Direktlänk till inlägg 6 mars 2017

En helt hyfsad dag

Av anonym anonym - 6 mars 2017 23:32

hade en pigg och en glad don när jag kom upp ur sängen men hade runt 30,7 i feber men jag hade hunnit meddela förskolan detta att han blir hemma nu ett par dagar pga förkylning som kom i helgen.

sen är det 2 projekt i dag som jag har gjort som är att sälja en av mina bärbara datorer som jag ej har haft nån anledning för sen jag köpte min nya dator.

och det andra projektet är då att sälja mina svarta pumps så detta var dagens projekt.

men väntade med att min mamma kom hem från butiken eftersom hon köpte det som behövdes till lilleman nu när han var dåligt .

och gymmet vågade jag mig inte riktigt på ännu eller med tanke på att jag trampade snett på vägen till gymmet i förgår.

angående försäljningen på datorn/pumps då och hur det gick.

angående 2 datorn så tyckte jag att det hela kändes ganska stelt han som skulle ha datorn kändes på någotvis lite obehaglig.

vet ej hur man ska säga men trevlig och otrevlig på en och samma gång så kan man säga detta då.

men gick snabbt ändå och jag gick snabbt där i från också tog bort annonsen på spock och sen blockerade nr efter ett tag också eftersom det var klar och runt 400-500 kr fick jag denna för.

men tanke på att den har vart i bruk sen 2008 och när ännu sambon levde också .

men om installera den tagit bort allt skit som jag har haft i denna också . 

Visst kanske hade glömt och skriva lite saker om just detta .

men tyvärr tyckte jag att själv köparen var lite obehaglig på någotvis.

men nu har jag ingen mera dator att få bort i allafall mini PC.n jag har kvar ska lilleman få vid senare tillfälle när han är lite äldre.

 Så var hemma med honom såg riktigt hemsk ut hög feber och helt mossig i ansiktet blek och glansiga  ögon och 39,7 graders feber också, och sen senare på kvällen så handlade det om dom svarta pumpsen också men henne jag träffade då var en jätte trevlig lätt att prata med skorna skulle hon ge bort men tyckte dom var lätt använda ända positiva är att dom är använda inomhus i allafall .

och det hade vart en present men bestämde sig för att köpa dom till sig själv i stället så gick ner till 40 kronor som med nappflaskorna som var det första jag sålde.

men hon gav mig lite tips och råd på saker som man säljer som jag blev glad över och tog emot dom tipsen också.

jag tog och ändra det hela annonsen i stället med ny text och sen helt nya bilder från sodan ovan i från sulorna på skorna.

men henne gillade jag i allafall och gav mig ett bra omdöme sen också medan den här stela killen tyckte det var bu och skrev lite taskigheter men inget jag tog mig åt eftersom jag visste hur det var och haft den tills jag köpte min nya.

men allt gick bra i allafall och det ända jag väntar på nu är dom här pengarna från syrran som jag ska ha

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 28 mars 23:08


Vi sov gott jag och minis . Större sonen kom in till och sa god morgon så kom mamma. Jobbiga dagen i dag om man säger så eftersom dom åker till Finland i dag hade gårna vela följa med men när det är ungefär en halv meter snö där , men vad jag har...

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards