Direktlänk till inlägg 29 november 2017

Om våldtäktsmannen och hur det är att vara våldtagen o vilka spår som sätter sig och inget som går att reparera!

Av anonym anonym - 29 november 2017 23:45

efter att min sambo hade dött i byggolyckan 2012 så bestämde jag helt och hållet för att vara singel ta vara på mig själv sörja tills det har gått över och känna att man vill starta ett nytt förhållande och se om man klarar det över huvudtaget men först och främst sörja så länge som behövdes och behövs.

och som jag saknar fortfarande tänker på varje dag  och på någotvis känner mig ännu som en halva för att jag ännu ser honom som en förlust.

maj 2013 så var det en kille som tog kontakt med på en dejting sida  sa också läs min presentation där att jag är bara intresserad av att träffa nya vänner och inte något förhållande som den här personen var ute efter.

plus att jag berättade att jag hade mist den person som jag älskade mest av allt i världen och inte mogen för något förhållande  som jag tog då att den här killen skulle förstå. 

Och som jag också antog att han också gjorde så klart då för sånt ska man kunna acceptera om någon berättar att man precis har mist en  i byggolycka och självklart förstå det också.

i slutet av maj 2013 så bestämde vi oss för att ses en stund som vi också gjorde var fint väder så bestämde oss för att gå till fredhällsparken en stund som vi gjorde också tills att det börja regna också.

den här killen började redan då att röra mig tafsa på mig som jag inte var ett dugg intresserad över och sa i från att det räcker nu .

efter som det hade börja regn så ställde vi oss under bron  mellan Kristineberg och fredhäll så att jag kunde gå hem och han ta tunnelbanan hem.

så när det slutade regna så då gick vi stannade till vid tunnelbanan och sa till honom ha det så bra så höres vi.

men som inte gick in skallen på honom tog då förgivet att han skulle följa med hem till mig .

och självklart skulle fortsätta eller börja tafsa på mig igen igen så att jag fick panik till slut.

min pappa kom hem och undra vem man hade släpa med hem också och pappa började ställa frågor till den här killen men som han inte svarade tillbaka på utan att börja skicka konstiga sms till mig om min pappa som fick mig att börja koka  helt och hållet och börja känna mig irriterad som min pappa såg att jag blev också och bestämde sig för slänga ut den här killen för annars hade han stannat kvar hela natten till nästa dag .

Så jag följde med honom till tunnelbanan  och sa hejdå till mig så känner jag att nån greppar tag i min arm så att jag vänder på mig och får en puss  och en kram som chockade mig utom ordentligt och skrämde mig också och gav mig ännu en gång panik.

när jag hem sen så satt jag och min pappa och pratade lite om den hör snubben och sa till pappa att han var konstig  och att det är något som inte stämmer med honom och att han inte var nån kille i min smak eller intresserad av eller och galet ugn för min smak också plus att jag har en sorg att bearbeta som är nr 1 också .

om jag någonsin ska komna vidare i mitt liv kunna starta något nytt förhållande mm också o flytta ihop med.

så dagen där på tog jag mig en funderare och det var ingen liten funderare eller det var ju för att förklara på ett bra sätt så att han skulle förstå att jag blev skrämd och rädd av att han tog tag i min arm och vände på mig och pussa mig o krama mig utan att det var ok  men förklara på ett trevlig sätt självklart så han skulle förstå vilken tabbe han gjorde .

jag mailade honom då dagen där på och berätta hur jag tog detta som han gjorde igår med att dra mig i armen så att man vände på sig  och den här  pussen och kramen .

men gjorde klart för honom att vi är kompisar pch inte i något förhållande alls.

slutet av 2013 så träffade jag hans mamma som jag fick obehag på en sekund såg snabbt att det var något som inte stämmer med henne  samma betende var det också .

och i samma veva presenterade han mig som sin flickvän som jag inte är eller var.

och nu till våldtäkten jag fick ett ep anfall på natten som vanligt och runt 15/5 var det också efter vad jag kommit fram till.

när jag får ett anfall så blir jag helt omedvetande och man kan i stort sätt göra vad som helst med mig helt ärligt Utan att jag vet om det eller något jag minns.

så då våldtog han mig det lilla svaga jag minns av detta är att höra hans  kåta ha det skönt stön.

i samma veva så umgicls jag rätt mycket med mitt ex också som jag hade vid min sida hela tide. Och umgicks med honom vid lunchen på dagarna .

men men det var via min barnmorska på Mvc som fråga mig om våld hot övergrepp i hemma som jag fattade snabbt hur jag hade blivit gravid och när jag kom hem från mötet med henne så polisanmälde jag honom för våldtäkt och mådde riktigt skit bröt kontakten med dom alla för att jag klarade inte mera alls.

men det är verkligen äckligt ha dessutom sex med en o medvetande tillstånd. 

Det är perverst och äckligt och som har själv god morsa som själv har tvångs syndrom högsta grad.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Måndag 18 jan 00:33

kom upp nio i tiden men sov gott i natt och riktigt skönt också. käkade frukost så ville lilltrollet att vi skulle gå ut i parken en stund och åka pulka och gå till dagis parken men det var visst rena tabun var bra pulka som gällde. annars lugn da...

Av anonym anonym - Söndag 17 jan 21:47

17.10 oktober bild 1. 2020 17.11 november 2020 17.1 januari 2021. ...

Av anonym anonym - Lördag 16 jan 23:00

vakande vid åtta tiden plus att lilltrollet kom in och väckte oss så vi bestämmde oss för att kliva upp och äta frukost.så gick vi ut med lilltrollet i backen en stund innan jag hade ärende att göra.?kom på att det var månad i overallen jag hade tagi...

Av anonym anonym - Fredag 15 jan 23:30

många tankar som har snurra dom här dagarna som sagt jag har ju en pojkvän som vill att jag flyttar dit och jag är inte alls piigg på detta precis.1. har min ep läkare2. tandhygenist 3. förvaltare 4.gymmet både med barn passning & utan5. släkt/vänner...

Av anonym anonym - Fredag 15 jan 23:00

bestämde mig för att städa lite i skåpet så mycket äckliga smulor och skräp som skulle slängas.som jag har fått nog av också varför spara gammalt skit för som sagt.och allt allt godis som bara skräpar som jag flyttade på också.blir bara äcklad av att...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se