Alla inlägg den 3 juni 2022

Av anonym anonym - 3 juni 2022 23:44

Var i dag upp till Fridhemsplan med minis för att jag ville kolla kontot & sen också gå inte på hm och köpa ett kläders plagg som jag var sugen på men kände att jag behövde fundera på ett par dagar innan jag köpte som hände för ett par år sen köpte en jätte klänning i min storlek som jag tyckte var super fin o rätt storlek också men vad händer den passade inte alls något men endå rätt stor lek var det.
Underbart väder i dag var det och minis visade trötthets tecken ocksp han var vaken tills vi hade kommit till butiken och ut från butiken Köpte en glass & en pepsi pga av värmen.
Fick i uppdrag också av killen att sätta upp hans namn på tavlan med namn/ efternamn så hans post kom som han väntade på.
Så tog & gjorde ett co med hans namn/efternamm på & satte på tavlan också
Som sagt.
Plus att han får sin post direkt hit i stället & inte behöver en massa resor till hem staden på en gång för detta är onödigt.
Minis har i dag mått bra ätit bra också frukosten kanske inte var ännu så bra men sen mellanmål lunchen middag ska börja ge han gröt också innan han somnar Plus göra ny smoothie också med mango / banan men i någon annan version för att prova tänkte jag för se men nu har börja med dom här smoothies som jag hade hoppas på men det verkar som att det är bara smoothies med banan mango han tycker om .
Tyvärr glömde jag banen hemma i dag som jag har alltid med mig till mellan mål tillsammans med rån/ majskrokar/lins majs elefanter eller Sköld paddor.
På väg upp till Fridhemsplan så stog ännu fortfarande med poliser pga det här klimat mötet som är just nu .

Angående tunikan/ klännings visar jag i morgon eftersom jag inte ännu har tagit upp denna från vagen.
Men tyvärr fick vända o fixa en ny klänning blev det den jag köpte fick jag inte på över delen inte över bh.n lite tajt vid armarna.
Så var tillbaks & blev tvungen att köpa en ny eftersom jag inte fick lämna tillbaka den tyvärr så blev att köpa en storlek större.
Men men ska försöka ta & sälja denna tunika/klänning i fel storlek den nya storleken passade toppen bra.
Kanske köper ett par shorts också som sommar plagg från en annan butik men lnget jag ännu bestämt mig för ger nån dag tänkte tid som man känner rätt beslut på rätt/fel
Men lägger ut en bild på denna i morgon i stället.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards