Alla inlägg under juli 2015

Av anonym anonym - 13 juli 2015 21:19

hejsan & god kväll

 

jag fick sov morgon ända till kvart i nio i dag precis som sonen.

som jag trodde fick ett epilepsi anfall ryckte bra till & började vrål skrika & gråta sen öppna ögonen så sprang nästan fram till honom & plockade upp honom & försökte lugna honom också men var helt otröstlig av sig.😞

Men sen kom mammsen & tog över så kom en rap så var det lugnt igen så det var lungt sen igen.

den här dagen har varit lite upp & ner var rätt utråkad halva dagen sen

 

 

 

 

 

Av anonym anonym - 12 juli 2015 20:15

hejsan!

 vakande med väldigt ont i bäckenbenet när jag vakan.

sonen vakna halv åtta som jag nästan blev väckt av mammsen för jag snarka Väckte mig med det.

träningsvärk men hade en son som var på gott humör så först fick han äta & det som behövdes  göras när det gällde lilleman.

sen har vädret varit väldigt konstig också för den delen men blev i allafall en promenad senare på dagen.

har umgåtts med syrran tog en kopp kaffe med henne,prata mycket om lilleman.

Trevlig för en gångs skull rolig & prata med ockdå.

men annars har det inte hänt så mycket mera än detta egentligen misddagen var mammsens indiska curry gryta med blomkål morot lök & kardemumma ris som hon lagade starkt men gott blev det.

 

Av anonym anonym - 11 juli 2015 22:45

hejsan!

jag tog en promenad på morgoneN med lilleman  & som variation gick jag en annan väg i stället, tvärvägen när man ska till veikkola &

evitskog , bemböle.

eftersom det var någorlunda varmt & speciellt sol ☀️☀️ Som det inte har varit på evigheter precis kändes som också samtidigt, fick ett sms av en som jag börja prata med & funderar på om jag ska börja dejta också han verkar vara väldig trevlig känner nämligen nu att det är på tiden plus att min lilleman behöver någon att se upp till men det blir vid nått annat tillfälle som jag tar upp det i allafall.

i dag skulle syrran på lunch till sin pappa & att systersonen skulle bara säga hej till sina kusiner & där blev allt roddigt först gjorde vi upp att vi skulle cykla & via vägen till syrrans pappa medan jag vänta på gymmet med tanke på att jag inte känner släktingarna så vet jag att skulle bli grymt obekväm av mig som jag kan bli vid såna situationer också så klart.

men så blev det att jag & systersonen blev skjutsade dit & att mammsen skulle hämta oss & så blev det också.

men blev e mardröm den bil resan han måste ha kört mer 100 på en väg som är ungefär 60 i hastighet sen nästan ner i diket också så att jag fick panik & smått började må illa också sen när vi kom till du kör för fort hastigheten med gul smiley gubbe som visar bra & röd smiley gubbe betyder för fort också men jag blev rädd måste erkänna det sen när vi hade kommit fram & jag klev ur mådde jag pest alltså riktigt illa nästan att jag kräktes t o m.

sen nu till missförståndet det visade att dom skulle komma runt 13:00  dom här kusinerna så tog en jordgubbe sen gick vi & jag var förvirrad  sen på gymmet slutade med att jag ringde mammsen & prata henne & sen systersonen som tyckte det var helt okey fast jag försökte att han skulle gå & träffa sina kusiner i allafall men ville inte det &.skulle kännas fel & tvinga honom mot sin vilja så ringde mammsen & sa hon kunde komma & hämta oss regna dessutom.

bastu bad på kvällen & sen film efter det också som vanligt.

Av anonym anonym - 10 juli 2015 21:00

    hejsan & hallå

 I dag blev det gymmet men lite senare än vanligt min papps åmer i dag tillbaka till Sthlm så gjorde vi upp att åka till gymmet samtidigt eftersom dom ändå skulle via veikkola också för att komma ut på motorvägen.

känns en aning underligt att han åker måste jag säga att det gör, men passade då på morgonen att mäta mig 

byst

magen 

höften

midjan

armen

som jag nu börja med nu när man har kommit igång av det hela .

vid magen hade försvunnit med 10 cm ungefär kommer nu börja mäta mig 1 gång i veckan & sen kommer räkna ihop allt vecka för vecka för att se hur det kommer att se ut & hur det kommer att gå också för den delen.

men på gymmet gick det bra vet inte direkt hur många kalorier totalt jag förbrände .

inget vidare väder har det varit eller precis rent skit väder måste jag nog säga att det har varit & i stort sätt hela juni juli.

så vad mer kan man säga än ordet regn & sen på kvällen kom det en åsk knall så jag blev orolig att det skulle braka ut här.

så sen på kvällen efter middagen så blev det bastu var riktigt super skönt & behagligt samtidigt också.👍

 Skulle tvätta håret både jag & systersonen " på vårar fusk vis" innebär alltså att hoppa i sjön & tvätta det men glömde schampot i mitt hus eller närmare det gilla jag har kvar av det ska köpa ett nytt schampo & balsam så att jag har vill inte direkt använda mitt pärons värdelösa schampon.

filmen i kväll blev welcome to the Jungle med Jean -Claude van damme i en av rollerna som jag bland annat såg förra året det underliga var att jag tyckte bättre om den nu kanske är en sån film som gör att man ska vara 2 stycken att se & inte själv.

 

 

Av anonym anonym - 8 juli 2015 22:45

    Hej & hallå!

en seg dag i stort sätt tyckte jag, vädret ostadigt som det i stort sätt varit nu sen vi kom hit.

detta väder har nu pågått i stort sätt sen vi kom hit den 10 juni sen mesta dela som kvällarna har varit fina också för den delen.

i dag bestämde mammsen för att åka till Ikea en sväng medan snickaren höll på & måla alltså såna här små saker för den delen, samtidigt.

så jag ville följa med så packade lillemans skötväska med blöjor nappflaska bit ring lilla piff har vi i bilen också så det finns åtminstone nått i bilen.

så blev motor vägen samtidigt satt jag & fundera har nu börja prata med 3 killar alla verkar vara jätte trevliga på sitt sätt & trevlig personlighet också för den delen 2 av dom är i ungefär samma ålder & en är 15 år yngre precis som min stackars son skithög till pappa.

men tycker att den ena verkar vara super trevlig lägger inte ut hans riktiga namn för det tycker jag inte om precis.😁

han är 42 jobbar som lastbils chafför han verkar vara min typ av kille också visst kanske inte direkt som min Bjarne men men har det krav som jag vill ha.

så satt & fundera mycket på detta kanske ta med min son på utflykter / få följa med på nån arbetsdag också om båda vill.

sen den andra som är också 42 vill ha naken bilder på  mig från brösten till lilla fröken  & om den är rakad mm.😐

men detn här andra 42 åringen verkar kunna vara något för mig.

angående Ikea så gick det rätt snabbt på vägen till andra avdelningen fick lillenan för sig att börja sjunga 😳 kom mer som en chock än att man skämdes helt ärligt måste jag säga att det gjorde.

men huvudsaken är att andra kan ha roligt så är det för min del.

Av anonym anonym - 8 juli 2015 21:38

     

   

        

hej & god kväll på er!

i dag blir det gymmet kl 11:30 blir skönt i allafall att träna.

vädret här i dag har inte vart ett ända dugg trevlig har varit mulet hela dagen & gissar på att det är 15-20 grader i dag.

vi gjorde upp i går systersonen & att vi ber mina päron att skjutsa oss om det blir skit väder eller inget vidare väder.

syrran skulle till sin pappa i dag så följde med till veikkola där hon mötte upp honom vi kosken där eller mini butiken vad man nu ska kalla den så klart.

men i allafall så kom vi i väg till slut i alla fall & snickaren hade också kommit hit när vi åkte.

det jag i dag körde på gymmet var mest kondition i stort sätt 

1. Crosstrainer  2,21 km, kalorier 85

2. Benpress 50 övningar

3. Rygg 40 övningar

4. mage 30 övningar

5. Rodd 2.29 km kalorier 100

6. Gå maskinen 2.15 km kalorier 100

7 cykel  3:10 km kalorier 115 

sen lite kettebell Så kom en kille fram till mig & frågade om kettebell hanätar mm vad lediga på finska & som jag svara ja på att det var måste säga att jag tycker han är rätt söt den killen andra gången som han fråga mig också sen var det en annan gubbe som sa hej oflås till mig så systersonen blev ett frågetecken .

resten av dagen har man umgåtts med sonen när vi kom hem  hoppade i sjön ockå så börja det regna i stället.

sen annars har prata med en kille på dating sidan som jag är medlem på som kör lastbil jippi det bästa jag vet inom fordons världen helt ärligt.

sen dök det upp en annan kille som var som mig finne & kör last bil 😜.

så det är så min dag har sett ut men det pinsamma är att jag har gått upp i vikt så ska nu börja skriva upp allt jag äter & i morgon så ska jag mäta 

 

 

1. Bröst

2. Buk 

3. Höft

4 armar

5. Lår 

dags att skriva upp också måtte. För att kunna jämföra  måtten också.

sen fick jag igång mitt kik också som inte fungerat nu på 2 dagar alls eller nätet på mobilen närmare.

sen har visst en annan kille fallit för mig också ända som är lite störande är att han vill ha naken bilder av mig också  som jag inte riktigt direkt uppskattar eller.😬

 

 

Av anonym anonym - 7 juli 2015 22:00

  hej & hallå!

i dag ska systerdottern åka hem hon fick rätt tråkigt även hur jag & systersonen försökte Engera oss med at hitta på aktiviter med henne umgås med henne också så klart men men förstår henne samtidigt också för den delen.

pappsen & jag bestämde oss för att åka till nummela för att handla precis då vakande syrran vi hade ju tänkt att pinna i väg innan hon vaknade egentligeN men blev aldrig så hon frågade genast vad pappsen var på väg eller närmare vi  så blev hon nästan genast sur också så gjorde hon & mammsen upp att hon skulle åka med henne.

men så blev det aldrig hon kom med men men.

vi gick ändå åt olika håll i butiken sen & pappsen gick till Lidl, det min älskade syster hjälpte mig med i butiken var att hitta rätt välling pulver till lilleman.

jag köpte det som jag skulle ha så började det gnällas om att jag skulle köpt upp hela butiken som fick mig att koka nästan.

men kunde inte låta bli att köpa en ny mugg till mig ska lägga ut en bild på den också , men man kan nog säga att den är finsk i alla fall så det dånar om det.

blev grillning medan jag åt frukt sallad  ska jag grilla ska det vara spett eller något lika nde men är det inget tillbehör som spett så får det vara.

är ganska kräsen , det har i stort sätt regna hela dagen i dag också ☔️ Men ingen åska tack & lov.

på kvällen badade jag & systersonen bastu sen hoppade i sjön också  & myst med sonen har jag också för den delen som i stort sätt varit på bra humör som jag gosade med när mina päron också hade gått i bastun så började han skrika lite & behövde hjälp bad min syster hämta mammsen så kom pappsen så hjälptes vi åt men han var otröstlig helt & hållet så kom mammsen upp sen så sa hon att syrran hade att jag inte kan ta hand om honom som jag visst kan.

det är verkligen jobbigt med hennes attityd " negativ"  & sen sur hela tiden också  är hon stämningen är inte ett dugg rolig man måste låsa in allt i stort sätt eftersom hon inte betalar för sig som var uppgjort sen sluta ta sin adhd medecin som jag förstått det så har hon blivit väldigt konstig av sig är in som hon brukar vara precis.😁

men annars har dagen varit helt ok tycker jag att den har & i morgon så blir deciliter gymmet & köra lite.

Av anonym anonym - 6 juli 2015 21:30

hej & hallå

idag kom jag upp halv åtta, men på gott humör pigg & glad också.

snickaren kom runt 10:30 i dag så blir det gymmet här i veikkola också trevligt gymm ska lägga upp lite bilder i dag också eller försöka göra det närmare  brukar skicka in in bilderna från min nalle hit har installera appen nämligen.

 Är så irriterad att man inte kunde skicka dom bilder jag ville lägga upp här utan att det kom nån varnings text om någon error.

jag & systersonen stack till gymmet ungefär 11:30  bestämde oss för att ta den andra vägen som går till veikkola också för att undersöka vilken väg som är närmare & enklare också för den delen också.

men är ändå glad att det blev den vägen för då fick man se det här väg arbetet som dom håller på med här också så klart  & det var i stort sätt ända till butiken som gjorde mig väldigt glad också samtidigt finns lite kurvor på den bil vägen som är lite ruskiga höll på att hamna i diket för nått år sen pga den också inte ända dugg roligt eller var det.

så känns helt underbart att dom nu har börja hålla på med detta också.

det gick bra på gymmet också men det blev mest den nya varianten av crosstrainer som fanns där mycket roligare än den vanliga crosstrainern också är den.

 Men gillar det här gymmet äve om dom inte har grupp pass här som på sats fridhemsplan som är mitt hemma gymm.

gymm passet blev 2 timmar som vanligt också för den delen som dom varit också här se vi började jag & systersonen som jag tycker är roligt att ha som tränings kompis också samtidigt för den delen.

men allt gick bra också det jag körde ny denna gång var då

 

crosstrianer som uppvärmning 10:10 minuter

magen 10:01 minuter

benpress 10 minuter 40 övningar 

armar 30 övningar

rodden 15:01 minutser, kalorier 120

den andra variantern av crosstrainer 15:10 minuter kalorier 30

cykling 20 minuter , 100 kalorier

 

efter passet köpte vi en varsin smörgås jag med curry kyckling & systersonen med tonfisk

 

så gick jag in på s market & köpte ingredienser till en frukt sallad 

som var jordgubbar, Björn hallon ( nye säker att dom hette så men tror det blå i färg men såg ut som hallon)

 

blev lite chokad efter jag såg att jag hade gått upp 2 kg bara på 1 dag men blev att jag köpte natur dietbars med choklad brownie  bland annat.

Sen blev det bastu på kvällen jag systersonen & systerdottern badade tillsammans blev lite för varmt i sista sekund också  när jag kom ut så jag smått svimm färdig också  😔

Så dom kastade vatten en sista gång sen hämtade jag hår schampoo & balsam  så ag & systersonen kunde tvätta håret som systerdottern också gjorde samtidigt.

så hade systerdotter sen på kvällen bestämt sig för att åka hem i morgon hade tråkigt här också men förstår henne samtidigt varken jag eller systersonen pratar finska eller min papps gör bara mammsen & syrran gör det hon förstår svenska men vill inte prata det av nån underlig anledning.

men men blev film sen på kvällen för mig & systersonen t o m min papps kollade på dom 2 filmerna som vi valt att se.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards