Alla inlägg under juli 2015

Av anonym anonym - 22 juli 2015 20:15

hej & god kväll!

 

i dag blev det en tur till numela ville ha ett par pyjamas byxor som som vi kollade på tokmanni härom dagen också för den delen.

var ganska trist väder kolsvarta moln & då misstänker man alltid åska på gång så vi bestämde oss för att åka dit.

men blev först till Hongkong där mammsen skulle handla lite saker också, medan själv  kollade på mig lite grejer hade dessutom lilleman i bär selen också för den delen också.

sen blev det en tur till prisma också där jag handla en haklapp till lilleman också som sagt vi håller på & provar oss fram vad som kommer passa bra angående haklapp eftersom han är rädd när trär på lilleman saker över huvudet så då ska det vara bättre att bara kunna knuta runt.

sen till k citymarket där jag köpte detta.

kaffe

matlagnings grädde

tuggummi

vällingflaska

nya nappar 

välling 

 

lagade i dag den här vegetariska köttfärssåsen & pasta men blev nöjd med den också för att vara 4 år sen som jag lagade den.

 

1 lök

2. 1 förpackning krossade tomater

1 plupp tomatpure

3. Matlagningsgrädde ( laktosfri om man är känslig )

4. 1-2 paket quron

5. Ungefär 1 tsk ketchup 

6. Salt, svartpeppar, vitlök ( vitlökspulver om vill ha det i stället)

eller andra starka kryddor val fritt.

 

 

gör så här

fräs löken & stek quronfärsen , bland ihop löken & quronfärsen .

häll i krossade tomaten & tomatpuré.

Pressa vitlök alt. Vitlökspulver  Svart peppar & salt.

häll i matlagningsgrädden & låt den puttra.

 

så min köttfärsås på vegetarisk sätt & den blev god också så klart tyckte både mammsen & jag.

 

sen på kvällen tog jag en promenad med lilleman blev rätt sent en mysig promenad men som blev frustrerande på hemvägen också för den delen också 

han sov i stort sätt i frön toukotie ända till navala brand station sen vid kröken så vakande lilleman också sen bara skrek grät så fick sms.a mammsen också att hon skulle möta också.

men lyckades ta mig tillbaka till stugan så visade sig att han var hungrig sen var han frusen & trött fick verkligen dåligt samvete att jag inte hade tagit på honom den stickade tröjan min stackars lilleman.


Av anonym anonym - 21 juli 2015 21:52


hejsan läsare!

sonen väckte mig halv nio eller närmare mammsen som sa mammi din son är vaken  så tog på mig pyjamas byxor ordna väskan tog med pepeta snuttisen också

men när jag skulle ta sonen så började han bra pipa till helt plötslig förstår inte vad som hände precis helt ärligt.

i dag blir det gymmet & blir intressant & se vad vågen säger också nu efter några dagars uppehåll också.

körde mitt vanliga pass på gymmet 

crosstrainern 56 kalorier

springmaskin ( vet inte vad den egentligen heter) 56 kalorier

motion cykeln 56 kaloroer

magträningen 100 övningar

ryggen 50

armar vet möte hur mycket

lår.40 övningar

 

jag hade gått upp ett halvt kg ( mensen som nu är på väg)

men det var så lite så det var ingen katastrof tyckte jag tack & lov med tanke på uppehållet jag nu har haft ett par dagar.

men jag var ensam på gymmet i alla fall skönt det i allafall

Hemma sen fick jag höra att min son hade fått sin första tand också så stackarn med ändå skönt samtidigt.

blev sen en promenad med sonen middag annars bara lungt resten av kvällen.

 

Av anonym anonym - 20 juli 2015 21:19

 

hej & hallå

 

blev en promenad på morgonen med sonen & sen kanske promenad senare vi får se.

på något sätt så kändes det skönt att syrran åkte men saknar systersonen mycket där blev det otroligt tomt måste jag säga att det blev.

i dag så bestämde vi oss för att åka till nummela på lite ärenden som vi hade dit plus att det stog att det skulle vara rengit märkte nog det eftersom det var otroligt kvavt som sagt.

vi var in på tokmanni hittade ett par grymt snyoga pyjamas byxor  som mammsen också gillade som förvånade mig  fanns i svart & beige med vit /silver text.

sen blev till Lidl var inte så glad eftersom dom inte har valio produkter ( vill bara ha ett märke) som sagt.

sen på Lidl köpte jag 1 klänning & 2 tubtoppar också klänningen är vitblå randig  &. tubtopparna var marin blå vid bröstet blåvitrandig & den andra grå med vit grårandig vid bröstet, kommer lägga ut bild på så for jag har tagit bild av dom som sagt annars går det inte.

men vi stannade till vids supermarket & eftersom mammsen i te har sagt något om maten i dag så tänkte jag göra min vegetarisa quronsås alltså i stort sätt köttfärssås me  med quorn också.

hemma sen så hittade jag allt kantareller & bara mer och mer så det blev till slut en halv hink med kantareller inte illa har nog aldrig hitta så mycket som nu , mammsen blev rätt paff när hon såg detta vad jag hade lagt på bordet.


Av anonym anonym - 19 juli 2015 21:42

denna dag så åker min syster hem & systersonen också.

har varit en ganska tung & jobbig period med syrran som har i stort sätt bara varit sur & grinig straffat andra med sin surhet som det skulle vara våra fel, har supit ganska mycket under perioden här ( hos sin pappa men tillsammans med hans fru) eftersom hon har vart onykter så fort hon har kommit där i från.

som systersonen också har tyckt vart lite jobbigt men han säger i från på en gång så fort hon har rört något inom alkohol.

men jag har haft trevligt med systersonen han sparka igång mig för att börja köra styrketräning sen kommer jag hemma lägga in lite grupp pass också typ 2 gånger i veckan o 1 styrketräningspass plus promenad med min lilla älskling också som nu har börja få tänder så han får små raseri utbrott när det kliar utom ordenligt.

denna dag efter min syster hade åkt så valde jag ta en promenad till navla brandstation efter att jag hade fått i mig min filbunke också mums.

det blev en duggregns promenad också inte kul precis om jag ska vara ärligt men nu första gången så länge som dom har varit här så har det inte blivit just dom promenader som jag hade tänkt mig & från & med tisdag köra 3 gånger här på gymmet & promenader med min älskade lilla son som jag nu får lite mera egentid med.

även hur systersonen har varit så underbar gullig brytt sig om honom underhållit honom vakta honom när man har behövt gå på dasset eller byta kläder från nattlinnet till kläder.

är verkligen så stolt & hur man såg att sonen beundra honom & förtjust i honom medan syrran bara typ sa hej & krama honom en liten & ge han en puss sen inget mer.

Av anonym anonym - 18 juli 2015 19:15

i dag vakande jag & mammsen samtidigt så gick upp hon tog lilleman så tog jag hans saker som skulle upp till stugan.

sen kom syrran & systersonen så i dag blir det våran sista dag tillsammans.

men i dag blir sommar fest i allafall vi har 2 sjöar här tampaja & särkijärvi så varje år så har dom en sommar fest där dom samlar in pengar för att sköt om dessa 2 sjöar här.

mammsen & sonen kommer senare gjorde vi upp medan jag syrra. & systersonen gick tidigare dit för att äta den här laxsoppan som dom bland annat serverar som grillad korv & andra såna saker.

jag bad lite om hjälp av syrran som blev sur som man varit van vid dom här se aste veckorna också.

så hon har varit jobbig att ha här med mysigt att ha systersonen här.

i allafall det jag bad hjälp om var det här med soppan bur man sa på finska laxsoppa så då blev hon sur & sa något oförskämt till mig också att nån gång måste du lärar dig det här ursäkta för att jag inte pratar finska eller kan språket flytande eller vet hur man uttalar ord/orden så blir hon sur för det.

plus att det är i stort sätt samma sak med systersonen också så förstår inte hur hon tänker alls bara konstig av sig.

träffade grannes kompis & hans tjej eller närmare nya tjej som köper bilar billigt på blocket & säljer dom för dyrare pris här i Finland han är grymt rolig men kan vara lite jobbig samtidigt också.

visade någon video på youtube för något skämt program & sen något med vikinga tiden som jag inte riktig har nån koll på längre eller tyvärr känner bara till asagudarna & Ragnarök det är det ända.

väl hemma  sen så plockade jag & systersonen 1 l blåbär så började självklart att regna också inte kul att börja regna igen.

men la paj degen i formen kastade i blåbären & socker så tog jag gav vällingen till sonen.

sista bastu badet blev det i dag med systersonen också precis som sista filmen kvällen också.

så vi bestämde oss för hälsoresan en av mina svenska favorit filmer måste jag säga att det är.

syrran försvann sen efter sommar festen också med grannen & grannens kompis & tjej.

sen ringde syrran plötsligt & sa at hon var hos sin pappa utan att meddela oss om detta eller sin son hur kan man?

hon som ville bada bastu en sista gång & tvätta håret som vi gjorde i allafall.

sen när vi kollade på filmen så kom hon tillbaka helt onykter.

 

Av anonym anonym - 17 juli 2015 21:29

 hej o god kväll!

 

vakna klockan 08:30 i dag för då vakande sonen också samtidigt &.jag hade visst snarkat i natt också några gånger " över viktige. Som jag nu kämpar med få bort".

mammsen kollade på biljetter till syrran & systersonen men hittade inget flygbiljett allt var slut i stort sätt.😬

i dag blir det gymmet blev en figth mellan mig & mammsen innan angående hennes snålhet som allt har " som hon inte förstår" som man önska att att hon gjorde inte gjorde kastade närmare rakt i ansiktet på mig att jag är snål av som inte ett dugg förutom i bland men då har det med andra saker att göra som sagt " går ej in på detaljer" som sagt.

men sen när det började ösregna så då gav hon sig  så eftersom syrran också skulle til veikkola också så åkte vi alla & sen skulle mammsen ännu till butiken så varför men så har inte varit så glad på henne men varför cykla när det ösregnar? Det är ju bara dummt tycker jag för min del.

men vi blev på gymmet i 2 timmar också även om den , sist kvarten satt man & pratade om min ex som jag har haft.

så gick vi  efter till k- kaupa där jag handla bar smooth caramel  2 stycken, sen favorit  edition som danone har för tillfället med pina colada som jag blev helt såld för samlar precis som drinken också för den delen ,så god som bara den.

sen ställde jag mig på vågen som då visade jag hade tappa 4 hekto även om det inte är mycket men totalt 3,7 kg sen totalt med förlossnings kg  är då 14.7 kg.

 

 

Av anonym anonym - 15 juli 2015 21:15

hej

 

umgåtts med sonen på morgonen som vanligt prat glad liten kille.

klev upp halv åtta som vanligt med lilleman.

i dag blir det bara en slapp dag här inte mycket mera egentligen

bada bastu med systersonen  & syrran.

hon klev i sjön t o m även om hon tyckte att det var kallt så var jag stolt måste jag säga att jag blev.

regnat som vanligt också men började på kvälls kvisten här.

 

Av anonym anonym - 14 juli 2015 22:00

hej & hallå!!

i dag blev det lite tjafs här jag tyckte det var förkyliGT för att cykla till veikkola & gymmet där.

men jag fick avvakta eftersom mammsen skulle till butikeN & handla innan plus att syrran skulle åka med samtidigt  innan det höl jag & mammsen på att tjafsa om vädret om lite olika saker att jag tyckte det var för kallt för det & mammsen tyckte inte det & så där höll vi på.

men så blev lite besvinen på mig själv samtidigt också för den delen måste jag säga på sätt vis.

sen när systersonen dök upp så frågade han vad som hade hänt eftersom jag ännu var tårögd också.

så berättade om vad som hade hänt med tanke på att han frågade mig.

syrran & mammsen hade stuckit så vi avvakta tills mammsen kom tillbaka så att hon fick ta över lilleman.

men lugna allt sig i allafall så hade hon köpt mjölk men blev överraskad för det var blå mjölk & lättmjölk det som jag har slutat att köpa nu är det bara röd & laktosfri mjölk tycker det har blivit godare att dricka & plus att ha i kaffet än vanlig mjölk.

men tog snällt emot den & tackade för den.

klockan 14:00 kom vi i väg till gymmet jag & systersonen vi var till & med helt ensamma är också helt oväntat också men skönt samtidigt också för den delen.

ställde mig på väg efter gymm passet & hade gått ner 1 kg också med tanke på blåbärs pajen som jag åt igår.

Så när när vi var klara med gymm passet så ställde jag mig på vågen som visade att jag hade gått ner 1 kg så var väldig stolt över det åtminstonde.

var & handla balsam 2 st  nutrilett 1 drick yoghurt också sen till systersonen också.

men angående vikten rasat med 3.3 kg för att vara 7 gånger på gymmet så är jag väldigt stolt.

sen när det gäller förlossnings kg så har det nu blivit 14,1 kg så jag ät super stolt över mig själv också önska bara att min mamms kunde vara det också som hn inte ett dugg verkar vara eller tror på.

hon älskar att picka så hon tror inte ett dugg på att jag har gått ner närmare tvärtom tror jag smäller i mig godis hela tiden i stället för att jagchade rensat lite.

sen kom ett sms av en som vill börja dejta mig frågade mig om vad jag tyckte om en lyxkryssning i karbien men min dröm är att få göra en sån via italienska kusten slut destinationen Malta det är min riktiga stora drömm.

 

sen bastu bad på kvällen med systersonen & sen film också.

men angående det här med lyxkryssning så måste jag fundera har inte ännu hunnit berätta om min EP ännu men som jag ska göra när jag känner mig beredd på det att berätta plus mina päron kommer ju få berätta mer också om min EP också.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards