Alla inlägg under november 2017

Av anonym anonym - 26 november 2017 22:00

min mamma kom in med mitt ❤️ I morse som berätta att han hade hosta hela natten och vakna av den ett par gånger också. 

Men att jag skulle ta honom på morgonen som jag också gjorde han har blivit ganska mammig igen också igen.

men kollade på Nicke nyfiken och sen lagade frukost till honom eftersom han inte ville ha samtidigt med mig .

kollade på telefonen och hade inte fått några sms av den här beundraren med tanke på vad som hände igår .

men hade närmare fått av den här som köpte kabinväskan av mig  igår och seriöst vet ej vad jag ska göra eller hur jag ska hantera detta med honom som vän kan jag absolut tänka mig honom som vän men inte i förhållande det känns dock inte riktigt rätt helt ärligt.

så han har bombardera mig med meddelanden och samtal och just sånt är jag rätt less på också måste jag säga att jag är inte lite eller precis.

är ju inte direkt intresserad av honom på det sättet med att gå i något förhållande det är jag absolut inte alls.

blev en lång promenad med skrutten som hade sin sov tid också så bestämde mig att gå runt fredhäll med honom och han somnade också ganska snabbt också så klart.❤️

Hemma sen kollade vi febern på honom och då hade fått feber igen och hostan lätt lika hemsk.

sen på kvällen så var jag in på sphock och hade fått bud på crosstrainern underbart så att i morgon så kommer hon och hämtar den som ville ha denna hade verkligen nästan gett upp hoppet på den måste jag säga att jag hade.

morgon dagens planer ut till Värtahamnen boka kryssning till den 8.1 januari så att jag har den bokad och kommer använda mig av mina gamla bonus poäng så dom inte går ut har ju extra kortet nu så blir ju nya poäng rätt snabbt också så klart.

sen senare i veckan ut till Bromma blocks och handla min nya kabinväska med 2 hjul skönare o bekvämare att ha på kryssuning och resa utomlands medan den jag har med 4 hjul passar bättre till Finlands resorna när man ska dit är ganska kräsen person inom detta med väskor inget man kan få för mycket av.

och det sista nu på kvällen som jag gjorde var rita mitt andra alternativ till klädskåp som jag vill ha det.

Av anonym anonym - 25 november 2017 22:00

väcktes åtta i dag av mitt ❤️ Och mamma  han hade vakna tidigare än hon hade som jag förstog detta också.

fick sms av den här beundraren i dag som jag måste säga tabbade sig lite tyvärr och Egentligen tänka lite osmart också måste jag allt ta och säga samtidigt också .

jag är krasslig och trött o brukar vara mitt tecken på trötthet och elände i kroppen också med andra ord också.

min beundrade hade boka biljetter till djurgården - Rögle matchen till oss .🤔😬

den här jag berättar om vet jag inte vem det är förutom bara på bild och sen aldrig prata med honom i telefon eller så ingenting av dessa saker om vi börjar så med en början.

när jag och mitt ❤️ Satt och tittade på Nicke nyfiken så då kom ett meddelande från beundraren kan ge det namnet på honom.

frågade mig om jag var piggare i dag och mådde bättre i dag  Men skrev att jag är trött somna fram för tv.n  så att mitt ❤️ Väckte mig några gånger.

Men är ju krasslig vad kan jag göra åt det? Har inte haft nån jätte ork nu på 2-3 dagar .

nämnade detta för beundraren men egentligen fick den uppfattningen att har inte tagit tog det på allvar att jag inte komma eller detta.

driket som jag måste säga det måste man har liten hänsyn om man om nån berätta för ett  par dagar i förväg också.

men att det inte gått in och bara sagt att du inte får blir sjuk nu och vila upp dig.

kände redan igår kväll efter ha prata med min kompis  om detta att 

Han beter sig som att vi skulle vara ihop och sen inte acceptera nej Om det skulle inträffa något eller hända något .

men skrev ett sms om detta och trodde beundraren skulle allt förstå också hur jag känner också så klart i jämfört med honom Som har fått känslor för mig och behandlar mig lite som att man var ihop.🤔🤔inte ett dugg roligt helt ärligt  måste jag säga att det känns som .

bestämde mig för att inte svara på nått av sms.sen om något skulle komma eller bara ta att av vakta med detta.

varför svara nån som inte kan acceptera ordet förkyld  jag orkar inte jag är trött.

visst en kompis till mig skulle också ha gått på denna match och skulle vart en buckup men efter  att ha berätta så tyckte kompisen at det inte så bra och så seriöst av honom plus att jag berätta om beundrarens blommor som hade skickats till mig som fick mammsen smått orolig och knappt visste vad jag skulle säga om detta också så klart så känns som att vi är ihop tyvärr som vi inte alls är alls .

visst födelsedag namnsdagar är ju andra saker så klart men till en som man knappt känner? Nån som vart med nått liknande ?

 Men kl 13:00 förberedde jag mig och lilleman för promenad in till tc och lämna kabinväskan åt han som köpte den av mig igår dock inte räkna med en dejt precis hade jag närmare tvärtom  bara lämna det som han hade köpt och sen hem. 

Så blev en snabb fika på espresso house och prata lite men visst märkte lite hur dålig min engelska var i allafall inte den bästa kan man säga i allafall.

men kom sen nytt sms av beundraren och kände att jaha nu det då räcka har ingen anledning att låta nån bestämma över mig på det sättet fick nytt sms var är du  Är du här snart är vid globen nu.

jaha kände jag mig eller tänkte sluta bestämma och gilla läget inse fakta i stället.🤔🤔

Tog skrev som ett sista meddelande att ligger i sängen utan ork trött små febrig har ju vart dålig sen ett 2-3 dagar tillbaka hade till och med sagt nej tack till min kompis som ville ta en fika och för kompisens skull med att inte  ge smittan med min förkylning till min kompis som hade respektera detta med att jag inte var i skick.🤔

dock inte eller kände mig så social när jag inte är i form så detta skrev jag till beundraren så han skulle fatta eller mer förstå att jag inte orkade Plus trött som man lov måste acceptera och respektera efter gårdens meddelande till honom angående går lite för snabbt fram och jag vet knappt var han bor eller vet vem han är förutom på bild så klart på ett sätt så han skulle förstå och acceptera hur jag tog detta .

men sen har det vart tyst efter det gissar på kommer mera i morgon och stället lugnt.

hann duscha städa tvätta håret raka ben och armar i stället. 👍

Av anonym anonym - 24 november 2017 22:45

i dag var mitt ❤️ Friskt och på ganska gott humör på morgonen men skrev till dagiset att han kommer vara hemma försäkerhets skull också.

jag och ❤️ åt frukost fick ta med kaffet och dra igång  icke. Yfiken som han har börja tycka om nu och ville se detta nu i stället än mumintrollen verkade det som.

sov Time för lilleman så drog på honom  hans Overall och va tar så tummvantarna på honom och sen vintermössan också var det att ta på honom vinterskorna också att ha på sig tjockare strumpor och ha med sig sin kanin som han har alltid med sig också.

och fundera lite på angående kryssning och vad gjorde att åka in till värtan och frågade lite om detta med jul presenten är som man allt får varje jul och plus bra musik och vet vad göra också och hemma men fick i alla en bättre förklarin på det hela och datum som var från första till start och avresedag och hur man ska ta sig åt med också hur allt detta också men skulle billigare etc resemålen och destination man välja till vilken man är intresserad av att dra till.

och på för middagen så planerade vi lite in för julen och våran hur man skulle ta och fira denna som då blev bestämt men med att boka då på kvällen som blev vi bokade på kvällen.

sen gjorde jag mig medlem en sida som liknar spoch men att en kabi väska så jag blev ganska övervakad att jag skulle hsh

Av anonym anonym - 23 november 2017 23:00

      

tog dessa på hemvägen från stan när jag skulle hem. Jag hade ju bestämt mig för at bussen 4.an från radiohuset hem.

men hade inga pengar på åk kortet så promenade till tc och kunde inte låta att kunna få slappna av.

Men det är 3 bilder som jag tig innan jag åkte hem.

Av anonym anonym - 23 november 2017 22:45

ett anfall på morgon och som gjorde att jag  inte kunde sova efter detta hur jag än försökte så gick det inte alls.

men min kompis hörde av sig och fråga om jag ville hänga med på en tv inspelning minns att jag hade skrivit och att jag sölade på detta på dagen i allafall för c:a 1 vecka sen var detta .

frågade mig jag ville gå sa till mammsen först att min kompis hade bjussa med mig och som jag då sa till.

så vi möttes 12:30 vid radio huset vid buss stationen möttes vi och själv klart skulle det börja regna.

det ända jag får säga är att inspelningen var bäst i test men att att det man inte fick göra var att berätta om vilka som var med i denna inspelning .

men för en gångs skull så kändes denna program mer naturligt att vara publik till med inga lappar där applåder står eller skratta i den här inspelningen kändes det så naturlig att skratta själv .

men eftersom  man inte får säga vilka som var med och tävla i detta program också.

men roligt hade jag från start till slutet och sen hem vägen så blev det gå att gå in till stan och pressbyrån och ordna ett nytt åk kort Blev tvungen att gå in till från radio huset och sen ta tunnelbanan hem  sen senare i kväll bara slappa framför youtube 


Av anonym anonym - 22 november 2017 23:54


mammsen kom in till mig runt åtta sa att mitt lilla ❤️ Hade blivit febrig han var väldigt grinig och ville bara vara hos momi och släppte inte greppet om henne alls.

inte mycket till aptit eller hade han måste jag säga  hur man än försökte hitta på olika saker för han skulle få i sig något i allafall än att inte få i sig nånting alls.

mammsen skulle i väg och lämna systersonens prylar som han ännu ej hade hämta här i från ännu sen han bodde pga att han hade provat röka gräs och hur det blev världens historia av det hela också som han utsattes för.

så det var mammas projekt för dagen medan jag och mitt   satt en stund och tittade på tv bumbi björnarna som är favoriten just nu som han har av nån underlig anledning.

lagade scones lyssna lite på jul musik och åkt själv på en förkylning också så klart .

hade så gärna vela gå till gymmet men blev dock ingenting av det eftersom jag själv känner mig smått krasslig också som jag allt kan ta och göra också men som jag nu gjorde.

sen kom ff i dag med sitt skådespeleri som hon har och vad jag menar med detta är att pratar om sitt orginal barnbarn  i stort sätt varje gång som att det skulle vara intressant som jag eller mitt lilla ❤️❤️ Gudmor gör och förstår inte äns vad för hon är här när man ser att  det är intressant att prata än om annat.

och i dag har mage att fråga mig varför jag tycker att det så jobbigt att hon kommer hit? Hallå liksom hennes 100 % problem barn våldtog mig för 2 år sen  och sen har mage att vräka ur sig en sån störd fråga till mig som hon egentligen borde förståt/ta på allvar och göra något åt det än att låtsas som om att det regnar.😡

funderar på att berätta hela historien för er men vi får se måste fundera på detta.

men tycker att borde ha någon vett i kroppen och fatta hur detta att det är ett våldtäksoffer hon prata med.

och bara nonchalera saken  något hon. Orde tänka på innan ska öppna munnen.

Sen senare på kvällen kom den här tjejen och hämtade skyddshjälm till dom små som jag hade lagt ut på spock igår.

 

Av anonym anonym - 22 november 2017 22:33

Här kommer ett recept på smoothie bowls som jag provade igår och som jag tyckte var god och ville dela med mig av också.
Som jag tycker ni mina läsare prova men skulle rekomedera att ha en halv banan och inte en hel om man inte tycker om banan smak.

Recept

1 fryst banan
1 dl hallon jordgubbar
5 dl blåbär
Mixa allt till en mixer och häll upp i en skål

Häll över några jordgubbar hallon blåbär
Med Chiafrön kokosflingor nötblandning
Och ät!

Mätt blir man av denna i allafall

Av anonym anonym - 22 november 2017 00:39

Så här såg det ut när man vaknade och tittade ut på morgonen.

När vi var ute med mitt lilla hjärta på gården och hade precis kommit ut dit.

Min fina snögubbe som mitt lilla hjärta försökte hjälpa mig med men han gav upp.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards