Direktlänk till inlägg 27 november 2015

Avaktar med gymmet ,har i dag satt upp julstjärnan!

Av anonym anonym - 27 november 2015 21:17

Hejsan och hallå!

Jag kom upp i dag ungefär kvart över nio även om jag ställde klockan på 08:40 i dag så.

Men när jag vart på wc.an och sen bytt binda och gick ut i köket så satt lilleman på golvet och lekte med sina favorit burkar.

Så då lämnade pappsen mig med sonen förstunden jag hade hunnit knappt sätta min kaffe kopp vid munnen på mig när jag hörde ett rejält dunk och såg reagerade snabbt med att lyfta upp honom i famnen så märkte att han hade ont och började sen stort gråta och lugna sig när pappsen tog över för stunden och lilleman började vinka till mig med ett leende på läpparna.

Men han hade lugna sig så jag hann dricka mitt kaffe och äta sista biten på smörgåsen.

Så märkte jag att lillen var trött och förstog det ganska  snabbt också så klart.

Så bestämde mig för att ta en min morgon promenad med honom  jag har ju inte våga mig på gymmet ett par dagar känns lite som om att man är på väg och bli förkyld så valde att ta det lungt nu under helgen och sen på måndag gå på danspasset på satsbromma.

Så denna dag blev att vara rätt mycket ute blev 2 promenader med lilleman och andra promenaden så sov han i stort sätt ända i från stadshuset till ica maxi.

Var dit och handla kaffe  laktos fri mjölk  laktos fri yoghurt en egen gjord sallad med isbergsallad marienerade soja bönor pasta i krämig chilli pasta marrakesh (såg ut som ris fast det var pasta) med nån mynta sås morötter och gurka.

Sen kyckling och mango curry dressing till den så åt den sen när pappsen hade kommit hem av och an.

När jag flyttade bort sakerna från korgen under vagnen så hörde jag att sonen rossla trodde det var snuva och att han vaknade.

Så fick in till mig och la mobilen på laddning så började väsnas ännu mera och då förstog jag att han snarkade så han måste verkligen sovit gott och djupt om han började snarka så det var som fan det hade jag svårt och tro på helt ärligt nästan.

Att min lilla skrutt snarkade det har jag verkligen svårt och tro på helt ärligt men där fick jag.

Men han lät väldigt söt där han låg och snarka i vagnen.

Sen kom ett sms av en vännina från mamma gruppen angående att ses i morgon som vi hade kommit övernes om.

Fick lite feeling att hon kände som att hon svek mig förra helgen men kände mig inte sviken.

Alla barn kan bli dåliga och griniga mm.

Så vi bestämde oss för denna helg i stället och fungerar perfekt.

Sen hängde jag upp min julstjärna i kväll också så nu är det gjort också.

Så nu har jag hängt upp allting som sagt.

Ljuslingor adventsljustake julstjärnan och sen har man granen på andra sidan gatan också så klart.

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 28 mars 23:08


Vi sov gott jag och minis . Större sonen kom in till och sa god morgon så kom mamma. Jobbiga dagen i dag om man säger så eftersom dom åker till Finland i dag hade gårna vela följa med men när det är ungefär en halv meter snö där , men vad jag har...

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards