Alla inlägg under oktober 2019

Av anonym anonym - 27 oktober 2019 00:35

hade väldigt svårt och somna i natt efter mailet från detta företag och sen också att anfallet man hade haft natten innan också.

låg och tänkte på sötnosen och hans saker som han hade skickat i väg och det ännu håller på.

och hur han sa till mig också att han ville ta livet av sig och kände verkligen nu att det här har nu gått för långt som det nu också har.

så har i dag haft en hemma lugn dag en promenad till butiken blev detta.

så pratade lite manma och lill trollet också  så att blev nästan för.

men börja titta på konsumentverket efter tips och råd i från den här v. så tog och gjorde detta kändes som man inte hade något annat val eller men hittade mycket där som stämde in på företaget så efter kollat upp så är jag nu beredd på att anmäla dom för då skötsel hur dom har behandla oss som kunder bort förklaringar till det ena till det andra.

 

Av anonym anonym - 26 oktober 2019 08:45

dagen har vart bra och lugn en liten promenad på eftermiddagen för att det hade ösregna hela dagen satt och titta på youtube en stund prata med  mamma och lill trollet också.

så har i dag vart en inne dag  .

så kom den här nya tjejen v hit blev en lång natt också för den delen.

för att det här företaget hörde av igen och nu drog dom upp att det var 45 000 som skulle betalas och nu kände jag nu räcker det  så berättade för v om det hela och rekomerade mig konsumentverket till mig för a på företaget bad mig visa mailet till älsklingen också så som han gjorde och jag höll nog på att gå i taket precis som han nästan också gjorde.

och skrev till mig att då kan man lika bra ta livet av sig och bestämde mig att börja kolla upp konsumentverket om vad för råd och tips dom kan ge så klart.

men nu har detta företag gått för långt i mina ögon nu det räcker
återkommer när jag har kollat på det.

Av anonym anonym - 24 oktober 2019 23:30

den här dagen blev då en hemma dag fast jag ville till zumban mm.

men det har ju med pojkvännens paket med kläder att göra som nu är på leveransen och antingen här i dag eller i morgon att det då ska komma .

så för att vara på säkra sidan så blev jag hemma i stället och virkade på min nya brödkorg till mamma som ska med till tenneriffa då så gått lite fram och tillbaka har jag och sen också virkat.

har gjort 2 matlådor för att den ena hade jag till middag bestämmde jag mig för.

men vart inne precis hela dagen i allafall förutom med soporna.

och sen kom meddelande av älsklingen också som dock gjorde mig mer förvirrad och orolig .

tyvärr så i dom här meddelanden så kan jag kan inte lägga ut dom pga att det är rätt otäcka sms och sen också var det är han befinner sig också vill jag säga eller för att det kan missförstås och sen också som frågor varför mm.

först att han blev godkännd för att lämna stället där han är nu innan 30 oktober  och att han då skulle vara här då innan den 30 oktober också  och som klart gjorde mig glad också.

som gjorde att jag började rita ihop 2 klädskåp och sen också välja säng eller närmare kolla på det mm.

och nu gav mig rätt förvirrande besked  och som säger som vanligt att allt kommer nu bli bra jag behöver inte oroa mig eller mm.

men jag känner mig en aning förvirrad av allting nu.

och hoppas på svar också.

men annars har dagen vart helt lugn och den här killen från l.a hörde av sig som håller på med bitcoin etc etc  har ju tjata på mig om att börja investera men bestämmde mig för nu räcker det så fick ta och berätta faktisk hur allting ligger till.

att jag har ingen möjlighet just nu och sen fick jag ju också säga att  jag fundera till och från och jag sa  att jag tyckte att det lät intressant men att jag behöver funder över saken och inte bara att ta förgivet att jag vill och går och säger  att .

 

 

 

 

Av anonym anonym - 24 oktober 2019 10:06

somnade rätt snabbt efter att jag hade skrivit klart här innan.
och sen tack o god natt så sov och Så himmls gott hela natten också.
somnade med ett leende på läpparna och vaknade med ett leende på läpparna och hur det hur lugn jag kände mig också och att efter sista betalningen bara fallit som en sten genom kroppen och avdunsta också.
men kände samtidigt hur jag behövde slumra till några extra minuter också och hade då hunnit sova 2 timmar.

Av anonym anonym - 23 oktober 2019 23:45

på kvällen kom ett samtal med ett nummer som jag dock inte kände igen och lät bli att svara också eftersom det var ett nr som jag inte kände igen och blev osäker på också ( har vart teletrackaserad en gång av ett ex från olika nr så därför)

men googlade på detta och då var det älsklingens leverans som nu äntligen är på väg jag misstänker att det är då här i morgon möjligtvis på förmiddagen/eftermiddagen antar jag då med andra ord.

eftersom A sa det tar 4 arbets dagar från den dag som man betalar det sista.

men nu är det verkligen över det här med betalande och springades runt som en galning för att få det gjort med stress och press som jag har fått uppleva sen början av maj allt gnäll och utskällningar till och från som jag också fått uppleva och i bland så frustrerad så att man bara gråtit men så hur lycklig som helst att det är klart och jag hoppas verkligen nu att min lillemans gudmor inte gör det här  .

här finns ju ändå känslor mellan oss men när det gäller lillemans gudmor och hennes militär så finns det nog inte ännu nånting vad jag vet. 

 men får man äntligen hit hans saker och kan tänka mig att han kommer  nu i helgen får se om han dyker upp här hemma eller gymmet.

men nu känner jag allt lättad i allafall och att detta är klart och börja gå till det normala.

 

Av anonym anonym - 23 oktober 2019 14:38

ställde på vågen i morse och med positiva resultat också så klart  som man självklart blev över också så klart så det ska jag inte klaga på närmare tvärtom.

men gått ner med 1.2 kg så det är ju inte dåligt som sagt precis.

så åt frukosten gjorde klart brödkorgen till mig också och sen drog till gymmet och cyklade en timme och slog rekord igen med 2 km extra än tidigare så det blev jag stolt över måste jag säga.

 var skönt väder när jag gick ut också somen försökte titta fram också.

cyklade runt 60 minuter också gjorde jag.

kom hem och duschade slängde gymm kläderna i tvätten också gjorde och systersonens också som typ var 2-3 saker.

käkade bakade mer frukost bröd till mig också gjorde jag för att slänga in i frysen så att man har också så klart och slippa handla hela tiden också.

pratade av mig med en kompis också  angående om systersonens 13 åriga beetende för att jag inte ska ta och flippa ut som sagt.

men tanke att jag tycker det är jobbigt att passa upp honom också så klart.

är ju inte direkt hans mamma och måste spara pengar också nu.

och har jag prata med en annan kompis som ville se hur jag såg ut nu skickade min nya jämförs bild  på  magen/låren.

som genast sa att det verkligen var en skillnad också på mig ska lägga ut den nya bilden i morgon.

 

Av anonym anonym - 23 oktober 2019 08:15

somnade ganska snabbt igår ändå trots att jag gjorde fulingen till att sova till halv nio.
men sovit gott har jag gjort vakande till en gång av nån konstig dröm handla om ett av mina ex var med i den också.
så vaknade med ganska hög puls också.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards