Alla inlägg under december 2018

Av anonym anonym - 22 december 2018 21:49

halloj blev i dag att mitt ❤️ Väckte med att knacka mig i ögonen så att man blev lite så där hmm okey  men det var bara att kliva upp så att mammsen fick sova vidare också eftersom hon behövde det.

så åt frukost mitt lilla ❤️ Åt före mig också och jag var bara sugen på kaffe vid det tillfället också .

mammsen på grinigt humör när hon vaknade också så vad vi gjorde då var att gå till ale-hop butiken och köpa en ny haj eller krokodil eller dinosaurie typ hand docka i stort sätt kan man säga att det är så han valde en dinosaurie då denna gång.

sen blev det in till antesa och handla en mjölk till ❤️ Eftersom jag lånade lite mjölk till kaffet av honom och eftersom vi sätter mjölk i gröten också.

men sen kunde vi komma hem också sen handla blommor och sen handla mat också.

sen hem sen kom finska grannarna också  och hälsa  på också ungefär en timme var det.

sen drog jag ner till lobbyn en stund också. Och slappade som vanligt som man gör här varje dag så man inte behöver använda sin gigabyte i onödan som sagt.

och sen pratade med kompisen som ska komma hit också en vecka .

 

 

Av anonym anonym - 21 december 2018 21:49

i dag så var mitt lilla ❤️ Och klippte sig  tillsammans med mammsen så kom jag med i sällskap också så klart I fall om det skulle behövas hjälp på någotvis så klart.

men sen hem lilla ❤️ Fick lunch sen gick vi .

i dag var det inget roligt allt jag är inte emot våra grannar i Finland men det jobbiga är när man själv inte kan finska och så sitter man där som en stor tänt och inte förstår vad som pratas om eller inte och som jag tycker är grymt jobbigt .

så sitter man där som en fåntratt och inte kan säga något bara ge ett litet smile och inget mera n detta.

så där var vi hela dagen trodde att vi skulle stanna typ 2-3,timmar och inte runt 5 timmar som denna dag hoppas aldrig mera på det eller.

sen på morgonen så såg sen så var det en ny olycka men på grann stranden. 

 

 

Av anonym anonym - 20 december 2018 23:22

         

Av anonym anonym - 20 december 2018 23:18

gick upp med mitt ❤️ I dag och lagade frukost mm innan mammsen tittade upp.

i dag blev det ut till lekparken medan mammsen julhandla åt lilla ❤️.

sen hem och käka lunch och sen gick vi ner till stranden ungefär 2 timmar kändes lagom.

sen hem och duscha tvätta håret.

mammsen gick och handla medan hon var och handla så hände det någon drunkningsolycka beten på stranden som jag tittade på som mM alltid gör när det hände saker.

annars lung dag vet inte riktigt vad jag ska skriva mera men i morgon saltvatTen poolerns.

Av anonym anonym - 19 december 2018 22:03

       

Av anonym anonym - 19 december 2018 22:01

i dag blev det till saltvatten poolerna jag kände väl att det var så där eftersom jag inte är så mycket för att glassa på en strand eller solstol eller i och för sig också.och det ser man allt på bilderna också varför blir ju knall röd också och inte roligt det eller kan jag lova.

så bestämde mig för att köpa en sån anti stress block och tusch pennor eller kritor för att sysselsätta mig då och då med.

men vi kom i väg och stannade ungefär 4 timmar målade i antistress boken också .

och Ssen kom det nån familj med mormor och döttrar och en son och en helt underbar mormor också man såg verkligen hur hon älskar barn och hur roligt hon har med dom.

frpga hur gamal mitt lilla ❤️ Var och om hon fick leka med honom tillsammans med sitt barnbarn också och märktes hur roligt mitt ❤️ Hade med henne bjöd på spansk omelett och mandariner mm väldigt trevlig trevlig lätt att snacka med också var hon och roligt .

så tog jag mig ett dopp innan vi gick hem igen  och det uppskattade inte min tå precis eftersom min tå bagel lossnade för 2-3 dagar sen.

men annars underbart väder i dag och varmt och skönt har det också vart , träffade grannarna som tyckte att molnen var hotfulla så dom skulle inte komma med o bada .

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se