Direktlänk till inlägg 3 september 2018

Finland dag 54. Sista dagen & sista bastubadet

Av anonym anonym - 3 september 2018 23:43

Nu är det sista dagen i dag här kan väl säga så här egentligen ett sätt skönt komma till det normala livet med gymmet gå o prata hos min psykolog och kryssningar.
Och sen det nya för i år tårt & kak hörnan som jag verkligen ser fram emot att börja med typ 2 dagar i veckan att börja med typ då 4 tårtor totalt med andra på förmiddagen .
Och det andra är det här romaler mystery shopper o få extra inkomst på det som jag typ kommer utföra i dom butiker/ställen som är nära mig för att ej behöva stressa till förskolan för att hämta älsklingen .
Och sen kombinera så att jag kan anpassa mig till gymmet också så klart viktnedgång få bort mitt sötsug också .
Och känner jag att jag behöver ta Time out några dagar från tårt & kak hörnan så får jag göra det utan att behöva.:-)
Plus en kille på gång så ska verkligen inte klaga på det här helt ärligt.

Och det som är bäst angående det här nya det är att extra inkomst eftersom denna tomte till fjantig förvaltare tycker 700 i veckan räcker åt en person som blir 36 nästa måndag om en vecka med andra ord.
Plus betala en del tillbaks till mamma också så klart som jag vill men har ju ej kunna för att 700 inte räcker små summor på typ 50 - 100 går dock inte högre förtillfället o vill ju inte låna något av henne egentligen .
Sen betala tillbaka till dejten som nu bara lagt ut som jag ej kunnat pga 700 i veckan .
Även om det inte är direkt en stor summa för det ska gå snabbare .
Känns hemskt att inte kunna hjälpa till där.
Själv klart också spara till min iPhone 8 som jag vill ha och så sen för iPhone 7 bli min företags telefon .
Ska börja nu spara till en iPhone 8 när jag kommer hem köpa en spar gris där man ej kommer åt pengarna alls så får man se om den luren blir i silver också som 7.an :-)
Vill verkligen kunna betala för mig själv eller dela summan med personen i fråga så dessa projekt blir kanon plus bakom ryggen på tomten haha. :-)
Sen började jag packa klart det sista nu har nu bara det som ska i kabin väskan och det som jag ha på mig annars är klart.
Så har myst med älsklingen i stort sätt hela dagen efter jag blev klar med packandet och fört ner mina saker till bilen.:-)
Sen badat sista gången bastu har jag på kvällen sen varit på panduro .
Ska ju göra en födelsedags tårta blir ju 36 om en vecka.
Sen skrivit upp som behövs plus tillbehör till den också så klart runt kanterna färger mm.
Har ju gjort en skiss på den o sen fundera vad för tillbehör den ska ha och färger o på socker pastan .
Tror sen att dejten el kommande kille är den som vill jobba med marsipan i stället.
Rätt säker på är jag och jag socker pastan och pulver färger mm.
Ska fixa mig en förvarings låda till allt att ha på hyllan mjöl socker mm i skåpet men som passar min hylla och någon färg glad så får se och sen på kryssningarna kommer jag köpa hem socker pasta i vaniljsmak lättare få tag på här i Finland än hemma.
Så ska börja göra en sparing för enkom detta med dessa sockerpasta med smak. :-)
Men annars en lugn har det vart och hängt ut alla mattor och sopa golvet fått ner mina saker förutom sånt som ska med upp i hytten .
Planera lite vad jag ska ha för något från taxfreen på hem resan och det som blir på kryssningen nästa vecka så är jag nöjd. :-)
Plus om jag hittar en krokodil till älskling och sen ett skal till iPhone 6.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Tisdag 16 april 00:01

. Trött minis vakande ropa mamma och satte. Efter det kom store bror och lekte med minis. Minis hade lätt få på sig kläderna i dag bytte blöja och sen gick vi till för öll. Upp till normal tog och köpte lipp gloss också 4 nya färger och annat mär...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:08

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:06

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Av anonym anonym - Torsdag 11 april 23:38

Sov skönt vakna 06;40 ungefär också Och hon som kom hit i morse visade sig vara gravid i vecka 32 nu. Dagen börja med att lånna minis förskolan han skulle börja envisas med att inte gå men till slut så då gav han sog och hade bråttom att få bort ...

Av anonym anonym - Onsdag 10 april 00:00

Minis sov smått dåligt jag sov också lite upp and xcðg Gubben ringde och kolla läget och sen kunde minis inte bestämma sig hur han skulle göra om han ville gå tidigare eller inte var verkligen up and down ö. Jag bestämde mig att städa och började ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards