Direktlänk till inlägg 30 maj 2015

Dag 6 Finland promenad & hemma gjord glass

Av anonym anonym - 30 maj 2015 20:07

   

hej & halllå!

vaknade av mig själv som vanligt som jag alltid gör när det börjar ljusna mer & mer så här års.

I dag skulle nån grävmaskin  komma & rensa bort det här rötterna / jorden som skulle bort också.

blev lite känsligt samtidigt också för mig samtidigt när det kom en schaktbil så det sved lite i ❤️.( saknar mycket resorna)

men kollade en stund en stund när lilleman hade somna igen så fixade jag en ny kopp kaffe till mig & gick ner & kittlade mammsen när jag kom dit ner .

låtsades lite att vara överraskad angående schaktbilen men såg i allafall att var en Volvo fh ( nr vet jag men gissar på FH 12 400 eller FH 12  460)

Klädde på mig & gjorde mig i ordning sen tog mammsen lillen & jag tog ner liggdelen till garaget för ta en promenad med lillen i ☀️.

så promenaden blev då på ungefär 1 timme riktigt skönt  plus att lillen somnade först vid avtags vägen  mellan särkijärvi vägen & tampaja vägen vi korsningen där.

plus att det kom en bil eller närmare fartdåre märkte knappt mig som kom gåendes med vagn. 😡 ⚡️⚡️

Ingen respekt alls & det fick mig att tänka på bilen som låg i diket härom dagen som jag & mamms såg & hur ihop smashad den var där den låg 😔 tror knappt föraren inte klara sig faktiskt.

men annars  promenaden bra & behaglig har annars i dag plockat bort gårdagens disk  skriver daGnolar sen maj 2014 " Alltså barnets pappa & den period jag bodde där hur han såg mig som flickvän & jag honom som kompis när jag inte var intresserad av honom på det sättet & hur han utnyttja mig på dessa punkter.

1.städa

2. Diska

3. Mat lagning 

4. Tvätta hans kläder 😡

 

det har med & göra att min nya förvaltare/Goodman ska få mera information om barnets pappa & vilken katastrof om olika saker hur hans morsa är hjärntvättad i knoppen.

vill att min förvaltare ska läsa det hela & förstå varför han ska se träffa lillen så lite som möjligt han har ju ändå inte brytt sig sen dag 1 när jag nämnde om gradiviteten så var det bara ett typ jaha skiter väl jag i & bara bry sig om sin dator & 400 spel & 2 elgitarrer för 10 000 kr alltså 20 000 totalt.

så blir intressant & se vad han tycker min nya förvaltare när han har läst dagböckerna.

Annars lugn dag sen blev det hem gjorda glassen & super god med färska hallon.

men nu kväll kom min mensvärk i allafall antar att mensen kommer i morgon Fått redan ta 1 alvedon i kväll.

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Av anonym anonym - Torsdag 21 mars 23:59

Sovit minis oxgäh planerarr. Ansikts. Mansk puré & cafe 2 gånger i veckan olika masker Ögonask pure & cafe 2 gånger i veckan Ansikts olj ivy Aia 2 gånger i veckan Ansikts kräm ivy aia varje dag morgon make up /kväll ha huden fuktat o torkat ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards