Direktlänk till inlägg 8 juli 2015

Dag 28 Finland .till Ikea av en slump & nu är mitt hus helt klart!

Av anonym anonym - 8 juli 2015 22:45

    Hej & hallå!

en seg dag i stort sätt tyckte jag, vädret ostadigt som det i stort sätt varit nu sen vi kom hit.

detta väder har nu pågått i stort sätt sen vi kom hit den 10 juni sen mesta dela som kvällarna har varit fina också för den delen.

i dag bestämde mammsen för att åka till Ikea en sväng medan snickaren höll på & måla alltså såna här små saker för den delen, samtidigt.

så jag ville följa med så packade lillemans skötväska med blöjor nappflaska bit ring lilla piff har vi i bilen också så det finns åtminstone nått i bilen.

så blev motor vägen samtidigt satt jag & fundera har nu börja prata med 3 killar alla verkar vara jätte trevliga på sitt sätt & trevlig personlighet också för den delen 2 av dom är i ungefär samma ålder & en är 15 år yngre precis som min stackars son skithög till pappa.

men tycker att den ena verkar vara super trevlig lägger inte ut hans riktiga namn för det tycker jag inte om precis.😁

han är 42 jobbar som lastbils chafför han verkar vara min typ av kille också visst kanske inte direkt som min Bjarne men men har det krav som jag vill ha.

så satt & fundera mycket på detta kanske ta med min son på utflykter / få följa med på nån arbetsdag också om båda vill.

sen den andra som är också 42 vill ha naken bilder på  mig från brösten till lilla fröken  & om den är rakad mm.😐

men detn här andra 42 åringen verkar kunna vara något för mig.

angående Ikea så gick det rätt snabbt på vägen till andra avdelningen fick lillenan för sig att börja sjunga 😳 kom mer som en chock än att man skämdes helt ärligt måste jag säga att det gjorde.

men huvudsaken är att andra kan ha roligt så är det för min del.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Lördag 27 april 23:55


Blev nått väldigt skumt för mig när jag vakande måste jag säga att det var jag trodde det var fredag. Undra varför sambon låg och sov brevid vid och minis ropade på mlg också . Regnade hade huvudvärk när jag gick upp också. Små kaos på morgonen oc...

Av anonym anonym - Torsdag 25 april 23:15

Sovi gott i natt som minis också . Kollade i ansiktet och det har slutat blossa upp Pga stress så klart. Minis var inte så enkel att få till förskolan Sminkade mig gjorde en videos på detta . Sen till normal handla hem saker . Minis stört j...

Av anonym anonym - Onsdag 24 april 23:23

Hade nån skum dröm i natt så att jag flög till . Minis blev ganska rastlös också och blev tvungen att gå till förskolan med honom också för annars hade huset vart upp och ner i stort sätt. Så vi gick dit och sen hem kolla på priserna på Kryssnin...

Av anonym anonym - Tisdag 23 april 22:58

Sov gott minis också vakande på strålande humör också . Trodde att minis vill till förskolan tidigare men inte alls. Var ganska kyligt när vi gick till förskolan också men sol var framme och kollade smått . Slängde i dag dom gamla rosorna för at...

Av anonym anonym - Måndag 22 april 22:53

En väldigt seg morgon och trött Var jag minis pigg. Och kunde knappt säga nått överhuvudet typ god morgon och ingenting mer sen. Åt frukost minis skulle i väg till förskolan också men han ville inte gå i stort sätt. Så jag fick låtsas ett par gå...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards