Alla inlägg under juli 2018

Av anonym anonym - 16 juli 2018 23:30

jag vakande små svettig men ganska utvilad ockå 

 

samtidigt .

men var ganska trött också samtidigt inte ännu hade återhämta mig efter anfallet .

så höll på att domna i bjarnes veranda så fick man höra att jag borde gå och lägga mig också en stund för att bli utvilad också.

så jagcla migcpå soffan och lilla ❤️ Ville sova i vagnen som han också fick så vi båda sov .

 

oxh hörde att mammas hustomte kom på besök också  dom pratade lite om vad vet ej men något i allafall.

 Annars har dagen varit ganska lung av sig förutom att det har varit för varmt som sagt.

 

Av anonym anonym - 15 juli 2018 23:38

Detta är kyrkslätt ovh torget där.

sist man var där så måste jag så har vart runt 5-6 år där på torget och hur alltig så rätt dött nu bara sen shoppingen .


        

      

Av anonym anonym - 15 juli 2018 22:59

Hade ett ep anfall på morgon natten och vakande med 

 

lite huvudvärk men gick snabbt över som tur var måste jag säga.

Men hade lite sov morgon och mammsen låg på soffan också sov också och mitt lilla   satt och tittade på tv.n under tiden eller tills att han såg mig också och blev glad.  

Hustomten kom med tallriken som jag hade haft tårtan och som tack eller något annat så så det gjorde mig på bra humör också.

men efter detta så åkte vi in till kyrkslätt där vi hämtade lilla   nya cykel som vi köpte i dag också.

Så bara att hoppas att han bli nöjd över denna också när han ser även om den skulle vara svart sa han och inte lila eller rosa.

Tyvärr så var den rosa så hoppas nu bara att han inte blir ledsen eller besviken för detta. 

Skynda oss till hustomten så att vi kunde få fast stödhjulen också på cykeln också som han satte i gång.

Medan man själv somnade till ett par gånger också och mitt lilla också gjorde det också men fick sova dags sömnen fick sova ungfär 12 minuter sqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq 

Av anonym anonym - 14 juli 2018 22:49

i morse när jag vaknade så kändes det redan som att det var 24 grader ute.

Sen när mammsen kom upp så hade tempraturen stigit ända till  33 - 34 grader. 

Som jag känner är galet varmt också för min del måste jag säga också.

trodde det skulle stanna vid 24-25 men det gjorde det inte alls klev upp till 34.

Typ teneriffa tempraturen som vi har haft där dom gångerna .

I dag hände det inte så mycket åt frukost och sen handla jag köpte en mjölk och tuggummi för att dämpa sötsuget också.

Sen tillbaka och ner till stranden och riktigt otäck värme också.

Och kände hur man bara blev mer och mer klibbigare på huden också.

Vet inte äns hur mycket vatten jag har t o m har druckit i dag eller måste jag säga och ska vara så här nu men många wc besök under dagen har det vart i allafall som sagt.

Och efter besöket på stranden så då började jag hälla upp vatten i alla hinkar som vi har här och då dundra det till som gjorde att jag slutade med detta också för att inte det skulle hända nånting eller.

Men det kom en rejäl        skur då och regn inte så jätte mycket men lite kom i allafall,så blev det en luft förändring också mer fräschae och friskare luft.

Även om det blev lika varmt igen.

Och på kvälls kvisten så blev det en liten promenad med mammsen och lilla   som har hitta eller ville ut och cykla på sin balans cykel också.

Så vi fick en liten promenad samtidigt också förhoppnings vis i morgon också hoppas jag men kommer då ha lite andra kläder på mig också som är lite mera för kvällen men ändå tunnt.

Och sen berättade min dejt också att han hade nu köpt våra nya el tand borstar.

Något duo paket var det också med massa program men som också är bra för mitt tandkött också så klart.

Så det var gulligt gjort men fick skriva till honom att jag kan köpa mina refill borstar själv är kräsen på detta och vad som ska vara rätt också så klart.

Med tanke på min tandkötts problem och nya mellan rumsborstar måste jag köpa fort som möjligt också nu nu har alla sagt upp sig.

Men på något vis så känns den här killen rätt och bra samtidigt också .

Missförstå ej jag är ingen som utnyttjar eller något likande för det är jag inte och kommer aldrig att vara och kommer dessutom lära mitt lilla   detta också så klart.

Men vi behöver ju en manlig förebild också och den här killen visar det också även om jag har koll på honom samtidigt också så klart.

Men som sagt man får se vad detta leder till känner att jag ej vill ha för bråttom eller med detta för då kommer jag inte känna av vad jag vill.

Men räcker med att jag har larvig och feg förvaltare som inte änns vågar svara.

Ska i morgon kollade på lite mera tårt recept och fundera ut nån ny tårta också vet redan vad mitt lilla     .

Som ska vara med nicke nyfiken motiv men då blir det att göra 2 tårtbotten till men runda då och lämna ett i frysen också så klat.

Så att det bara köpa det som ska i tårtan vill nu prova med någon ny smak men ändå något som alla tycker om också självklart.

Så säger bara det återkommer på min baknings kategori.

och sen kan jag meddela också om att jag har gjort en webb sida som jag nu håller på att fixa in till hösten och när man väl är hemma också så har man lite bilder på tårtor också.

Men kommer lägga ut den adressen i något inlägg när det är mera dags för det så det ej blir något knass och missförstånd eller och om är intresserad och beställer när man ännu i finland om inte min dejt är redo för att ta den beställningen så klart.

Men annars kommer jag ger er den adressen så när jag har fått in lite mera bilder på tårt och sen specialare som då är cupcakes som jag kommer ha som special katergori men sen medelar redan nu att jag tänker på alla allergiker också mot gluten och laktos kan ju hända man får laga en gluten fritt botten med laktosfritt innehåll till exempel också. 

Av anonym anonym - 12 juli 2018 22:34

I dag så ska vi träffa våran förra granne som sålde sitt hus eller närmare sonen gjorde osäker på om hon ville eller inte kommer ej ihåg.

Men han är dock en aning skum i allafall måste jag säga att det är.

Min lilla älskling var en sol stråle hela morgon och i dag fick lätt upp mig också förutom lite trackaseri med min natt lampa så klart inte ett dugg roligt  var det eller men han är ju så pass liten fortfarande mitt lilla   så svårt för honom att förstå vad det handlar om så klart också.

Men kom upp lätt och min apa skulle han ha med sig upp också men det fick han också låna.

Så jag lagade färdig gröt till honom också så fick den stå och vänta när han blev hungring och ville ha gröt.

Så man inte truggar eller tvingar honom eller för det känns ju bara fel som sagt.

Inget jag skulle kunna göra i mitt liv eller som sagt skulle bara kännas fel och vill inte eller bli den idioten eller som gör det.

 

Men i dag skulle vi hämta våran förra granne och allt blev en ända kaos också som jag inte hade räkna med eller kan jag tala om.

 

Det var mest bil resan som var den jobbiga vi hoppades på att han skulle somna men dock inte så han var väldigt grining både fram och tillbaka .

Sen lungt och sen samma sak igen när vi skulle åka så vi fick stanna åtminstonde 4 gånger alltså lika med åtta gånger dit resan och sen tillbaka resan för han skulle lunga.

Och tillbaka resan blev jag en aning upprörd som mamma måste jag säga.

När jag fick kritik om att jag är hans mamma och att jag ska göra nånting när jag precis hade börja göra att försöka lunga honom.

 

Men inget att tjafsa för ingen orsak eller till detta.

Så höll tyst och igonera det hela varför när jag så fort han började att sköt om det och lägga sig i hur jag tar hand om detta inget jag gillade.

 

 

 

 

Av anonym anonym - 11 juli 2018 22:29

Sov jätte i natt hade ju haft lite varmt dom senaste nätterna så märkt att sängkläderna var lite svettiga  så ska byta dom.

I dag var det sån dag så att man fick på sig kläderna runt halv tolv i dag och mitt lilla älskling hade bestämt sig för att ha pyjamas på sig hela dagen i dag  sa lite skämtsamt till mammsen att han är lite som min syster som kan gå pyjamas klädd hela dagen om hon själv får bestämma.

lagade smoothie och min älskling hällde ut den var dock inte med flit men fick städa bord och golv sladden till stav mixern mm.

Och sen tvättade dom 2 mattor som for illa i allafall.

Som nu är på tork också  som sagt.

Och sen såg en äckling orm så vrålade som ett djur när den passerade ungefär 1-2 meter från mina fötter .

Men skrek gjorde jag och sen älsklingen som skulle härma mig på detta.

och tyvärr så kan jag ju inte stampa eller som man gör när man ser äckliga ormar pga vristen som jag tyvärr har haft väldigt ont i nu sen i går vill bara att detta ska nu gå över helt ärligt.

Sen satte i gång bastun var ganska svår att tända i dag om det har med vädret att göra ingen aning men sägs vara jobbig att tända vid såna tillfällen.

Fundera lite på dejt också har börja få lite feeling om att han har eller tror att vi är ihop känns lite så och misstänker.

Jag har ju inte änns fått känslor för honom ännu eller om man kommer att få detta.

Med tanke på min kräsenhet som jag har.

Men som team kommer det i allafall bli bra det känner jag på mig långa vägar.

 

Har nu till och med hitta den finsk dejting sida men fått skriva svensk talande och engelsk talande så att dom som tar kontakt med mig inte behöver ännu någon frustration med att jag bara pratar svenska och inte kan göra sig förstådd och samma sak från min sida också så klart.

Är inte som systerdotttern som verkar vilja utesluta andra personer för att dom inte förstår.

Medan hennes kille pratade svenska så jag förstog och finska med systerdottern så det var ju mera juste.

Jag är lite mer seriösare på denna punk och tänker mer på andra också än bara mig själv och strunta i att göra mig förstått åt en person än andra som sitter med.

Som hennes kille som exempel.

Så får se om man får napp som jag hoppas på som sagt finska/filandsvenska killar gillar jag.

Och sen bastu på kvällen riktigt skönt med att få tvätta håret också måste jag säga att det och behövdes också.

 

Av anonym anonym - 11 juli 2018 20:13


 
 
 
 
  detta är lite av dom shower som dom hade på båten denna gång.

till helsingfors och från helsingfors.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frċgor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards