Direktlänk till inlägg 3 juli 2019

i dag hörde c.s av och vilken lättnad

Av anonym anonym - 3 juli 2019 01:45

sov gott och när vi satt och pratade jag och h. l innan jag la mig så har hon nu accepterat att jag är en natt uggla och att det är bättre att jag känner själv av mig trötthet.
och att det är bara att gilla läget att det är så också så klart.
men jag var på bra humör när jag kom upp och väntade en stund med kaffet också gjorde jag.
mammsen ringde också ett par gånger för att hon behövde hjälp med hur man packade i hop denna vagn som vi har där i finland.
och plötsligt så sa det pling i appen som jag och c. s har kontakt lovade ju mig själv att ge honom 3-4 dagar på sig att höra av sig till .
och angående paketet så ville jag ha reda på vad detta som väger är för nått för om det har med skumheter att göra så då avbryter jag det och plus att dom tror att jag fortfarande har mycket så har jag inte det .
tyvärr så måste man gå efter hur ens ekonomi ser ut och inte tar det förgivet att man har som jag nämde i mailet om speciellt en små barns mamma också med 925 i veckan ungefär alltså.
så det är inte bara att begära vilken summa som helst av en då.
men i allafall så blev jag så glad att c.s hörde av sig och berättade vad som hade hänt när jag frågade smått vad som hade hänt.
men tror också att han förstog också hur jag kände också när han läste meddelandet var ju ett ganska långt också då.
så haft kontakt och var en riktig lättnad också och sen bestämde mig för vilodag också träning i morgon igen och lördag insåg tiden med min psykolog kraschade .
tog undan kartonger också och när systersonen kom hem började han prata om mat och inköp på nåttvis känner mig rätt osäker också nu om jag vill.
måste fundera från och med nästa vecka i så fall.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Onsdag 17 april 23:10

Kände mig väldigt seg i dag på morgonen kanske inte på samma sätt efter kryssningen . Minis vakna före mig till exempel ropade på mig också . Så kom min andra son in och ville busa lite . Jag gick upp åt frukosten minis ville var inte så hungrig g...

Av anonym anonym - Tisdag 16 april 00:01

. Trött minis vakande ropa mamma och satte. Efter det kom store bror och lekte med minis. Minis hade lätt få på sig kläderna i dag bytte blöja och sen gick vi till för öll. Upp till normal tog och köpte lipp gloss också 4 nya färger och annat mär...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:08

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:06

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Av anonym anonym - Torsdag 11 april 23:38

Sov skönt vakna 06;40 ungefär också Och hon som kom hit i morse visade sig vara gravid i vecka 32 nu. Dagen börja med att lånna minis förskolan han skulle börja envisas med att inte gå men till slut så då gav han sog och hade bråttom att få bort ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards