Alla inlägg under februari 2017

Av anonym anonym - 22 februari 2017 23:45

  detta är det som jag beställde hem från hm också angående mina make up produkter 

som jag beställt 2 läpp pennor och 2 eye shadow pen.

så himla fina färger som jag tänkte ha till kryssningen 

plus primer för ögon och en läpp primer.

så grymt fina färger på dessa 4.a produkter måste jag säga att dom är

Av anonym anonym - 22 februari 2017 23:42









på morgonen när jag vakna så vart det snö och fick nästan panik till och med måste jag säga att jag fick är så less på snön nu och nu när det har varors å vackert och underbart väder dom här senaste dagarna så trodde jag att våren äntligen var på väg till detta komm nu gissar på under natten till och med den här större mängden snö än natten innan.

men min dag i dag i dag blev helt helt okey lämna skrutten på dagis och han hade verkligen bråttom också måste jag säga att jag hade.



Sen efter lämna honom upp till Fridhemsplan och Mariebergs bron och hoppa på bussen där eftersom jag ännu en dag skulle till tand hygienisten del 2 kan man väl i stort sätt säga att det är nu så får man se om det blir 2 eller 3 gånger till också.

men jag fick god kännt i allafall måste jag säga när innan jag fick bedövningen och när jag skulle få skölja nån sorts grej som satte sig på tänderna som är skrik rosa men för att ge svart på vitt svart vad som är bra borstat och inte så bra väldigt skött och insåg att det räven sån här sak man måste vara med om för att förstå hur man sköter sina tänder.

och var nånstans som man ska förbättra på också 👍. 

Men sen

 Fick jag också en lektion i såna här stickor med borstar mellan rumsborstsr tror jag att dom heter är inte helt 100 på det eller

som sagt men har för mig att dom heter det och att man kan åter använda dom också men nån dag till.

kag har ju haft problem med dessa för att få in i mellan rummen mellan tänderna tills nu när jag har fått bort en massa tandsten bort slipat så blev det mycket enklare också men ända stället är nog dom främre tänderna som jag kanske behöver en annan variant till mellan rums borste.

och igår hade jag 75% plack på tänderna och i dag var det 15!% sen hon visade hur jag skulle borsta med el tandborste.

men bad henne lite om en lektion i det hela också .

bland annat angående eltandborste var det också och deras borsta som jag nu ska lägga på minnet plus kan vara bra för er om inte eller vet när det är Time för att byta borste.
Det är när borsten blir helt vit för dom här oralb har ju vita och blå strån och det är dom blå som blir vita  och dags att byta ut till en ny borste.


men vart bedövad från 11:00/-16:30 bedövningen i tungan släppte runt 15:00 sakta men säkert.

och lilleman har umgåtts med mig väldigt mycket sen jag hämtade honom och fick väcka honom också han sov ännu när jag hämtade honom.'

Skit väder slask och plask rejäla vatten pölar vid övergångs ställetna också.



det

m

 

nu till det sista kände på min häl och tramp dyna där i på kvälls kvisten blir verkligen nu att köpa fot kräm plus vatten salt som precis är till för fötterna och har ett litet fotspa 1-2 gånger i veckan dom är så förbaskat torra  😱 Och det är ju något som man ser på man ser på min häl också.😱Men ska se till att dom mår till sommaren och sen kolla igenom ballerina skor som passar min fot och passar inte har nog lite med detta och göra man ska ju ha ett litet mellan för alla tår också så klart tror det är 3-4 par ballerina somras passar och haft eller har storlek mindre än vad jag har ska ta och prova detta.men få ordning på trampdynor ska jag i allafall ha så enkelt är det i allafall


















 

Av anonym anonym - 21 februari 2017 23:53

på morgonen lämna lilleman och sen hem hann med min andra kopp kaffe också som jagcyroddecjagcintexskullexhinna med men som jag i allafall gjorde.

la en liten snabb makeup också för att jag inte skulle se så trött ut eller.

men det gick bra hos henne och hon förklarade en hel del om tandköttsproblem också 

sen om knep och knåp hur man ska hålla allting rent  också mellan tänderna.

plus att hon kaxigt någon vätska i skrik rosa färg  också som satte sig på tänderna och dom ställen som var riktigt hopplösa att ta hand om också.

men som hon sa till mig den här hygienisten att det är svart på vitt här  då nu är det då tandhygenistcsomxjagcsla gå hos ett par gånger nu innan sista tanden tas ut.

sen kanske nån kontroll igen så får man väl second jag blir kvar som patient där eller om jag det blir upp till Fridhemsplan igen men dom har/är super gullig personal och jätte trevliga också måste jag säga att dom har också .👍

Är verkligen glad att jag bytte till distrikts tandvården och är nog så glad att få det här ordna nu och att få mina tänder må bra igen också. 

Sen på  eftermiddagen så hem och käka lunch eller närmare försöka  plus drack min Ramlösa med mynta/gurk smak aldrig mer säger jag om den i allafall ingen bra kombination alls.

pch sen mötte upp min kompis i stan vid plattan är så glad att jagxharchonom som kompis och hur bra det känns också en som verkligen bryr sig om om min ep och om man har haft ett anfall eller om det är på väg mm så det känns bra tycker Jag inget jag klagar på.

var på inspelningen upp till bevis deltagande Kalle moreus sen lina nånting kände igen henne från nått kommer inte i håg var i från.

och sen mat kockarna Leila och Niklas som var med i detta.

Av anonym anonym - 20 februari 2017 23:42

Halloj 

skickade ett sms till dejten när jag kom hem berätta om lite saker intima området som exempel och efter vad sonens gudmor berättade om härom dagen.

så kände jag varför hålla tyst om en sak som redan har inträffa mig i denna situation  angående gifta och som är i skillsmässa .

så länge skillsmässan hållercpå så då är man ju gifta berättade hon för mig härom dagen med tanke på att hon själv har varti denna situation också.

Berättade för honom att jag hade vart redan i en drama kan man ju säga nästan i allafalll.

slutade med frun ringde upp mig och frågade ut mig om det ena till det andra.

varför jag är försiktig av mig och varför också är jag det men det har med att göra att man lär sig via sina misstag som man gör det.

blev gymmet i dag bland annat en halv timme också och bastu som sista något som jag ej våga mig själv på sommar villan gör jag det men då är det ju bara mammsen ochv familjen man har där.

Men gymmet är ju helt annat i fall om man skulle svimma eller någotclokande.

men tog och sprang en halv timme denna gång.

 Det började komma en massa från dejten p0 sms när jag var klar och n"r jag hade ätit klart mm.

sen försöka få mig att sova över också som jag inte vill som sagt.

plus at ryckten om mig mm.

men jag jag orkade svara till gav upp i stället med inte svara alls varför ödsla tid p0 detta.

jag tycker han har för snabbt  fram har sagt till men som han vägrar allt lyssna på 😱. Men bestämde mig för vara hemma och ville vara hemma också för sonens Skull också?

men gav sig till slut Fick det var skönt det.

jag skulle boka en senare tid till tandläkaren men i stället för att få en senare tid på dagen så fick jag i morgon på morgonen  hoppas det bara är tandhygenisten hoppas lite allafall.

annars lugn hemma kväll också har det vart fick min nya smink som kom med posten i dag också.

Av anonym anonym - 19 februari 2017 23:58






Hade anfall på morgonen 😕 Men för gångs skull hade jag hoppas på att det skulle ta och komma nu också för den delen också.

som det gjorde också så på det sättet var det bra i allafall nu kommer det ta ett tag innan det kommer ett nytt nu också så klart.

på morgonen eller för middagen tog jag en promenad med lilleman och det tog c:a två timmar gick runt fredhäll och sen också till maxi hem via rålis parken men kände att mina fötter var helt slut så mammsen fick ta över det hela också för den delen .

vädret var väl ganska blandat i stort sätt också så klart  regna på natten och nu var det mulet men solen kom fram då och då i allafall så på det sättet ska man väl inte klaga.

Var samtidigt in till maxi också och köpte 2 till bröd och ska nu skärpa mig med att bara ta en sån här kuse nu varje morgon i stället för aTT det blir 4.a i stället dessa kusar är ganska stora av sig också för delen så ska nu skärpa mig ned att bara 1 kuse varje mirgon i stället.

annars vart hemma hela resten ac dagen  men gott det också efter promenad på två timmar också.

 i morgon blir det då detta när lilleman är på förskolan bland annat och här dom sakerna 1 gymma 2. Hämta ut mitt paket med make up. 3. Ringa tandläkaren och säga att jag vill ändra tiderna känner att jag vill vila mån extra dag nen att senare tid till tand hygienisten och min tandläkare också🙁🙁😕.

men ska nog gå bra hoppas jag och att det dinnsût

 


   T  L

Av anonym anonym - 19 februari 2017 00:18

är i dag så glad så att jag helt ärligt blev tårögd  och det var att min vännina har fått sin son nu som föddes igår.

men tanke på alla missfall innan som har fått eller stress också som hon har på sig men nu äntligen fått sin vackra fina son.

vetkligen glad för hennes skulle måste jag verkligen säga till 100%.

gradiviteten från våltäksmannens familj har brytt 0% om för jag tycker hon är för hon är för ung plus borde tänka på vikten också för att inte få komplikationer  .

tyvärr är hon ännu barn i mina ögon .sorry antar morsan som har övertala henne till detta

men för min vänninas skull är jag absolut glad kännt varandra sen 1998 när jag bytte plugg så är en klass kompis som fått barn.

annars vart ut en sväng med lilleman innan han skulle ha sin dags Sömn också  men jag själv har fått lite ont i halsen plus fortfarande har lite värk efter dom drog IT tanden så nu har jag tagit mitt beslut för att se till att gå en extra gång också  så det ej blir för mycket samtidigt skulle ej palla detta det vet jag.

men känner att käken behöver vila ett par dagar extra just nu vägrar öppna min käft tills värken putsväck helt och hållet 👍.

annars hemma hela dagen också samtidigt skönt vart kallt ute visst det var + 4 grader men kändes som att det var runt -4.a i stället .

liten kvälls promenad med skrutt också efter jag hade vart till butiken en sväng och hade med honom dit till butiken.

Av anonym anonym - 17 februari 2017 23:00

lämnade lillen i morse på förskolan och gick bra märks att trivs där också  som känns toppen också för den delen.

sen blev det en sväng in till stan med min mammsen  hon behövde lite råd skor vad som såg bra ut och inte bra ut.

men blev ett par rosa till slut ingen sån här skrik rosa skulle säga mer gammaldags rosa /väldig ljus nyans på rosa.

men har haft lite värk av och till nu lite i allafall så om det inte går över tills måndag ringer jag till dom och ändrar till för att få käken vila lite mera  och plis ändra så att det blir 2 tider hellre det än att köra allt på en gång vet att jag inte riktigt pallar det plus att det kan bli för mycket för på en gång också så klart.

vackert väder i dag solen har skinit hela dagen i dag blir väl en sväng till parken också kanske om det är samma väder som i dag.

och sen kanske gymmet beroende på hur min käke mår och om man har någon energi också så klart.🙂

Har inga speciella planer i allafall för helgen plus en liten Time out från min dejt också ör egentligen värd en bättre kille tror att det inte kommer att klicka plus såna bekymmer som jag berätta om också.

en kille som kan finska och kan prata finska med min son också är nr 1 sen nr 2 körkort med tanke på sommarvillan om han kommer dit.

men annars lugn dag i allafall mer än det klagar jag inte på.

Av anonym anonym - 16 februari 2017 23:38

nu på morgonen var det ganska kallt när jag förde min lilla ❤ till förskolan.

och hade lite värk när jag vaknade också eller man kan mer säga att vara stel kändes att det är något som vart och pillat där, men känns underbart att det nästan är klart nu även om jag funderar lite på att dela upp tiderna igen För att vila mam får se.

hur jag känner 🙂.

virkade på säng överkastet och nu insett att det är slut spurten i stort sätt också känns helt underbart också måste jag säga att det gör.

 Är nu inne på den sista nystandet i allafall sen blir det att köpa ett par stucken av samma färg och med matchande lika många.

 

Det blev gymmet efter min smoothie som jag lagade med naturell yoghurt lite apelsin jucieb( egen pressad köper aldrig apelsin juice pressar bara egen,)

sen till gymmet små besviken på mig själv men ändå stolt att jag orkade trots gårdagen med visdomstanden .

jag hade inte riktigt den energin som jag trodde jag hade men med mitt finska sisu så envisades jag bara den sista kvarten som jag inte orka tog motions cykeln i stället

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards