Alla inlägg under december 2018

Av anonym anonym - 14 december 2018 23:48

Kommervkomouset

blev i dag irriterad och bestämde mig för att höra av mig till a. P  fråga rakt ut om man är tråkig eller inte eftersom han slutade i stort sätt höra av sig så bestämde jag mig för att ta saken i egna händer .

fick svar  tror ej att vi kommer passa ihop sa irriterad att det kunde du väl nämnt tidigare så man inte hade behövt jaga dig mer seriöst att berätta på en än att bara sluta av sig o tro att det är bättre men han är visst nyfmoman  typ sexmissbruk mm.

så där gick min gräns blev illamående helt ärligt.

mitt Milla ❤️ Har vart grinig när jag lämnade på förskolan blev han sur.

annars bara packat och hämta ❤️ Och kompisen f.e kom också hälsa på sa hejdå innan resan och se kommer  ha trevligt där.🙂

se  Tagit det sista inom packningen innan ms

Av anonym anonym - 14 december 2018 13:54

Tänkte jag provar denna för c:a 3 veckor sen Fick jag inte på mig denna bh så innebär att jag har krympt vid detta område.

Av anonym anonym - 13 december 2018 23:50

vaknade vid tre halv fyra tiden i dag  vad är det här? Aldrig hänt mig tidigare eller så klart var verkligen riktigt ruskig och sen somnade om och vaknade halv nio .

jag fattar inte vad är detta och vad beror detta på också. Undrar jag  också så klart .

i dag blir det dom här punkterna att utföra då .

göra i ordning reslista vad som ska i resväskan och vad som ska i kabin väskan  och sen i handväskan också  som är typ småsaker då.

och sen mitt lilla ❤️ Lucia tåg som han och sin grupp ska ha också.

det är dagens planer som sagt sen får man se om man hinner med gymmet eller inte svårt sånt där.

men blev att följa med mamma till Ica maxi eftersom hon behövde bär hjälp där i från också.

men gick snabbt och smidigt också så klart sen nästan dags för att gå och titta på mitt lilla ❤️ Lucia också  också som tur var det försenat så f.e hade turen som fick se detta också klart .

man blev verkligen helt röed över att se detta också kände att tårar i ögonen kom också som på min mamma också hemt underbart att se var det också dom alla var så gulliga med lucia dräkter pepparkaks dräkter och tomteklädnad.

efter detta gick vi hem mammsen och lilla ❤️ Sen kom jag och f.e också typ 2 minuters gång avstånd också.

och sen käka sallad med f.e också typ sista måltid innan Teneriffa resan blev detta 2 dagar kvar sen bär det av helt galet.

Av anonym anonym - 12 december 2018 23:46

vaknade första gång 04:30 men somnade och vaknade vid halv fem och sen vaknade jag igen vid halv fem och somnade om igen och sen vaknade när mammsen sa att klockan var runt åtta och då klev jag upp.

pt frukost lämnade miTT lilla ❤️ På dagiset  och sen nästan direkt hem hann få mig en till kaffe kopp också så klart  och sen till psykologen.

fick ett go morgon av a. P som sa att vi kunde mötas vid 12:15 vid Odenplan.

gick bra hos psykologen också och kände verkligen hur mycket jag hade att berätta för henne och den var direkt inte lite eller kan jag liva det hade ju mycket f. E att göra och hur han håller på och vill betala hela tiden också så klart.

men dejten var trevlig lika söt som han var på bilden också  så klart måste jag säga att han och super gulligt smile och skratt också.

Av anonym anonym - 11 december 2018 23:52

hade i natt anfall 👎 vaknade med huvudvärk imorse också när jag klev upp.

men kom runt kvart över med mitt lilla ❤️ Sån nen man hann in i sekunden till.

sen hem fick sms av lillemans gudmor som bad att knacka svagt på dörren än att sända ett sms till henne när jag var framme men tog några min innan jag kunde komma in och det jag inte riktigt tyckte om nån sa detta att dörren var öppen kom in .

så då kom hon och  ganska nytt eller vissa saker hon hade ändrat och möblering sen start på mublering också i lägenheten men verkar bli fint även om det får ta sin tid som kan behövas.

sen vid 12:30 stack jah hem och perfekt timing också papprens 2 bekanta kom som skulle kolla igen noter o nått annat också.

och sen en fika med dess

och sen kom  min Kompis f.e och hälsa på och bakade med och lilla ❤️ Peppar kanorztgt vhc

Av anonym anonym - 10 december 2018 23:55

 riktigt  kul att vakna och höra att man var försenad också så klart.

men vi hann ändå  tur var i allafall .

när jag sen Kim hem blev det frukost o koppla av en stund innan man gjorde sig i ordning inför dagen som då blev så här att jag bestämde mig för att dammsuga i dag kanske gör det sen en sista gång innan man åker till teneriffa också.

så vad änga mig i 2 timmar var att städa  plockade bort små saker som skulle slängas och sen andra skit som skylle bort också.

så var det dags för min robot dammsugare Stig som jag bestämde mig att den ska få heta också.

 En produkt som jag är grymt nöjd över också  var en a ung fundersam om jag skulle användas eller inte alls men det gjorde den.

så medan robot dammsugaren Stig höll på att dammsuga  så passade jag på  att äta munch i lung och ro också var verkligen smidigt hann  med lite andra saker också.

sen var det bara att hämta lilla ❤️Och kompisen kom också  f.e sen c.s och hälsade på  o sa hej stund också.

och sen f.e mig med tomte kakan som jag kallar den gör ett eget i lägg kakan.

hade gått på zumban i dag om jag inte ännu hade kännt av i halsen.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards