Alla inlägg under juni 2015

Av anonym anonym - 14 juni 2015 20:28

         

hej & hallå!

först på morgon natten hände det en liten olycka sängen blev lite blött också.

hann knappt ut & kissa t o m.

i dag åker pappsen hem eller avoan närmare tillbaka den 18 igen, så nu blir det att flytta in till mammsen & min son att sova sen får man se hur man gör när syrran & hennes son kommer samtidigt med pappsen nå det visar sig i allafall.

själnv saknar jag min sötnos också inte hört av honom på ett tag nu.

vädret i dag har varit skit regna eller närmare ösregnat måste jag nog säga så ingen promenad eller något sånt över huvudtaget .

vistelsen på Ikea gick bra i allafall & dom funderingar på möbler som man ser på. Bilderna också.

sofan blir bra som bäddsoffa fanns i grå också sen från första bilden så är det den turkosa som blir eller ljusrosa med vita dörrar.

köks skåpet eller arbets bord där man ser lite av min mamms på funderar jag på också

får se vilka det blir som jag vill ha i mitt hus också.

men 2 taklampor lyckades vi hitta lägger ut bilder senare på dom 2 

.

sen var elektrikern här som fick sina pengar  och sen syrrans pappa kom en sväng också & lämnade 50 euro som syrran ska ha.

Av anonym anonym - 13 juni 2015 19:58

   

hej & hallå!

var till butiken där jag bland annat köpte 2 filbunkar & 1 alpro soja choklad mums.

det jag måste börja göra är att planera hur jag ska laga ha hemma.

sen kommer jag baka frukost bröd till mig i stället än att köpa varje vecka  bättre att baka en sats sen frysa in. ( så det sparar man pengar på)

 Sen har det blivit att plantera dessa saker

 

1 vax bönor

2 socker ärtor 

3 räddisor

4 morötter

 

igår blev det gurka & broccoli som jag började först med men nu har jag planterat allt  i dag & nu klart ligger i mitt växthus. 😀

 Men broccolin står på svalt ställe  nu 7-10 dagar får se om det blir något av detta också så klart.

prata med syrran på kik efter jag berätta för henne om igelkotten som jag såg igår av nån slump också.

men sen har blivit att jag har sopat/dammsugit golvet så det blev gjort Eftersom syrran & hennes son ska komma hit också .😄

Av anonym anonym - 12 juni 2015 20:02

hej!

lyssnade på musik igår när jag somnade men skönt att somna med musik i öronen, sov smått oroligt efter natten innan som hade med EP anfallet att göra som visst hade varit  rätt tungt kan jag tänka mig.😳

blev i dag en promenad men precis & de blev den vanliga sträckan till brandstationen & sen tillbaka till villan , men lillgrabben var helt tyst under hela promenaden så han blen nöjd med att jag bytte ut liggdelen till sittdelen han blev verkligen en annan person också måste jag säga att han blev.😄

närmare sover & sen kollar han sig o kring som bara den med stora ögon men kul att se var det i allafall.

 han har ju varit så gnällig & orolig när han bara har fått kolla in i suffletten med lite leksaker hängandes där så det är ny på tiden att man byter liggdelen hemma också till sitt del också.

men promenaden gick bra i allafall & min papps hade blivit förkyld fick man veta också tror själv att jag har en kombination an förkylning & pollenallergi tyvärr.

sen har jag i dag plantera broccoli & gurka så man får vad det blir av det, sen satt ihop mitt lilla växthus men plastet som skulle vara över var inte med här :/  men gör inte så mycket man kan ju lägga in den i skjulet om det börjar ösregna & åska.

sen kom ett skrik så då visade dig att min mamms hade sett en orm 😐 har ju orm fobi så gick lite rysningar i ryggraden på mig när jag fick höra ordet snok & när man sa usch också.

 

 

Av anonym anonym - 11 juni 2015 19:44


 

     

hej & hallå!

hade en trevlig kväll igår se indiggaband sen äta mina köttbullar & dom ända köttbullar som jag äter också för den delen.

så blev en midnightshows drink  gissar på något Brasilanskt lite annorlunda smak hade den & röd så något speciellt var det.

kollade först på en lite show på promenaden så var det ev sv dom artisterna som jag kände igen plus att han vinkade till mig också när han skulle göra volt .

men blev att vi pratade en liten stund också misstänker att han trodde jag skulle åka kryssning.

och showen var jätte bra & rolig också tyckte jag sen blev det mer indiggaband efter showen tills pappsen försökte tvinga i väg mig till att jag skulle komma till hytten blev ganska besviken att jag inte fick höra gasolina som dom sjunger så bra har verkligen saknat deras version av den måste jag erkänna gillar verkligen den versionen av den.

men resan men på natten fick jag ett rejält EP anfall så jag hade gått ut i korridoren helt naken men det var ingn som kom i korridoren till hytten.

 Men vid sommar villan har man bara tagit det lugnt hämta upp min packning sen blev det en promenad senare med sonen som satt i sin sitt del.

Av anonym anonym - 11 juni 2015 13:00

  

hejsan

håller på & packar & denna gång är det verkligen inte lite det blev en prickig kasse 1 plastpåse 2 väskor plus att jag lånade sonens skötväska.

min farbror kommit i dag också ville umgås, lite också plus  hade några ärende till min mamms också.

då passade jag på att packa mitt klart det blev ju också så att sonens gudmor kom förbi också & hälsade på så får man se om hon & familj kommer Komma till sommar villan.

Så vi satt & pratade lite om olika saker angående maten för hon hat märkt att lillen har massa gaser i magen.

men men kommer jag inte kommer mera hit in på min blogg mera i dag så omber jag att göra det i morgon i stället misstänker att det blir så blir ju att käka sen lite annat så silja symphony som vi åker med .

nu har inget nu att man måste betala gör att få se en show som förra gången.

 

Av anonym anonym - 9 juni 2015 22:34

hejsan & hallå!

klev upp vid åtta för att pappsen behövde hjälp förstår inte bara varför inte han inte kan sätta lilleman i babysittern under tiden och sen fixa maten som skulle göras eller vad det nu var som skulle göras.

skulle i dag upp till hm plus träffa en från mammagruppen mammsen skulle hämta bilen från verkstan sen träffa sonens farmor som mammsens ville prata med. 

med tanke på att han skär och också slår sig själv också så fort det är något.

mn känns skönt att ändå att mammsen har prata med eller ska.

sen kom ett sms av henne jag skulle gå med att hon blev tvungen att avboka promenaden men men det var ok.

sen kom mammsen och hem så träffade sonens farmor mammsen över en fika.

hon berättade sen allt så berättade hon bland annat att det är en annan hade sett hans skära sig så då går det inte att ljuga om en sån sak i allafall.

och jag packar som en galning knappt klar t o m måste jag säga.

Av anonym anonym - 8 juni 2015 21:42

  hejsan & hallå

en lugn dag visdt hade lite svårt att somna igår kväll efter mötet med idioterna.

nu hade dom skyllt på att deras chillila hade coolat men i deras ögon är ju allt odödligt som sagt.

men men hade ganska svårt att somna tyvärr, pappsen kom in till mig i dag med lillen på axeln ville att jag skulle ha honom brevid mig när jag hade knappt hunnit vakna t o m om man säger så.

 

sen när jag pappsen att vara snäll att ta bort honom så jag mosade honom så då tog han & satte sonen lutandes mot mina lår så lillen nästan höll på att falla ihop det gjorde mig ganska skrämd måste jag säga att jag blev .

följde med min mamms till maxi i dag  där hon skulle nån sorts blomlådor att ha med till Finland för att plantera i.

så köpte hon en cappucino till mig " hamstrar så mycket som går nu som sagt" eftersom det är så dyrt i Finland med vissa saker så bestämde mig för att hamstra på dom saker som är dyrt där.

blev hemma med lilleman senare tycktegrymt synd om honom var meningen att vi skulle ta en promenad på morgonen  som tyvärr inte blev av han var super trött  var verkligen tur att man inte hann ut med honom just då, jag matade honom en gång  åt halva av flaskan & sen så senare när vi hade käkat grillen pappsen & jag så blev Hanna hungrig så gav honom det sista från flaskan så somnade han i stället.

men nu blev det i allafall ingen promenad på grund av hans trötthet så blev hemma till 17:00 så blev det att göra mitt ärende gymmet & att frysa kortet till augusti .

så var in till hm köpte mig en ny bikini " impuls" men brukar köpa 1 par ballerina skor 1 bikini varje år " om man så klart inte hittar wow dom hör ska jag ha"

ljusrosa bikini sen till lilleman bodys men ska byta i morgon i en med längre armar & ben mygg är inge vidare.

 

Av anonym anonym - 7 juni 2015 23:56

Hejsan mina läsare!
Skriver från mobilen när nätet är avstängd in för natten.
Det blev fika i dag med löjliga familjen , jag vaknade 10:00 hörde var det var som var på gång också " onödiga fika".
Som tur var som jag lyckades bara vara en halv timme på " haha" skulle i väg på en promenad med en tjej från mamma gruppen.
Idioten till själv goda morsan tyckte att " rasistska fanskapet till pappa skulle hålla i lillen som lillen inte äns klarade började nästan gråta & sen skulle själv goda morsan det också & då började han gråta.
Så kvart i tolv stack jag stog inte ut längre , blev så äcklad av det
Lillen går inte någonstans utan mig så är det.
Men blev promenad runt Riddarfjärden södermälarstrand Västerbron hem även om det var blåsigt var det en skön promenad.
Ica maxi sen köpte blöjor & haklapp till lillen kläder till honom också plus dregel duk ännu en till napphållare, försöker nu hamstra så mycket det nu går också.
Bindor,tamponger, tros skydd, tandkräm,berocca, nappar bland annat.
Plus. Köpte ett par skrik rosa hörlurar 3 paret för i år,
Men har nu 2 på reserv.
Men har varit lite skurar i kväll sen runt 19:00 så kom det 2 rejäla skurar.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards