Direktlänk till inlägg 24 juli 2015

Dag 42. Finland gymmet & kollar på en ny laptop!

Av anonym anonym - 24 juli 2015 20:47

hej & hallå

 

vi fick sov morgon i dag jag & mammsen för sonen somnade om så att jag vakande

till & med undra vad som hade hänt då visade sig att han somnade låg brevid mig också & sov.

i dag blir det gymmet är lite öm i kroppen efter min svamp plockning i går som jag glömde berätta då.

plus tvättade håret som jag misslyckades med också så klart för lite vatten hade jag också men ska komma ihåg till nästa.

i dag så blev det till gymmet 

körde  slalom trianern kalorier 100

spring maskinen blev det 45

cykeln 75 kalorier

bänkpress 100 övningar totalt

 

sen låren armar ryggen skippade jag i dag som variation.

men blev timme i allafall grymt nöjd med också, sen hoppade jag i sjön kallt som fAsien var det tyckte men fick i allafall håret sköljt.

var sen & badade eller skölja av mig med att hoppa i sjön tyckte det var kallt så in i bängen också var tur att jag valde att ha på mig kläder som jag sen kunde byta till också annars hade man frusit som bara den.

sen ätit kollar på en ny bärbar dator prata med min förvaltare/godman om detta som jag skulle informera om pris.

hittade en grymt snygg laptop på Netonnet som jag nu funderar på en HP tror jag att det var eller en lila/rosa en hp också för den delen också via mon förra sambo sårskada dom vara ett bra märke tidigare hade jag nått som hette advent som bara strulade non stop stängde av sig själv & hårdisken bara surra & surra samlade på sig damm.

men ute efter ny med stor hårddisk har mycket musik som jag lyssnar på när man har egen tid också så klart eller tankar ner nya låtar till mobilen också så klart för att ha på gymmet .

men får se vad jag hittar för nån laptop så klart.

har användt min padda så mycket nu så att jag har börja använda den som en dator & som gjort att jag börja få ont i nacken insåg detta efter att systersonen sa at man inte ska byta ut paddan mot en dator paddan kan man ha som en extra sak kolla nyheter mail som exempel men inte som en dator bara om jag bloggar sent kommer jag annars blir det via en dator så småningom Förhoppnings också snabbt fixat plus att mini PC har för smått till dator skärm också. För den delen men att ha som reserv.

 

 

sen kom igelkottarna också så vi kastade ut jordnötter till dom  så kom 1 till så blev det fight mellan dom två så mammsen fick schasa i väg den andra för stunden.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Fredag 19 april 23:42

Sov gott kändes som man inte ville gå upp ungefär. I dag skulle lilleman på teater och se nånting så vi gick lite tidigare än vanligt. Så var ungefär lite efter åtta ungefär vadd . Kom hem ta det sista av frukosten och dö O ...

Av anonym anonym - Torsdag 18 april 23:15


Hade ett litet mini anfall i natt men gick visst snabbt över. Större sonen var hemma i dag hade haft lite feber i natt också så han var hemma i dag. På morgonen kom det ett meddelande först av nån som jag inte kände igen. Över huvudtaget men sen ...

Av anonym anonym - Onsdag 17 april 23:10

Kände mig väldigt seg i dag på morgonen kanske inte på samma sätt efter kryssningen . Minis vakna före mig till exempel ropade på mig också . Så kom min andra son in och ville busa lite . Jag gick upp åt frukosten minis ville var inte så hungrig g...

Av anonym anonym - Tisdag 16 april 00:01

. Trött minis vakande ropa mamma och satte. Efter det kom store bror och lekte med minis. Minis hade lätt få på sig kläderna i dag bytte blöja och sen gick vi till för öll. Upp till normal tog och köpte lipp gloss också 4 nya färger och annat mär...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:08

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards