Direktlänk till inlägg 8 februari 2015

Kanon väder men kallt på kvälls kvisten snöa!

Av anonym anonym - 8 februari 2015 21:55

  

hejsan hoppsan!

en helt underbar dag med sol kallt blev det blåste berätta min papps när han ringde när han var och läste.

väckte mig halv tio ungefär och väckte mig på det vanliga sättet med ett glas färskpressad apelsin Jucie som han nu har gjort sen jag var förkyld.

jag hann precis sätta 2 bröd skivor av det danska brödet i rosten innan pappsen kom in med lilleman så ammade honom först tills han var nöjd så fick pappsen byta blöjor på min sötnos nått han måste lära sig som han blev nervös av.

men hjälpte honom lite för han satte blöjan lite för löst på ena sidan så fick ta och rätta till lite , men i dag höll sig sötnosen sig lugn utan att börja gråta eller något liknande som han har gjort sen vi var på BB så kanske börja smått vänja sig nu tror jag.

men sen efter detta med amning o hjälp reda av blöj byte så kunde jag få äta min frukost i fred tog 3 skivor av det här danska rågbrödet som jag tyvärr inte tyckte om eller närmare ingen smak på det tyckte jag och något som är viktigt för mig att ha annars är det värdelöst och inte gott.

saknade smaken på malaxlimpan det är riktigt mitt stora favorit bröd god smak och precis som ett bröd ska vara i för mig.

fick mata min sötnos en gång till sen gick vi ut på promenad var ju så underbart väder i dag så ena stunden hade man för varmt och andra stunden kallt så man fick variera med att ha på sig luvan och i bland ta av den och samma med handskarna /vantarna.

tog promenaden vid norrmälarstrand och den här båten låg fortfarande under vatten eller halvt under vatten med andra ord.

sist man promenerade där vid norrmälarstrand var när man var gravid och måste vart sista promenaden innan min sötnos föddes nån vecka innan gissar jag att det var,men var riktigt mysigt att gå med vagn där via hantverkar gatan Ica supermarket hem.

men promenad resultatet blev detta i allafall.

 

duration 02:04:11

distans 7,54 km

avg pace 16:28/ km

avg speed 3,6 km/h

max speed 35,0 km/h

energy 419 ( kalorier)

ascent/descent 1955/1988

så jag känner mig nöjd och funderade smått på att börja gå på gymmet igen köra lite crosstraining i stort sätt det ända som jag kan göra just nu till allt har läkt magen/ buken sen armar och ben men inget mer än det tror att komma i gång med träningen skulle hjälpa värken också för den delen.

kvälls kvisten duscha och tvätta håret och ge kroppen lite spa som den inte fått på länge nu  som sagt och börja snöa igen på kvälls kvisten men hoppas på bra väder i morgon i allafall ska ju till serafen och ta bort en vaxpropp i örat känns ganska nervöst men kommer nog gå bra men det är nått jag berättar mer om i morgon som sagt svårt och veta nu och sen kommer BVC hit eller henne jag har på BVC för att se hur mycket min sötnos har gått upp i vikt sen denna vecka.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 28 mars 23:08


Vi sov gott jag och minis . Större sonen kom in till och sa god morgon så kom mamma. Jobbiga dagen i dag om man säger så eftersom dom åker till Finland i dag hade gårna vela följa med men när det är ungefär en halv meter snö där , men vad jag har...

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards