Alla inlägg under december 2017

Av anonym anonym - 5 december 2017 23:30

    min smoothie bowl tillbehör blåbär jordgubb chia frön och kokosflingor och själva smoohien är gjord på 

1 frusen banan

1 dl jordgubbar

0,5 Dl blåbär

1 mjölk 

 

blanda ihop och lägg på tillbehören dom så här till exempel som jag har på min och sen lite senare en liten sallad med banan päron apelsin.

Av anonym anonym - 4 december 2017 23:45

nu i dag var det sista stora ingreppet  hos tandhygenisten som jag förstått det sen så kommer det bara sen bli kontroller hos henne varannan månad.

men det gick bra och mitt lilla ❤️ Mår inte alls bra så hade blivit en vända dit med mammsen under tiden som jag var hos tandhygenisten .

när jag var klar så ringde mammsen och sa att jag var på väg hem vi möttes på fridhemsplan vid st eriksjukhus när jag fick se mitt lilla ❤️ Och måste nog verkligen säga att jag nästan började gråta när jag såg mitt lilla ❤️ Också när man såg hur dåligt han mår ögon/öroninfektion hade han på en och samma gång .🙁

och det här har mitt lilla ❤️ Burit på tills att det har blommat ut ordentligt som nu gjorde rejält i går och nu förstår jag också varför han har vart så trött  då torsdagen och fredagen när han somnade i vagnen när man skulle hem från dagis.

och plus varför han somnade när våran granne kom med sina barn och när ❤️ Somnade i famnen på en gång i stort sätt.🙁

men min stackars älskling att råka ut för detta  med att få öron/ögoninfektion samtidigt.

inte nog med detta så sonens gudmor yngsta son han har fått vattkoppor och äldsta dottern åkt på nån förkylning som den äldsta sonen.

hon har 2 pojkar och 3 Flickor nu så därför jag skriver på det sättet 🙂 men jobbigt med vattkoppor kan absolut tänka mig.🙁

sen kom ett par köpare och hämta sina saker som verkade nöjda med och jag funderar lite på hur jag ska göra med här som skulle papperskorgen med tanke på att jag har ett sjukt barn och är hemma  för hans skull.

men först säger att dom kommer som dom aldrig gjorde så kan inte bestämma mig om jag ska avvakta med den köparen eller göra om annonserna och lägga ut dom och skriva seriösa köpare .

vad hade ni gjort? 

Har lite svårt att bestämma mig hur jag ska göra som sagt.

har myst lite med mitt lilla ❤️ Också kolla på Mumin och bumbibjörnarna som ❤️ Har förälska sig i nu.

sen gjorde en justering på bilderna på letgo  på muggarna  och såskoppen .

och då dök det upp ny köpare på lite saker som ska hämtas i morgon som jag förstog det på henne.

och sen ännu en ny julbelysning och en julbelysning som allt heter duga i mina ögon måste jag säga att det är.

skickade En bild till min bästa vän som hade samma åsikt jag om detta också så klart.

lägger upp en bild på detta i ett nytt inlägg.

ni kommer säkert få en lika stor chock som jag fick även ni inte sett det live men kanske finns läsare som bor samma innergård som jag man vet aldrig som sagt.🙂

 

 

Av anonym anonym - 4 december 2017 23:30

   

det här ser riktigt hemskt in the real life kan man väl säga i stort sätt .

granen syns ju knappt  nu sen ser man knappt alls ju än vad man gjorde tidigare .

jag som har bott här i 35 år så vill man inte ha LAS vegas på gården bara en enkel julgran som alla andra PR och inte som en ända kolossal lampa.

Av anonym anonym - 3 december 2017 23:15

nu i dag är det första advent känns rätt märkligt  att det är december nu och att i dag är det första advent också helt otroligt är detta måste jag ta och säga att det är.

mammsen kom in med mitt ❤️ Och berättade att natten hade ej gått bra och att mitt lilla ❤️ Hade haft en jobbig natt också hade väldigt hög feber var jätte varm också och väldigt grinig också så klart som man också förstår.

men jag fick en skål såld i dag  på morgon kvisten det var den här tjejen som hade avbrutit först men sen verkade ha ändra på sig med tanke på att hon la ut ett nytt bud på 20 kr som jag acceptera så var hon och hämtade den innan jag tog min promenad till Fridhemsplan .

hörde av mig till den här köparen för papperskorgonen sa att jag skulle ut först med att ta en promenad som jag gjorde också.

hörde av mig hemma sen att jag var hemma och var nu bara att hämta den eftersom jag vill bli av med fort också eftersom jag måste få bort allting också utom det som jag ska ha kvar.

och sa i dag eftersom jag inte vet hur denna vecka ser ut för mig eller med ta kr på att mitt ❤️ Är sjuk mår inte alls bra plus att jag har möten och tandläkare också så klart men lovade att komma då som dom aldrig gjorde så nu bestämmde jag mig för att lägga ut annonsen på nytt och få en seriös köpare som inte skjuter upp saker

alls som kommer hämtar antingen samma dag eller dagen efter.

har 2 köpare  ska komma denna vecka  men lovade till 100 det också eller försöka fixa detta tidigare av nån bekant.

i så fall om dom inte hinner själv detta.

annars en kväll som ihar vart både lite jobbig också men samtidigt inte har en kombo där.

och Tjafs om detta andra inlägg som jag skrev innan detta .

 

Av anonym anonym - 3 december 2017 22:00

nu kör jag fortsättningen på våldtäkten som jag allt blev utsatt för 2014 och något som sätter sina spår för resten av sitt liv som bara ni som jag vart utsatt för.

vi umgicks som vänner hela tiden inte varje dag men 2 - 3 gånger i veckan var det och ingenting mera eller men kände att jag blev mer och mer rädd för den här killen.

nästan i slutet av december så tog vi en ny års kryssning till åbo käkade middag ner till natt klubben där han börja dricka och blanda  alla sorters alkohol medan jag själv som är klok som har 2 systrar som är alkoholister och som pappa också var.

så drack jag bara 1 drink .

jag var upp på dansgolvet och dansade en stund också hade skoj som jag alltid har på kryssning.

sen när det var Time att gå och lägga sig tagit på mig natt kläder som jag alltid har när det är personer som jag inte alls känner så bra eller.

jag hade lagt mig i sängen och då kommer han och börjar tjafsa på mig trots att jag sa nej lägga av och sluta röra mig men bara fortsatte att tafsa börja röra mina bröst och ta fram dom och jag bad honom att sluta igen men bara fortsatte att hålla tills trodorna åkte av och körde sin korv rakt in i mig och börja våld ta mig och jag fortsatte att säga och sluta som han aldrig alls Gjorde och i samma veva gjorde mig gravid.

hur jag insåg att jag hade blivit våldtagen var hos min bm på Mvc  när hon då fråga mig om hot/övergrepp i hemmet så kände jag för det tillfället att jag behövde fundera på den frågan om jag hade det eller inte och efter att jag hade funderat över dagen så insåg jag att jag hade blivit våldtagen av en kompis och som jag berättade för henne via ett mail om och sen när vi träffades nästa gång efter mailet så pratade vi och diskutera om vad jag skulle göra .

så sa hon genast anmäl det.

som jag gjorde dagen där på också inkl skrev det till satmaran också om det och hur han förtjänar det också.

sen efter att jag förstog hur jag hade blivit våldtagen mardrömmar varje natt började tröstäta sötsaker också varje dag grät på kvällarna .

och våldtäksmannens mamma tror att det här är något som man bara glömmer och låtsas att det inte existerar som det gör och något som dom kommer få leva med resten av sitt våldtäks stämpeln som dom har och förblir.

hade jag vart mamma till en som hade utför en våldtäkt på en tjej så hade fråga ut varför och vad tänkte den personen och plus tagit och sökt hjälp innan våldtäks offret hade gjort något och för att ta det på allvar av vad sitt hade gjort och ställt till med Och skulle skämmas över det.

fortsättning följer senare tillfälle!!

 

Av anonym anonym - 2 december 2017 23:39

dagen började med att jag fick höra att mitt lilla ❤️ Hade blivit dålig med lite stegring hade hosta väldigt mycket också så klartoch väldigt grinig också måste jag säga också.

men var ganska pigg på mirgon/förmiddagen till och med tilllåtit mig att gå ner till källaren och hämta lite saker efter blivit för frågad av detta med ägget av en sen av någon annan så en sån här tröja till småttingar som man tar på som en vanlig tröja och ett par ägg koppar också till samma person.

den här ena som ville ha prydnaden som såg ut som ett ägg och som man kunde öppna så blev 2 delar diskade tillsammans med äggkopparna så dom inte skulle vara skitiga när dom hämtades här i från känns ju fel att ge skitiga saker  hellre fräscha saker då som är tvättade innan.🙂

plus att det bara är bra för min del som reser och åker kryssningar också så klart Att lägga undan eller om det fattas någon del så får man ihop pengar till det som denna gång som exempel.

en köpare dök aldrig upp satt och väntade i onödan kändes det som och det var en i från shpock som jag är medlem på gav adress och nr kunde ju inte lämna mitt  ❤️ ensam sovandes eller .

så som undan tag så gav jag adress portkod och mitt mobil nr så däck hon aldrig upp så då satt jag ju helt i onödan  på att hon skulle torka ägget så det inte skulle vara vått och hålla det i bra förvar så det inte skulle hända det något eller.

så det blev jag lite arg på och irriterad också ödsla tid på detta som sagt gjorde man helt och hållet.

tänkte sen också skriva i kommentarsfältet köparen kom aldrig som bestämmt .

sen runt 16:00 16:30 så då kom köparen som ville ha dom här 4.a ägg kopparna tröjan och det visa sig att han också ville den här säkerhets grinden också .

tyvärr miss förstog han priset på dessa först med att ge mig 400 kr  tills jag sa vad det resterande priset var på äggkopparna oCh tröjan så då blev det rätt kändes lite som att han ville blåsa mig men lyckades det inte.

kanske var lite också för aTT sonens gudmor hade kommit och att han såg lite av henne.

så då gick allting snabbt .

annars så fick mitt ❤️ Hög feber och nu ögon infektion också så klia i ögonen hela kvällen och grinig hela kvällen också.

och sen några nya köpare också på bord den röda haklapps liknande tröjan och en gångs haklappar också så klart.

än så länge och en som hämtar sin papperskorg i morgon perfekt som sagt är detta.🙂

ännu lite mera pengar att lägga undan. 

 

 

Och här är en liten jul hälsning jag fick av en kompis på fb chatten

 

Julkramen har startat!♥ Sänd detta meddelande
till alla du bryr dig om och se hur många kramar du får tillbaka.
Får du 1-3 tillbaka er du en okey vän. Får du 4-6 är du en god
vän...Men får du flera är du den bäste vännen som finns Må gärna
sändas i retur om du anser mig vara din vän ❤️❤️


 

Av anonym anonym - 1 december 2017 22:15

    

här är 2 exempel på vad det är som jag nu i kartong nr 1 som jag gör mig av med än att det står och tar onödig plats men sen jag hag lite saker som jag ska sparas och är rädd om så klart.


Av anonym anonym - 1 december 2017 22:00

mitt ❤️ Var i dag lätt att lämna på dagiset varken ledsen eller något annat hade till och med knappt nån tid att säga hej till mig när jag skulle gå där i från.

pratade lite med en av fröknarna också som undra när vi skulle åka  eller vilket datum det var skulle Så tog och berättade när.

Och en annan från den tidigare av delningen frågade mig åker ni igen ta med mig också så började fundera lite på om jag ska ta upp det här med att hänvisa henne till min mamma  om tips råd  priser mm så fundera lite på detta ska ta det upp med mammsen i morgon och se vad hon säger om detta .

i dag blev det till vända ner till förvarings lokalen för att kolla det sista i kartong nr 1 och innan jag startar med nr 2 också.

men självklart att få bort dom sakerna att bli sålda i kartong nr 1 som är på försäljning.

men har fått en köpare på lite tallrikar av olika varianter och sen också på en kaffe kopp också så klart så får se vad hon om hon hittar något annat än detta så klart Så det blir att nån annan  ser det och vill ha det och så har hon redan hunnit paxa och blir det sålt i stället.

snö blandat regn har det varit mesta dels i dag och en hemsk mensvärk också har jag haft också 🙁 men den har kommit sen jag satte in kopparspiralen  riktig rejäl menstruation måste jag säga att det har varit nu sen jag satte in den.

och sen har den här killen som köpte kabinväskan av sig var visst hemma nu igen och började genast och fråga mig om att ses suck och sen den här beundraren också .😳

annars en myskväll med ❤️ Framför tv.n bumbibjörnarna första serien från 1985 och då var jag 4-5 år och väldigt populär serier var den också .

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards