Alla inlägg den 22 maj 2022

Av anonym anonym - 22 maj 2022 23:15

Värk i armen när jag vaknade samtidigt kliande där sprutan togs känner mig inte återställd ännu men inget som i går snurrade till precis .
Större sonen på kalas i råcksta som vi tog kommunalt till Vad händer jo efter 2 stationen hemmifrån så blev det stopp i trafiken på 2 tåg ett av dom vårat tåg så sa dom i högtalaren att det var slut station och sen nämnde det som hände i storamossen här ute i brommatraktem som vi skulle passera förbi.

sonen var orolig & rädd eftersom han inye kände sig överhuvudtaget ju närmare råcksta vi kom också förstår det han är som minis när man tar bort dom från tryggheten så då blir dom oroliga & rädda av sig också av var dom har hamna.

Jag som har social fobi & känner likadany förstår hur dom känner som sagt nu mitt så klart det här med killens papp som tyvärr har gett mig skräck för honom och obekvämligheten tycker att det är bara jobbigt att vara i samma rum som honom & inget att prata om överhuvudtaget alls o pratar han om något som fattar noll av vet jag ej hur jag ska tackla detta eller att ge svar tillbaks som jag inte alls kan utan att det blir att jag börjar peta på mobilen vilket gör att jag känner mig mer tryggare än att behövas plågat av obekvämligheten som jag utsätt för.

Som samtidigt inte är juste mot mig som sagt eller enligt mig eller andra jag prata med.

Så på denna punkt förstår jag dessa mina små troll som sagt.

Killen förstår inte hur det känns för mig som inte har socialfobi hur det är & vilken ångest det är att ha den eller som sagt egentligen borde få känna på detta för att förstå hur det är.

Jag pratade om att ha en liten fika för minis eftersom han fyller 1 den 10 juni i år innsn vi åker på kryssning/rwgjulär för  lillen men då blev skit sur i stället han vill inye ta in det här med att det är familjemedlemar som ska komma hit tills barn blir större och inte stället göra dom allt oroliga & rädda otrygga av sig om man har nån familjemedlem som kan har samma möjlighet så får man väl ta med sig en vårdare ut i fall om det skulle hända något som sagt plus vi har sjukhus 2 minuter i från där vi bor är det då svårt att fatta  jag säger bara ge & ta och inget annat som många andra mammor & säger samtidigt men vill man förneka saken så vill man. 

Men dit vi skulle & den gata kalaset var det fin & gulliga hus tyckte jag för att var en förort som det är också .

Sen inte nog med det så då på hem vägen & hämta stor trollet från kalaset så få hade vi rena turen med oss & också vi gick tillsamman med en av hand kompisar & hans mamma vi skulle ta hissen jag killen & minis började med att vi tryckte på knappen för att komma upp till stationen så stannade inte hissen utan närmare åkte ner igen sen var det någon som tryckte upp oss igen så var det samma sak igen att vi åkte ner och så stannade vi  och blev fast i hissen som tur var så hade vi kompisen & hans mamma  som hjälp även om stor trollet sen började blev nervös över att vi inte kom loss alls.

Dock började jag själv få en aning lite panik av detta som mina 2 barn också. 


Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards