Alla inlägg under oktober 2019

Av anonym anonym - 23 oktober 2019 00:48

mitt klädskåp är detta har mycket kläder och den som är tänkt i mitten är då för smycken/solglasögon under glashyllan sim man ser där.
sen vardagsklänningar/finklänningar lådorna gymklädet underkläderna i översta, mellan lådorna topparna och gymbyxorna.
mitten lådorna är det då makeup med tillbehör
schampoon,balsam, dusch creme, raklödder,rakhyvlar så får man se i den understa lådan var det blir då.
i sko stället vår /höst/ högklackade
skor och höst/vår/vinter jackor har jag tänkt mig.
och i smalare skåpet kommer det bli vantar,halsdukarna .
och i dom 2 vita skubb lådorna små saker det är ungefär så som jag allt tänkt mig jag vill ha ett o samma ställe .
så får jag allt se om det bli en klädhängare till med den som då tar mindre plats om det går att hänga galar för kjolar och bandeu klänningarna.
men det känns att det blir bra och räcker till allt som jag då har.

här är då älsklingens skåp tills vidare eftersom jag inte vet vad han allt ska ha hit nu som kommer hit i slutet av veckan .

Av anonym anonym - 22 oktober 2019 23:45

vaknade som vanlig men kände mig allt för trött så la mig och vilade hade bestämt mig till halv åtta men dock blev till nio i stället peppar peppar.

kom på att jag inte hade nått kaffe eller andra saker  så blev tvungen att gå till butiken och handla viktigaste sakerna resten lite senare också.

men det har blåst som fan så hade verkligen ingen lust att ta och gå ut i dag.

så vart hemma hållit på med brödkorgen och sen lagat maten  och slängt in i min låda och lagt alla mina bak produkter på så det inte ska synas när han rotar där.

prata med älsklingen också så klart.

som ville ha mera alternativ på sängar och det är dom som jag lagt in i ett enskillt meddelande.

och detta har jag hållit på och sen städat i köket också o slängt ut med soporna aå klart.

 

Av anonym anonym - 22 oktober 2019 17:30

vet inte vad jag säga om den med inbyggd byrå.
dom andra var fina måste jag säga.

Av anonym anonym - 22 oktober 2019 15:30

detta är vad jag ska bjuda min karl på när han kommer hit av dom här kommande dagarna som sagt.
lagade detta på för middagen en indisk mat rätt.
och bara hoppas nu på att han inte är allergisk mot nått.

Av anonym anonym - 21 oktober 2019 23:00

Det förra inlägget om detta företag så tror jag att jag skrev förra månaden och hur det var eller närmare när dom trodde att man hade pengar att skicka på en gång som man inte hade mm.

Men hur man i allafall fick i väg nästa sista del betalningen i allafall förra månaden.

 

och hur det såg ut nu i dag när jag skickade i väg det sista av det.

och sen hur dom benhandlar sina kunder eller i allafall mig som sagt ända sen mitten eller innan vi bestämde att det skulle bli delbetalning då där i från tar jag detta .

Men kommer inte ge några namn på personer bara nån bokstav så man kalla dom för nånting men deras riktiga namn ger jag absolut inte ut alls för allas säkerhet och för det inte ska bli nått missförstånd eller.

Vet att jag har berätta om detta företag tidigare i nått inlägg dock kommer jag inte håg när det var och vad jag skrev men kan ju hända att jag skriver lite om samma sak igen så det får ni då ta det som förfriskning av mitt minne då om det blir så bara att ni är medvetna om varför.

 

Jag fick ju ett mail av dom runt slutet av juni om jag tänker nu rätt och det tog jag både hårt och som en ren förolämpning och nästan kränkning .

bara för att jag inte hade hunnit skicka i väg pengarna till dom så fick jag rena utskällningen av dom och undra vad för problem jag hade ungefär och som fick mig att tända till och fråga hur vågar ni säga så började nästa fundera får man verkligen göra så på ett företag med förlämpa sina kunder som sagt.

jag blev ju både arg och ledsen men först och främst väldigt sårad över det hela var nog mest det.

Berättade också för älsklingen så klart vad som hade  hänt och vad dom hade sagt till mig via det mailet.

Han tyckte också det var lika ruttet med kalla säga vad har du för eller vad är det för fel på dig när det handlar om företag.

Men tyckte att detta var allt dåligt gjort av dom här jag vet inte om det var den kontakt personen A eller om det var nån annan där som hade skrivit men arg var jag.

och frågade tillbaka vad fan dom höll på med när dom beetede sig så då fick jag ett förlåt.

Vare sig det är företag med leveranser eller inte så får man ju inte göra så.Men efter detta så har jag tappa lite förtroende för dom helt ärligt och kände bara att jag ville bli kvitt dom så förra månaden var det nästa sista betalningen och nu denna månad sista och samtidigt klar också.

För så mycket dom stressade upp mig där vid sommaren kunde inte äns åka till sommarvillan utan att det var något så jag höll ju på att kollapsa helt ärligt och det har jag redan gjort en gång och så att det allt räcker också för min del.

Älsklingen litar jag på men som sagt inte detta företag.

Och i går när jag då var vart inne till stan och moneygram och fick inte skicka något så skrev jag till kontakt person A och berättade detta kändes som evighet att A svarade också .

Men när jag väl fick svar så  tycka A att jag skulle gå till någon annan ,moneygram som fick mig nästan att garva eftersom det spelar ingen roll vilken man går till och då menade A att jag skulle prata med nån kompis som då skulle göra detta i stället och trodde att A skämtade när jag läste detta eftersom  jag inte direkt har berätta för nån om detta förutom min kurator så klart den ena h:l som är i natt jouren här.

Men vad tror människan att vänner bara ställer upp på såna här saker hur som helst.

Det tror jag verkligen inte att dom då skulle och skrev tillbaka det när jag då var på tunnelbanan när jag skrev detta eftersom det var upp till 15 minuters försening pga olyckshändelse.

Men hemma sen så svarade jag hur behandlar ni era kunder egnetligen eftersom ni ska hjälpa till att hitta en lösning inte rätt att era kunder lösa problemet.

plus att jag skrev också att det känns ju inte direkt så seriöst av er om ni ska hålla på så här nästan anmälningsbart så sattes det lite fart på dom och gav mig 2 alternativ så valde det som jag inte hade varit på  så valde detta.

och sen skrev hemma sen direkt till dom efter ha satt in disk i maskinen och satt en kastrull med vatten på spisen.

En bild på kvittot med rubrik som var så här då.

Nu är sista betalningen gjord  och inget mer pip om pengar och nu  vill jag bara ha hem min man och ingenting annat.

Tycker det är verkligen dåligt att man måste själv sätta lite press på dom för att få något gjort men jag har också så klart den styrkan i mig också så klart när kommer något till fråga.

Men äntligen är allting klart nu i allafall bara vänta på älsklingens saker kommer hem nu i vecko slutet här.

 



Av anonym anonym - 21 oktober 2019 20:56

i natt sov allt bra gott i allafall och haft lite snack med älsklingen också så klart i  går kväll.

Har ännu inte hört av honom i dag men antar senare i stället då.

Men i dag är det en underbar dag och inte lite eller som sagt för nu är det sista delbetalningen på älsklingens saker också.

men visst så bestämde mig för att gå till gymmet efter vart och betalat allt.

Så promenradet in till stan ,men hade magkänslan med att bli nekad och det blev jag också.

Och sa till den kontakt personen också som jag har  och så småningom höll jag allt på att bli rasande men eftersom jag var i stan förtillfället så blev det att räkna till 10 för att inte hetsa upp på något vis.

 

Men det blev en dag inne i stan i allafall och fick maila denna kontakt person vi kan kalla honom fa A .

Började med det ena till det andra när man föreslog saker så var den nej hela tiden tills att jag beslöt mig för att skrämma dom lite plus säga hur dom egentligen behandlar sina kunder när det inte går som dom tänkt sig.

Men det tar jag i ett annat inlägg.

Men i allafall så kom allt i väg efter fick några alternativ på kvällen så är det äntligen klart i allafall efter nästan 8 månader.

Med att få hit älsklingens saker som det är.

Av anonym anonym - 20 oktober 2019 22:06

jag har ingen aning om vad detta beror på och hur detta kommer sig vet ej om det är att jag läste om detta på kvällen eller om det har med något annat och göra som sagt.

men det kändes som att jag sov ganska oroligt hade ganska konstiga drömmar också som jag inte äns förstog på mig på eller så klart.

och det jag hade läst på nyheterna kvällen innan det var  ju att dom hade hitta 2 lik på silja europa mellan helsingfors och tallinn när den hade lagt i hamn i helsingfors för att städas.

det här skrämde mig ganska mycket också måste jag ta och erkänna också.

så löjligt att det alltid ska vara sån dramatik på siljas fartyg säkert på viking också bara att dom tyvärr för fina för att ha det i nyheterna tror jag.

men att läsa om detta vad som hände på silja europa vad otäckt har åkt så många gånger både som dags kryssningar, enkel resor , en kryssning över dagen  det var verkligen min älsklings båt ett tag tills att den bytte destination.

Ska ju på kryssning till helsingfors snart ju och det måste alltid hända saker en vecka innan man själv ska åka skrämmer mig lite också som sagt.

i morgon är det i allafall sista delbetalningen klar och det känns så underbart skönt helt ärligt och inte lite eller närmare att få slappna av och ta det bara lungt.

 

 

 

Av anonym anonym - 19 oktober 2019 23:57

sov gott och bra dock en sån värk från axlar till nacke och som cirkulera hela dagen också så att man har blivit till slut irriterad av det och sen tjock i halsen.

jag hade ju planerat att gå till gymmet i dag men samtidigt kände jag att kroppen behövde allt vila också  som sagt så tog allt det beslutet att vara hemma bara att det lugnt och inget mera än detta som sagt dricka mycket och varmt också för den delen.

och sen fundera på om jag skulle ta en time out från uggle mattan ett par så att tålamodet inte glider i väg eller så klart utan att variera nu och det projekt som jag ska börja med har med mig & älsklingen att göra och ingen annan utom oss 2.

så det har jag nu bestämt mig för och att det ska bli en brödkorg till oss och färgerna ska vara 2 olika så att man kan variera när det är vår sommar höst vinter färger också.

pratade lite med sonens gudmor också på kvällen vet inte vad man allt ska tro egentligen.

börja säga honey   och världens bästa man ungefär  så har blir äcklad av detta nu helt ärligt.

 skärpning säger jag hade skilt hade jag slängt ut honom och inte låtit honom att bo kvar är ganska illamående av detta helt ärligt och inte lite eller precis.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards