Direktlänk till inlägg 23 februari 2018

Gymmet snö elände tvättat!!!

Av anonym anonym - 23 februari 2018 23:50

mitt ❤️ Fick vara hemma i dag efter att den ena fröken sa att han hade vart dålig i magen och avföringen var lös typ diare stuket ungefär.

så i dag fick ❤️ Vara hemma i allafall .

ändå är vi smått oroliga att han är utan för efter mammsen hade sagt att det inte blir nån förskola i dag som han hade nej till men när han fick veta att han skulle få stanna hemma så blev det full fart på honom.

så lekte med honom hela morgonen/förmiddagen till mammsen vaknade också.

så ringde talpedagogen som vi var hos men mammsen pratade med så men först att det hade med förskolan att göra och att dom nu har börja lite för mycket av det hela eller annars att han inte längre trivs där på samma sätt som tidigare.

sen i morse så ömmade det ena bröstet lite också så att man blev så där jaha okey.

vi får se pojkvännen sa direkt  att du är gravid älskling  men känner för min del att det är något som jag vill avakta med att berätta om detta stämmer eller inte stämmer avvaktar med ett gradivitets test till och med Eller om min mems kommer eller inte kommer är också en sak som man kan avakta med också. 

Så blev det gymmet 2 timmar i dag även om det var en senare klock tid så var det skönt i allafall ändå.

blev crosstrainer dock inte som jag brukar köra på efter denna otäcka upplevelse sen förra veckan.

men var riktigt skönt måste jag säga att träna vågar ännu dock inte eller våga göra nån vrål start i fall om har en liten bebis i magen.

just dom första veckorna man ska vara försiktig med dom första veckorna också.

rena snö kaoset när jag skulle hem  fick verkligen hålla luvan nästan för ansiktet också så att man kunde se Någolunda När man gick hem från gymmet också.

annars en lugn kväll har det varit också fått virka på mitt löstäcke också så nu är halva vägen färdig.👍

ska då visa hur den ser ut då när den ör helt klar skulle bli klart med den förra året men eftersom det hände så mycket då så orde jag inte detta Men är nog klar med denna till sommaren .

så då ska ni få se denna överkast. 👍

men som sista sak här var tvätta skitiga kläder från gymet mm.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 28 mars 23:08


Vi sov gott jag och minis . Större sonen kom in till och sa god morgon så kom mamma. Jobbiga dagen i dag om man säger så eftersom dom åker till Finland i dag hade gårna vela följa med men när det är ungefär en halv meter snö där , men vad jag har...

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards