Alla inlägg under januari 2018

Av anonym anonym - 6 januari 2018 23:45

  här är då resultatet på hur många steg och km som jag nu i dag har gått också.

men riktigt nöjd i dag måste jag säga.

Av anonym anonym - 6 januari 2018 23:00

mitt lilla ❤️ Kom och väckte igen men denna gång var det runt 06:50  så strängde dörren till min mammsen där han bland annat sa Mimmi trött och satte ett schh tecken på munnen och sen stängde dörren till henne.

så gick vi vidare till hörn rummet där ❤️ Lekte en stund sen ville se Nicke nyfiken också som vi gör varje morgon i stort sätt  men blir slut med det när dagiset börjar igen.👍

underbart väder i dag så bestämde oss mig för att gå ut med mitt lilla ❤️ till parken men efter en halv timmes fint med honom så kom i väg och självklart så skulle han sova men inget att göra är man trött så är man trött.

så bestämde mig för att gå till citygross och handla hem till mitt lilla ❤️ Födelsedags fika  som är den 27 januari.

Så köpa hem för allt som behövs .

ska baka tårt bottnet så fort som möjligt och lägga in i frysen och ha dom kvar där också.

så tog en promenad dit la filten på ❤️ För att han inte skulle börja frysa.

men var ju sen i butiken cirka en timme måste det ha blivit också sen när jag kom ut där från ringde mammsen och fråga var vi befann oss 

men han sov nästan hela tiden tills vi nästan var utan för porten också.

men en trevlig promenad till citygross i brumma också.

och helt slut när vi kom hem också.

och tog en bild från tranebergsbron också Då vakande min lilla gubbe också klart påvra humör tills vi kom in i porten så då började grina.

 

Av anonym anonym - 5 januari 2018 23:00

  detta blev i dag dagens steg ut av det hela också men det för duga också vad mer kan man säga.

Av anonym anonym - 5 januari 2018 22:30

mitt ❤️ Väckte mitt 08:12 i morse men ser det bara som positiv nu eftersom han ska börja på dagis nu också nästa vecka också.

men satte igång Nicke nyfiken och även om ❤️ Bad om Mumin som vanligt först men ändra sig sen också så Nicke nyfiken tills bumbibjörnarna dök upp så då var dom aktuellt också så klart.

så lagade frukost till oss ordna kaffe till mig medan lillen fick mjölk som han ville ha också.

men brödet gick bra åt i allafall måste jag allt säga jag 2 skivor och ❤️ Och mammsen abara .

vädret i dag var inget lovande eller så klart regnit lite smått snöblandat också.

prata lite med sonens pappa och mamma lite också så klart som man nu gör.

så ska väl sluta säga bf och våldtäktsmannen som jag gjort nu i nästan 2 år också .

var sen ute med ❤️ Parken eftersom han ville dit en sväng också så då gick vi dit också tills mina fötter blev iskalla precis som mitt ❤️ Också när vi skulle hem.

eftersom han fyller år snart så då tänkte jag köpa hem lite av sånt eller det som behövs också.

har allt nu bestämt mig vad/vilket jag ska baka till födelsedags fikan också så klart.

och här är dom sakerna 

1. Choklad tårta med sockerkaka botten

2. Prinsess tårta med sockerkaka botten går lika bra det också.

3. Cupcakes med choklad/mint smak 

4. Cupcakes med nutella frosting 

det är mitt projekt för mitt ❤️ Och det jag ska baka och sen får pappan laga kladdkaka mamman valfria händer precis som lilla systern också .

har ju bjudit dit dom 3 och sen från min sida också  så kommer ju allt bli ett litet gäng av det hela också hellre en stor fika än 2 små och nästan allting är uppätet till andra fikan .

så bestämde mig för att slå ihop dom här 2 i stället men att ta minstingarna från min sida som är min yngsta farbror och hans barn  och tjej så klart.

 Sen ska sonens pappas syster komma hit med hans farmor och faster nästa helg .

blir bra då kan jag berätta mera för henne också om hur jag har tänkt det hela också.

Av anonym anonym - 4 januari 2018 22:00

fick i dag lite meddelanden av mitt ❤️ Pappa och fick lite av den feelingen att han har känslor kvar för mig kom lite som orden jag saknar dig och sen lite ❤️.an titt som tätt.

dagens planer var egentligen att gå city gross men så blev dock inte fallet alls regnade och höll på.

och regnat har gjort sen igår kväll också .

och mitt lilla ❤️ Väckte mig 07:12 också sen .

sen upp till fridhemsplan och handla sen där på  så kom en köpare som skulle ha sina muggar allt vad hon nu hade. Estämt sig för att köpa.

så vi möttes utan för porten så följde hon med in sen såg flygeln som hon också smått blev intresserad av också så klart men berätta att den redan låg på försäljning eller närmare att mammsen hade givit sitt medgivande på den.

annars i dag har vart en lugn kväll prata c och bf också angående om attt baka till mitt ❤️ Födelsedag kalas också som kommer att vara den 27 januari eftersom det datum han fyller visar sig vara en vardag också.

så bestämde ändra datum på kryss ingen också så flyttade den i början på februari stället och utan extra kostnad så det kändes bra också men känns lite som att min kompis velar med att åka så börjar fundera  om kompisen inte rikt vill  eftersom jag ändra datumet plus till veckan efter i stället tänker fast min kompis som allé vara medianter kom eller verka på att komma till Helsingfors g luka bra attt fråga nån annat kompis om hänga med än som vara 

Av anonym anonym - 3 januari 2018 23:45

Bild från Värtahamnen i dag!!
Och börja dugg regna när vi gick dör i från.

Av anonym anonym - 3 januari 2018 23:00

mitt lilla ❤️ Kom in till mig i morse och väckte mig och sa att han hade bajsat eller ebaj som han kallar det också.

så tog och gick upp halv åtta på morgonen och bytte blöja på ❤️ Kollade lite på Nicke nyfiken också .

hade fått sms av k också tycker verkligen mycket om honom måste jag säga att jag gör .

och sen kollat på serier med ❤️ Tills vi gick ut och åkte ut till värtan där jag betalade sista delen för hytten.

och att ❤️ Får kolla på Finlands båten lite också så klart Eftersom det är något som han verkligen älskar också så klart.

sen när vi åkte tillbaka med bussen bestämde jag mig för att  hoppa av vid st Eriks ögonsjukhus och gå in på st Eriks vårdcentral där och fråga om hur jag ska boka tid där och jag fick svar på och som jag ska göra i morgon också så det är gjort.

sen efter det gick jag och mitt ❤️ Till iPhone butiken hade med mig min platta  eftersom jag skulle dit och ta reda på vad det kostar och sen också hur mycket det kommer att gå i hem försäkringen också angående min padda eller om man ska köpa en ny padda kommer inte i håg vad den kosta.

annars en lugn kväll har det varit också har sen nu på kvällen också prata med sonens faster och sen också pappan till sonen också  men mest för att önska en god fortsättning på det nya året och att läget var bra med honom .

går ju inte eller direkt och säga att man inte kan unvika varandra eller precis.

Av anonym anonym - 2 januari 2018 23:00

väcktes i dag runt sju på morgonen av mitt lilla ❤️ Och sen mammsen som behövde sova eftersom ❤️ Var för pigg för att sova så.

medan man själv kände sig som rena liket/spöket gan mig ❤️ Frukt påse och smörgås och mjölk eftersom han inte ville ha min gröt precis.

hade fått ett sms av henne som skulle ha batman kepsen också skulle höra av sig när hon kunde också.

sa att bösts stället skulle vara här på våran adress och att kunde möta henne vid porten  men då rekomderarde hon Fridhemsplan som jag kände bara ett suck för.

men sa okey ses där utan för Åhléns och på st eriksgatan där runt 12:00 -12:30 men blev tvungen att skriva att ska försöka vara i tid eftersom jag hade mitt ❤️ Med mig också som förtillfället är nu i trotsålder så man blir knäpp i bland.

så skulle mitt ❤️ Äta lunch vid 12:00 så blev tvungen att meddela köparen att jag blir försenad  för att ❤️ Skulle nu ha mat också.

och sen på med kläder mm.

men sen till slut fick jag ytter kläderna på honom i allafall.

och stressade upp till Fridhemsplan när hon ringde .

och vad händer när jag kommer dit och möter upp köparen att jag hade glömt kråden hemma 😱 tur var förstog hon mig eftersom jag själv har barn o skrattade lite åt detta.

och sa att vi möts utan för din port så kan du lugn och ro hämta kepsen men ringde min mamma och bad henne komma ut med den  så vi stog och pratade lite om Teneriffa resan och vädret där också sen om hennes barnbarn så otrevlig var hon absolut inte alls närmare tvärtom gott att hon förstog hur det är med att ha barn.

hade tänkt mig värtahamnen efter detta men dock inte så blev att gå in till stan passade på att gå in till stadium och hitta ett par nya air max skor till mig eftersom dom har sagt sig dom jag hade gar nu.

men hittade trodde att dom var rea eftersom det stog detta på nätet angående dessa.

men nu har ett par nya skor sen till våren blir det nya air max skor med löpar skor bland annat innebär tunnare material.

sms.a med min bästa kompis i Jönköping och sen lite mer med k här också visade upp skorna o dom gamla som gjort sitt.

lägger ut bilder på mina skor dock ej som reklam och samma sak med allt annat som jag köpt/köper.

se det mer som tips efter vad tycker och hur dom är att använda.

 

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards