Alla inlägg den 3 september 2014

Av anonym anonym - 3 september 2014 22:49

God Kväll mina läsare!

I stort har det i dag blivit en inne hela dagen ,hade sms barnets pappas mamma i går om att i skulle hämta mina saker på lördag.

som hon tyckte var väldigt synd, men jag har försökt och vi passade inte ihop vi är i olika ålders klasser

jag passar till bättre som är runt min ålder och han till sin ålder.

Men är riktigt glad att jag får hem mina saker nu i alla fall och det känns riktigt bra också
 så har verligen en underbar farbror som verkligen ställer för att hjälpa mig hem med dessa saker som sagt.

Mammsen kan få mitt växthus också som jag köpte tidigare i år.

Sen har jag en massa krukor som jag ska har där och såna saker tallrikar .

Ja det jag har där som sagt.

Fick  höra av min älskade syster att vår mamms har haft ont i hjärtat i 3 dagar i sträck nu och det är ju inte bra alls som sagt.

och beslöt mig för att ta den här kryssningen som jag har nästa helg att åka över och hoppa av där  för att kolla läget med henne också så klart.

Hon har berättat detta för alla andra utom mig ,antar vill inte göra mig orolig misstänker jag,men man får ju höra det nångång och vi systrar håller ihop och berättar för varandra saker också .

Så mitt beslut angående kryssningen nästa helg så hoppar jag av så får mammasen hämta mig och så håller jag henne sällskap vid villan plockar ihop dom sista sakerna med henne för att  underlätta henne så klart

sånt här är ju så himmla skrämmande också.

En gravid dotter så får hon hjärt smärta    det är det sista jag vill att hon ska få  men har varit väldigt mycket nu dom här senaste månaderna så klart också som gjort henne stressad.

Men men hoppas nu att hon förstår i alla fall att det kanske är time att varva ner lite nu på allt .

Annars pratade jag och min syster om den lille och tyckte det var helt underbart att jag hade valt 2 finska namn och 1 svenskt.

Och att det tipp topp att jag strutande i pappans anklagelser att ha gått bakom ryggen på homom med detta men men nu har jag bestämmt namnet i alla fall och det kommer att vara mitt efternamn också så den lille kommer att få också.

Men det kändes så underbart skönt när syrran berättade om att det verkligen krävs mycket att soc skulle ta lillen från mig men att dom kunde kolla upp vad nu hette och att dom kommer att kollar till en då och då om hur det går och att jag kommer få all hjälp som behövs också angående den lilla kändes helt underbart att få  höra också så klart.

Det här är något som syrran och jag kommer allt ta upp i morgon hos kuratorn gjorde vi upp   så att man kunde får mera information.

Sen också en angående barnets pappa också så klart och hans beetende som han visa att han mår dåligt och om han få kunde gå hos denna kurator för att prata tror det skulle göra gått till honom.

Det har jag lagt märke till dom här senaste månaderna så, det kommer nog bara vara bra för han så i morgon kommer jag berätta för  kuratorn och maila det till henne också.

 

När man blir förälder ja då menar jag alla så klart inte bara mig eller nån annan så har man problem med vissa saker så måste man ta itu med det också som sagt om man ska ha barn en kompis som lärde mig detta också .

Och han är ett bra exempel att meditera bort ilska och aggressioner funkar få då ett lite barn tar efter

och tror att det är så man gör då.

Därför mitt beslut till det hela och min familj är att jag tar ensamvårdnad om lillen och jag kommer att ha min syster vid min sida hela tiden också som jag känner mig trygg med visst har mina föräldrar också men ville inte att dom ska anstränga sig för mycket med tanke på ålder.

Så det känns bra det här och att jag inte behöver bekymmra mig på samma sätt eller som jag gjorde innan.

Så det är var underbart och höra även om min syster hade prata med min kurator om detta så är jag inte arg på min syster eller närmare att jag blev glad att höra om detta.

Så är absolut inte arg på henne när glad.  

Och sen angående mitt    så berättade jag eller tog upp detta angående med lillen om att det skulle vara bra att jag hade honom som stöd person tills vidare innan man går ett steg längre.

Så få förstog han bättre också, kände att det blev helt snurrigt i går när jag berättade för honom som sagt

men som sagt tills vidare stöd till plus manlig före bild till den lillen också för det kommer att behövas

speciellt om man blir ensamstående mamma som jag kommer att bli också.

Och vet att det är mycket som jag kommer att få dra in på också har nämnt något av det och det var

kryssningar man kan inte åka varje månad det är sant då och då fungerar.

Då menar typ  bara 1-2 per år  och inte varje månad som jag har gjort nu även om kryssningar är en del av mitt liv.

Men har en liten son att tänka på nu och ta hand om inte änga mig åt kryssningar på samma sätt längre som   man har gjort.

Men max 1-2 gånger per år som sagt och då vill jag har mitt    med mig också kände mig väldigt trygg med honom nu på galaxy kryssningen i mars.

Men att han kanske inte ska dricka då så mycket med tanke på att jag har lillen med mig värsta fall om inte min syster kan ta hand om honom då just den dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards