Direktlänk till inlägg 6 november 2017

Tandhygenisten i dag!

Av anonym anonym - 6 november 2017 23:38

blev väckt lite tidigare än vanligt men det gör ingenting 🙂 bara dom gånger man har anfall som det gör.

men på någotvis så kändes det ändå hade ju en riktig mysdag med mitt ❤️ Igår och våran promenad och bara kvalitets tid från morgon till kväll också med andra ord.

och i dag som nu på morgonen mys stund med att äta frukost med honom trots att han bara ville ha vindruvor knäckebröd och 1 mjuk smörgås också.

men det gick bra allting även att föra honom till förskolan också  det han absolut skulle ha med sig dit var bobbo i från babblarna .

dom har ju västar också och i olika färger men på den punkten var han lite knepig av sig. 

mitt ❤️ Hade lite svårt att släppa mig  och ge mig bobbo också så klart men så mötte en av fröknarna upp oss och tog hand om mitt  ❤️ Som nästan grät så jag lovade ❤️ Att hämta honom mite innan tre också.

när jag såg att han hade det litet jobbigt när jag gick .

själv skulle jag till tandhygenisten i dag  och näst sista besöket är det nu också känns konstigt men ändå skönt men glad att nu är det här äntligen igång och att få det gjort kan verkligen liva att ha tandlossning  är inte ett dugg roligt att ha och speciellt så pass ung som man också är .

men allting gick bra och hon frågade mig hur Teneriffa resan hade vart och vad man hade hitta på och hur varmt det var eftersom hon skulle själv åka dit också så småningom.

så jag gav lite tips och råd på vad man kunde hitta på men sen blev det timme för att putsa tänderna sätta vaselin på läpparna och en kudde med bedövnings kräm för att jag inte skulle ha så ont eller  när man fick själva bedövnings sprutan.

gav mig lite lektioner angående mellanrums borstar och att jag skulle byta färg nu på inom vissa områden så nu hade till friskna och sen ha samma på dom ställen som ännu behövdes för att bli bättre så nu blir det att köpa gröns mellan rums borstar och blå röda och prova mig på dom ställen som det behövs för rätt färg på rätt område bland tänderna.

sen frågade lite om tandläkare för barn om verkligen var bara på Drottninggatan som dom hade bara för eller om dom hade på samma ställe på Fridhemsplan som jag var innan jag skickades till specialtandläkare.

på hemvägen märkte jag att vid Odenplan och st Eriksplan att  julgranarna hade kommit upp får se när våran kommer och på andra sidan gatan nedan för ❤️ Dagis.

hämtade honom lite tidigare som jag lovade honom men då låg han och sov så passade på att prata med av fröknarna där innan jag väckte honom och klädde på honom och fick med sig en frukt .

sen till butiken handla wc papper lite annat en rougeborste för min bronzer Som jag handls på Teneriffa.

 

Sen gick vi hem från maxi jag lagade mat til mig o lilleman räckte även till mammsen om hon ville ha.

annars bara en lugn kväll har det allt varit också.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 28 mars 23:08


Vi sov gott jag och minis . Större sonen kom in till och sa god morgon så kom mamma. Jobbiga dagen i dag om man säger så eftersom dom åker till Finland i dag hade gårna vela följa med men när det är ungefär en halv meter snö där , men vad jag har...

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards