Direktlänk till inlägg 20 januari 2016

Gymmet och farmorn!

Av anonym anonym - 20 januari 2016 22:17

hejsan och hallå

Vakande runt halv nio kanske inte direkt utvilad men i allafall.

Bestämde mig för att laga scones i dag till frukost eftersom det inte fanns något annat plus att jag har varit väldigt sugen på scones länge så varför inte.

Sen fick jag höra att farmorn skulle komma vid kvart i två.

Men gick till gymmet i förväg var där halv ett ungefär,och körde på crossen ett tag.

Hör lurarna i öronen och kollade på tv.n samtidigt så samtidigt så träffade jag på en bekant på gymmet också.

Man ser honom inte så ofta där men i bland gör man det,sist jag såg honom hade skägg så var verkligen ett gränsfall att jag kände igen honom denna gång också när han hade tagit bort skägget.

Men charmig som vanlig var han även om jag inte kände igen honom föräns han sa mitt namn och undra hur jag mådde jag så klart.

Och min pt verkade vara lite fundersam när jag var så tidigt där igen och hon hade sett mig igår också och trodde att hon hade blanda ihop tiderna också som hon inte hade gjort.  

Men pt passet gick bra blev att hoppa upp och på en stepbräda men blev med båda tassarna för att jag hade lite ont i knät hade lyckas sträcka det i går på benpressen .

Men sen var det ben pressen och sen en likande maskin också.

Sen medecin bollen med ben rörelser.

Sen var farmorn visst kvar när jag kom hem igen så gick ut igen för att hämta andan lite och energi.

Men men stannade hemma sen och tjuvlyssna på vad det pratades om eftersom jag inte var så pigg på att delta i samtalen.

Sen fick jag plötsligt en kram bakifrån och en puss, så stog hon och krama mig och viska jag är inte arg.

Jag begrep nada helt ärligt men men blev att prata en liten stund med henne mot min vilja.

Men efter att hon hade gått och så berättade mammsen om vad dom har prata om, och farmorn vill ha en utredning honom jag kallar våltäksmannen ,eftersom det inte finns nån.

Och sen att hon vill ha bra relation med mig också men får se jag måste ta en rejäl funderare på det eftersom jag har så svårt för henne.

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 25 april 23:15

Sovi gott i natt som minis också . Kollade i ansiktet och det har slutat blossa upp Pga stress så klart. Minis var inte så enkel att få till förskolan Sminkade mig gjorde en videos på detta . Sen till normal handla hem saker . Minis stört j...

Av anonym anonym - Onsdag 24 april 23:23

Hade nån skum dröm i natt så att jag flög till . Minis blev ganska rastlös också och blev tvungen att gå till förskolan med honom också för annars hade huset vart upp och ner i stort sätt. Så vi gick dit och sen hem kolla på priserna på Kryssnin...

Av anonym anonym - Tisdag 23 april 22:58

Sov gott minis också vakande på strålande humör också . Trodde att minis vill till förskolan tidigare men inte alls. Var ganska kyligt när vi gick till förskolan också men sol var framme och kollade smått . Slängde i dag dom gamla rosorna för at...

Av anonym anonym - Måndag 22 april 22:53

En väldigt seg morgon och trött Var jag minis pigg. Och kunde knappt säga nått överhuvudet typ god morgon och ingenting mer sen. Åt frukost minis skulle i väg till förskolan också men han ville inte gå i stort sätt. Så jag fick låtsas ett par gå...

Av anonym anonym - Söndag 21 april 23:13

Sovit gott har jag och minis dock hade jag nån udda dröm om att det var måndag och var fundersam på varför sambon var hemma också. Men kom på sen att det var ännu helg. I dag gick vi till maxi och handla hem det som behövdes till maten och bestämt ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards