Alla inlägg under oktober 2019

Av anonym anonym - 18 oktober 2019 20:59

sov bra i natt och gott också.

och i dag blev det en ganska lång och pinsam historia men som tur är så har jag ju fått att min älskling är här helt garanterat innan den 30 oktober.

i dag skulle jag skicka i väg den sista av delbetalningen kände mig glad och lättat över detta också så klart så jag bestämde mig för att ta med gymm kläderna så att jag kunde gå till gymmet på hemvägen då bestämde jag mig allt för också.

hade frågat runt vänner & familje medlemar om hur det här med pengar funkar då och om konmer in dagen där på eller om dom kommer in då efter helgen och familje medlemen sa 100 % i dag så då räkna jag med det också att det var så.

så jag gick upp till fridhemsplan och bankomaten och hände ingenting så att jag trodde att dom var försenade också så beslöt mig att dra till gymmet och träna sen göra att nytt försök med detta.

men nähä.

fick då skriva till s. j och säga plus dra ihop en fuling som jag nu har gjort här typ dom här sista månaderna i stort sätt och dum i huvudet gått på som vanligt.

men fick skriva till företaget att det blir på måndag och fort som fan på måndag också ska jag har jag bestämt så att det är klart.

och så att älsklingen kommer hit nu fort som möjligt också så klart.

men rätt jobbigt var det att berätta både för detta företag som jag ej litar på tills att jag vet att älsklingen är här och sen att man är kvitt detta också så klart.

så jag sa att jag kommer göra det direkt så jag har piggna till och fått på mig kläder och tagit mig till bankomaten och hämta den sista summan på måndag and after that are done so my sweetheart can comming home and to me.

så har vart lite små grinig över detta att detta kom inte i väg som var lovat.

men men började virka på min uggle matta som jag typ nästan är klar med nu typ huvudet  sy dit ögonen virka en näbb också.

 

 

Av anonym anonym - 18 oktober 2019 20:57

detta blev resultatet för mig på gymmet i dag.
men känner att det är snart dags att börja med crosstrainern igen lite sakta och säkert.
men jag blev väldigt stolt över detta resultat i dag.

Av anonym anonym - 18 oktober 2019 01:03

efter att ha varit inne hela dagen i dag så bestämde jag eftersom jag har kännt mig små risig otroligt krasslug och lite smått ont i halsen.

så på kvällen blev det med systersonen film den var rolug och underhållande och samtidigt ganska barnslig  men ej utråkande i allafall.

dock var ordet snopp en aning överdrive tyvärr.

och senare på kvällen kom sms av min  älskling också som allt var på super gott humör i dag också till och med  men han berättade att han hade  blivit godkänd för att lämna lägret i det område som han allt befinner sig i har dock lova att säga var  det är nånstans eller vilken värld del det är för hans bästa. 

Av anonym anonym - 17 oktober 2019 13:03

sov gott vakna och sen gick och vilade en stund slumrade till ungefär en halv timme var detta också men ingen tung som alls.

kom upp lagade frukost njöt av ensamheten och menar på riktigt det också.

sen kollade lite på sofias änglar det var nån åter blick också i det hela .

innan jag fortsatte med min virkning på ugglemattan  kollade lite på youtube också gjorde jag ett tag också.

tänkt på älsklingen också mycket har jag gjort med tanke på det han skrivit att han inte kan eller kunna komma skriva nu på ett par dagar.

så  bakade jag en morots kaka dock utan morötter och bikarbonat funkade precis bra utan problem också  och inga konstigheter eller måste jag säga och blev gott kanske bara sötman från moroten som fattades så klart.

annars bara en inne dag i dag har det allt varit ickså.

men i morgon det blir det gymmet efter att har sändt i väg den sista summan med pengar och plus att få detta klart med denna delbetalning också.

skönt att det är den sista delen nu och sista betalningen på detta också dör den  delen också.

Av anonym anonym - 16 oktober 2019 23:30

i dag blev resultatet så här i stället än men nöjd ändå var jag så klagar inte.

Av anonym anonym - 16 oktober 2019 23:30

jag vaknade väldigt trött och seg i morse och gick la mig en stund och vilade inte somnade men vila och det var på riktigt super skönt också och detta.

ett tecken på en sak då som då är förkylning också.

men att jag har inte så t ta en vilo stund var behövligt .

och  

Av anonym anonym - 15 oktober 2019 22:33

i dag steg jag på hastigheten på cykeln till 5.an i dag bara för att prova hur det kändes som sagt.
och kändes bra och kommer att fortsätta att ha det så.

Av anonym anonym - 15 oktober 2019 22:30

vaknade ganska pigg dock inte runt 06:15 som jag nu har gjort dom morgnar nu som börja leka till mig som at 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards