Alla inlägg under juni 2019

Av anonym anonym - 12 juni 2019 23:37

jag valde att ta en vilo dag i dag i dag trors att jag var väldigt sugen på att gå till gymmet i dag.

och plus att jag inte ville stressa överhuvudtaget från fridhemsplan till blackeberg eftersom jag redan har gått igenom en stress fas så vill jag absolut inte alls ha tillbaka den eller eftersom jag typ har haft i en månad så att det räcker helt ärlogt

pratade med mitt lilla troll på morgonen stund och sen ringde mammsen och frågade om lilleman gudmors nr eftersom hon inte hade fått tag på henne.

så i dag har jag bara tagit det lugnt bara tänkt på själv och änga tid åt mig själv också innan jag skulle i väg.

så mite innan fyra åkte jag i väg och när kag mötte upp dom så fick jag en chock hon hade verkligen gått upp i vilt och mam såg att det inte alls var bra med henne på det sätt som man annars  sett henne.

blev lite orologt att hon var gravid igen och var i stort typ 6.e månaden eller något sådant men gått upp i bilt hade gjort den stackarn.

så hjälpte med att organisera saker ett par lådor som behövdes fixas.

men kändes ändå bra att se henne även om det vart ingen rolig händelse det och något som är min mardröm också men när jag på nått vis får hit min älskling så  blir det säkert bra och jag vet vetkligen hur han vill detta också så fort som möjligt .

hade försökt med lån till billig summa att betala tillbaka men hade inte alls gått tyvärr så försöker övertala honom nu om nån kompis till honom att kanske hjälpa till med det här i allafall så hoppas verkligen att detta kan gå i så fall och sen skicka summan till mig också och kan jag och skicka vidare en gång i månaden.

eftersom jag som småbarns mamma inte har den elonomin på mitt konto förutom det som jag hade hoppas på ska ju räcka till inom mat/kläder/kryssningar enkel resor/spara som jag måste då lära mig att göra  u .

sen på kvällen ringde d och sa att hon blev försenad  dock hörde jag femast att nått som var fel också brukar nått fel jag brukar reagera på detta också då.

blev lite orolig om vad som hade hänt också så klart.

men när hon hade lugna sig så bettade hon varför också kände genast igen mig eftersom vi som är födda samma år och en 8 månaders har hon också .

 

 

Av anonym anonym - 11 juni 2019 23:30

i dag var man ganska seg när kom upp mem hade sovit riktigr gott också.

mitt lilla troll ringde mig tillsammams med mammsen och i dag var mammsen som jag fick prata med mest .

och sen så var det i stort sätt bara att gå till gymmet eftersom jag också ville cykla innan också  som alltid eller köra crosstrainern  som blivit en vana nu .

träffade en bekant på gymmet som jag har lärt börja känna sen c:a 8 år tillbaka.

eftersom det är ganska sällan man ser honom på gymmet eller närmare i reception skulle jag ta och säga.

 

men märkte på passet att det inte vart lika mucket människor som det har allt har varit tidigare som sagt så märks verkligen effekten på när nån insteuktör byrer gym måste jag säga att det gör som gått på grupp pass sen 2003 på sats.

prata med min älskling också ett tag och hur man ska lösa detta med att få hit hans saker eller närmare  fortsättning på detta  för att få ordning på detta skulle jag säga .

pratade sen med lilleman gudmor på kvällen som berättade mer om händelsen som har inträffade dom för c:a 4 veckor sen .

och gjorde upp att jag skulle komma över en sväng i morgon med att hjälpa till med lite saker plus att hennes man skulle låna mitt åk kort också för han skulle in till stan och hämta nån sorts loft säng .

eftersom dom håller på och städar och slänger saker   ger bort saker nu som  behövs för detta projekt som sagt.

men antar att jag veta mer i morgon om vad det handlar om.

pch berättade detta för h.l när hon kom hit på kvällen också.

och sen hade vi lite tjej snack också gillar verkligen henne vi har så mycket gemensammt på olika sätt  också men ändå samma sak.

 

 


Av anonym anonym - 10 juni 2019 23:45

vakande bra och skönt var rädd för att jag ännu hade magknip som jag typ hade vela dagen i går också eller efter att jag ätit två äpplen så dom måste allt ha gjort sitt också antar jag att dom har gjort.

kag var en aning orolig för att den skulle ta över helt hållet och att jag inte skulle klara av den  övervuvudtsget eller med tanke på att jag har en zumba vecka som sagt.

men bestämde mig för att gå hemmifrån lite tidigare eftersom jag inte hade nån aning om hur lång tid det snulle ta dit  så var framme ganska tidigt och kände knappt igen mig när jag kom ner i gymmet.

för att dom hade renoverat stället  och dom hade bytt omklädningsrummet för tjejer och killar så det var omvändt nu förutom att förgen till omklädnings rummet var mera ljusrosa för tjejerna än vad dom andra anläggningarna hade.

men det blev att cykla till en början och sen blev det zumben när det var dags att köra detta.

 det var den här tjejen k. l om vi kallar henne så eftersom jag absomut inte vill ge ut namn på personerna jag betättar om för det ej ska bli missförstånd eller lägga  ut bilder på dom för att vara säkra sidan.

passet var roligt kan väl inte direlt säga att det var så mycket nya steg som hon påstog att det var då förra året när man där med f.e då  men i stor samma i början och slutet .

men sen hem pratade med systersonen lite också  eftersom jag hade missförstått att det var han som hade ringt med hemligt nr och jag trodde att det var någon försäljare. i stället.

men det var en lugn kväll i allafall .

 

Av anonym anonym - 9 juni 2019 23:45

sov bra och riktigt djupt också gjorde. min älskling väckte mig med sitt sms men bara mysigt tycker jag geltcärligt.

i dag var det zumba och det var nån vikarie tänkte prova i allafall så får man se vart man hittar den personen för gymm sen.

inte lika varmt i dag som det var har vart som jag tycker är skönt i allafall helt ärligt. 

men gick haöv tio hemmi från och var på gymmet vid tio och inte lika svettig eller på det sättet som man har varit när man kommit fram dit.

i allafall cyklade en timme innan passet starta och det var ett pass som hette duga som sagt.

hon hade nån kombo av zumba och disco och det var det här med disco som jag hade lite svårt för  tyvärr  för det var inte riktigt min grej precis helt ärligt.

efter gymmet så blev jag så grymt trött  och på ett sånt sätt som jag aldrig vart med om tidigare eller  om man säger alltså sovit till och från som började vid 15:00 tiden och sen på gick så resten av dagen också i stort sätt också .

så kändes jätte underligt måste jag säga att det gjorde.

men på eftermiddagen var då helt out i allafall och var däckad till d kom hit och var över natten här.

 

 

Av anonym anonym - 8 juni 2019 23:45

vaknade i dag och kände mig helt totalt bakfull helt ärligt har ingen ananing om varför det är så eller hur det allt kommer sig eller men nånting måste det ja varit i allafall av nån anledning.

och kändes ganska pinsammt när min mitt lilla troll ringde och kändes mig sovandes också som sagt.

så hela morgonen satt jag och kollade på serier och pratade med min älskling också så klart.

och pratade lite om hans paket eller vårat paket som han uttrycker detta också man är nog en aning  nyfiken nu på vad det allt är.

men berättade för honom angående om vilken träningsvärk man hade och hur trött man också var med tanke på hur seg jag var som var också och trött.

och skrev till honom om han hade vart här så hade nog bara lagt mig bekvämt på hans arm/axel och bara somna om ganska säker på detta också.

bara få den närhet ömhet kärlek som jag längta efter länge också och behöver också.

så när vi hade prata klart så bestämde jag mig för gymmet ändå trots vilo dag som jag egentligen hade då tänkt mig också innerst inne också.

packade min väska och skor vatten flaska och stack till gymmet på fridhemsplan  och var där i 2 timmar ungefär.

och sen hem för att äta 

 

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards