Direktlänk till inlägg 24 oktober 2019

hemma hela dagen

Av anonym anonym - 24 oktober 2019 23:30

den här dagen blev då en hemma dag fast jag ville till zumban mm.

men det har ju med pojkvännens paket med kläder att göra som nu är på leveransen och antingen här i dag eller i morgon att det då ska komma .

så för att vara på säkra sidan så blev jag hemma i stället och virkade på min nya brödkorg till mamma som ska med till tenneriffa då så gått lite fram och tillbaka har jag och sen också virkat.

har gjort 2 matlådor för att den ena hade jag till middag bestämmde jag mig för.

men vart inne precis hela dagen i allafall förutom med soporna.

och sen kom meddelande av älsklingen också som dock gjorde mig mer förvirrad och orolig .

tyvärr så i dom här meddelanden så kan jag kan inte lägga ut dom pga att det är rätt otäcka sms och sen också var det är han befinner sig också vill jag säga eller för att det kan missförstås och sen också som frågor varför mm.

först att han blev godkännd för att lämna stället där han är nu innan 30 oktober  och att han då skulle vara här då innan den 30 oktober också  och som klart gjorde mig glad också.

som gjorde att jag började rita ihop 2 klädskåp och sen också välja säng eller närmare kolla på det mm.

och nu gav mig rätt förvirrande besked  och som säger som vanligt att allt kommer nu bli bra jag behöver inte oroa mig eller mm.

men jag känner mig en aning förvirrad av allting nu.

och hoppas på svar också.

men annars har dagen vart helt lugn och den här killen från l.a hörde av sig som håller på med bitcoin etc etc  har ju tjata på mig om att börja investera men bestämmde mig för nu räcker det så fick ta och berätta faktisk hur allting ligger till.

att jag har ingen möjlighet just nu och sen fick jag ju också säga att  jag fundera till och från och jag sa  att jag tyckte att det lät intressant men att jag behöver funder över saken och inte bara att ta förgivet att jag vill och går och säger  att .

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 18 april 23:15


Hade ett litet mini anfall i natt men gick visst snabbt över. Större sonen var hemma i dag hade haft lite feber i natt också så han var hemma i dag. På morgonen kom det ett meddelande först av nån som jag inte kände igen. Över huvudtaget men sen ...

Av anonym anonym - Onsdag 17 april 23:10

Kände mig väldigt seg i dag på morgonen kanske inte på samma sätt efter kryssningen . Minis vakna före mig till exempel ropade på mig också . Så kom min andra son in och ville busa lite . Jag gick upp åt frukosten minis ville var inte så hungrig g...

Av anonym anonym - Tisdag 16 april 00:01

. Trött minis vakande ropa mamma och satte. Efter det kom store bror och lekte med minis. Minis hade lätt få på sig kläderna i dag bytte blöja och sen gick vi till för öll. Upp till normal tog och köpte lipp gloss också 4 nya färger och annat mär...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:08

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:06

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards