märktes hur olycklig han var efter vaccin sprutan det syntes verkligen inte mycket lende som  han brukar ha & jollrande grät bara mest också gjorde som gjorde att det sved i ❤️ På mig också så man kan verkligen säga att han var olycklig.😥

jag bytte blöja på honom & pratade med på mitt sätt som han tycker om med mumintroll, skogsmulle brukar hitta på lite olika meningar med dom orden huvudsak att det uppmuntrar honom & börjar le & jollra som jag lyckades med  tack & lov.😌

 

Matade sen gick vi upp till Apoteket & hämtade ut hans mjölk ersättning utan komjölk men ska prova & se om han klarar av Sempers mjölk ersättning igenfyller inte.

 

 Så tog med honom till Apoteket vi hade tur att dom fanns hemma på burkar så jag hämtade hela satsen  få det var gjort 👍 inför Malaga/ Teneriffa resan  så vi har för hela resan.

så när vi var hemma igen så blev att gå ut & käka pappsen skulle i väg på något möte ( går inte in på detaljer) mammsen & jag hade tänkt något thai men blev inte så det var stängt så det blev till en på lindhagens gatan.

 

 Pratade lite om att vad vi skulle pratade med dom på familje enheten angående " idiot tills pappa vilket beteende har & betett sig & angående det här med våldtäkt att det har inget med lillen att göra för han våldtog mig 3 gånger på raken runt 06:30 varje morgon, minns så väl hur starkt det stank av hans sperma & hur kladdig man var mellan benen 3 dagar/ morgnar i rad i mars månad)

& lillen blev till under nån kryssning"när man var på fyllan" 

 

men mammsen hade i allafall berätta att jag är rädd för pappsen bland är en av dom saker & hur han utnyttja mig som extra mamma " matlagning, städning, tvättande,sex hans beteende & våldsamhet hur bara bryr sig om sin dator & inte om sin omgivning.

plus att jag hade ju en som jag är intresserad av & vet att han är intresserad av mig som barnets pappa visste om

Av anonym anonym - 21 april 2015 23:35

   

hejsan hoppsan!

vet inte vad jag ska kolla den här dagen i stort sätt.

Blev en liten fight mellan mig & pappsen ( inte så man skrek på varandra).

hade gjort upp lite saker & som dom ballade ur som gjorde mig besviken men inte så tårarna kom precis.

så då bestämde jag mig för att göra likadant i stort sätt det har med & att jag har sprut skräck & när jag inte har något sällskap att prata med så blir jag nervös & sitter spänner mig så brukar det känns med tryggt med sällskap & tänka på något annat.😀

 Tog i allafall en promenad som jag skrev i tidigare inlägg & njöt av solen till 100 % ☀️ Nu hoppas jag bara att det håller sig även om man ska till malaga & Teneriffa men där borde det ju vara säkert att det är ☀️ Blir arg annars.

fick en utskällning av morsan när jag kom in hann knappt sätta mig innan jag skickades ut ige med lilleman också.

men gick den vanliga rundan då via Kristineberg Marieberg hornsberg.😄

var ganska irriterad så bestämde mig för att dra till gymmet kände att jag behövde göra också mitt sätt att lugna ner mig på,så man inte gör något knäppt/dummt, så på gymmet blev det ungefär en halv timmes kondition & andra halv timme styrketräning  med skakigas

låt radiosa & bastos keep on rock låt Passar grymt bra tycker jag , också för den delen  också.

köpte en kjol också bland annat för min resa till Malaga / Teneriffa resan precis som lillemans också köptes igår av mammsen 2 par shorts 1 munk paita & byxor  till dom.men är väldigt nöjd i allafall över dom. Plus fina också till lilleman klädes plagg.

 

 

Av anonym anonym - 21 april 2015 21:20

           


här är bilderna från min comeback promenad i dag & kanon väder hela dagen så man knappt visste hur man skulle klä sig.

Av anonym anonym - 20 april 2015 23:30

hej & hallå!

vaknade tidigt för att pappsen ville gå ut med sonen & väckte mig vägde ( som jag skrev i mitt motion/ gå ner i vikt inlägg.

matade Lillskrutten & lektorn med honom tills pappsen var klar med göra sig i ordning & förbereda sig.

så han gick ut fort också ( antar det inte finns plats på det stället han läser in talböcker)

men ☀️ Sken jag hade varit ute med rosken så tyckte det inte var så väldigt kallt precis,visade sig att pappsen skulle repa i dag  inför kalaset på teneriffa resan eller närmare Malaga ( fugenhirola ) 2 dagar & sen Teneriffa 13 dagar & plus att det kommer bilder där från också ( antar olika inläggngår inte sätta alla på samma inlägg i från 1 iPad tyvärr)

ska försöka med ( vikt nedgången där också så klart.

men var i dag till henne som jag hade på BVC för att prata lite om förlossningn & tiden efter den & hur det har gått med allt & sätta in en koppar spiral  det kändes lite nervöst så klart med vi pratade under hela saken så det gick bra också & jag tänkte inte på det så mycket eller Lite om beteende på barnets pappa också så klart .

var till Lindex sen & kollade på en väldigt söt kjol & underkläder men hade svårt att bestämma mig så det fick vara .☺️

Senstation för att vara mig som sagt, ringde sen mammsen som kom upp till Fridhemsplan så gick hon in på Lindex & handla ett par byxor som hon hade bestämt sig för att köpa.

sen gick vi & käkade på Kina restaurangen också satt utomhus men var trevligt & lilleman sov gott under tiden i vagnen.

Av anonym anonym - 20 april 2015 10:10

 

Bild 18/4 april

     

Bild 1.                Bild 2.               Bild 3( 20.4april)

 

Hej

ställde mig på vägen i morse eller runt 08:48 för min papps ville gå en promenad med min son som han gjorde.

ställde mig på vågen innan o

& fick ett resultat som jag blev riktigt nöjd med för den delen. 😀

på onsdagen på morgonen vägde jag 95,4 samma dag åkte jag på vinterkräksjuka i 2 dagar blev frisk onsdag- torsdag men kräktes flera gånger samma kväll som när jag fick denna.😁

men rasade 2 kg så det var väl det ända positiva så klart.

men från dagen jag fick den var vikten på 95,2 & nu 91,8 känns helt underbart så nu ska jag köra på tills mig ideal vikt är tillbaka  men inget som jag kommer att pressa mig får ta sin tid det tar men känt att några av mina tränings plagg har smått börja blir förstora nu.

sen när jag åt min frukost i morse så slog det mig att jag skulle lägga ut en start bild på min mage sen får ni följa min vikt resa ( bra att man har olika kategorier) på sina bloggar tycker jag.

 

och det som ska få mig att gå ner i vikt är då detta.

kondition/styrketräning på gymmet 😀

promenader/ grupp pass på gymmet😀

& ska satsa eller försöka satsa 2-3 gånger i veckan också så klart.👍

 

Av anonym anonym - 19 april 2015 23:00

    hejsan!

vaknade på bra humör apelsin Jucie som vanligt men vågade knappt dricka halva om min mage inte ännu var i bra skick.

klev upp & lilleman sov i vagnen pappsen hade kommit på att man kunde gå runt bordet i hörn rumet med vagnen tills han somnade.

så man hann med 1 kopp kaffe i allafall.

sen vakna mammsen & börja gnälla om att rensa bordet varför det hade stökigt är efter Finlands resan när man var seg & trött.

pappsen gick ut med lillen men sen blev det fight mellan mammsen & mig angående att jag inte tror på det hon sa om för " snabb utlösning"  & som fick mig att fundera med att fråga några kill kompisar som skratta åt det & tyckte det var 100% sjukt.

Plus frågade barnets gudmor som också skratta åt detta lika mycket & tyckte det var 100 % galet inget man kan få läkar intyg på ska jag tro på detta så ska det vara upp till bevis plus att få se detta intyg så då kan jag tro på det men tyvärr inte innan så länge jag inte får bevis så tror jag inte på det.

så det var fighten mellan mig & henne.

men jag älskar min son & håller mig varm om mitt ❤️ Så klart bara att han har fel pappa borde gått ha nån äldre person.

men för att lugna ner mig & diskutera om detta också så klart sen när man var hemma igen & lugn.

men på gymmet gick toppen var inte kallt ute alls tyckte jag var närmare riktigt 🌞ig & runt 15-17 grader varmt så var lite smått svettig när man kom till gymmet där blev det crosstrainer & lite armar / axlar också.

invigde min nya tränings linne också. 😀 riktigt nöjd med den är jag också ska se om jag har någon bild på det som jag har laddad som med mina nya ballerina skor också.

så för ser dom ut  linnet för gymmet & ballerina skorna till Malaga/ tenneriffa med några par till av mina 27 par.

 

mammsen & jag pratade sen när jag var hemma om detta igen med så kallad " snabb utlösning" så att jag börja gråta även om jag är ej övertygad vill forfarande ha bevis på pappet att se Sa bara hur skulle man kunna tro på detta eftersom dom ljugit tidigare upp i ansiktet så det förstog mig hur jag såg på det hela i allafall.

men sen blev det lugn kunde koppla av & samla mig & tänka på lillen men kommer ju med på fikan för lillens skull vill inte ha honoM ensam med min mamms   & satmarorn.a

    

Av anonym anonym - 18 april 2015 23:39

hej!

bestämde mig för att skriva om 2 olika saker i detta inlägg först om dagen & sen om det sista hur lögn aktiga folk kan vara.

Men först om dagen jag skulle i dag vara hos tandhygenisten kl 11:45 men blev hämtad kl 11:37 & eftersom det här var så plötsligt så hann jag inte förbereda mig med bland att fokusera på att kunna slappna av har obehag för just dessa sortens sprutor som är bedövnings sprutor & fick ungefär 4 stycken vid nedre käken + 1 extra också " visa sig ha känsligt tandkött" hon sa ingenting om min tandlossning som förvåna mig men huvudsaken för mig är att det här ska skötas & få detta fixat också så klart sen till en special tandhygenist.

men allting gick bra och bara nedre käken som skulle först fixas i allafall.

För att trösta mig själv gick jag en sväng till hm kollade på under kläder & ett par ballerina skor kändes smått samtidigt jobbigt också för den delen med tanke på all bedövning sen att man kände sig grymt svullen också så att det syntes.😬

Papps mötte jag i backen & som skojade med hur svullen jag var tog & sa bara jätte kul åt honom.

hemma sen blev det en promenad ( nu kommer jag till det sjuka) hon berättade att eller frågade om jag visste snabb utlösning var som jag nej att jag inte gjorde så berättade hon att barnets pappa som hade våldtagit mig har det & fanns läkar intyg tyvärr inget köper visste att dom undan höll något& det hade inte förvåna mig inte ett enda smack,sa  men att jag inte går inte köpte ända jag sa var detta jag visste det att dom undanhåll & ljög om det inte var ärliga previs.

sjuka som dom är som är den familj sorry

Men blev en pròmenad till Kungsträdgården ö där dok & se

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards