Direktlänk till inlägg 28 september 2015

Promenad i solskenet med 2 sjuklinga & hur tänker killar egentligen!

Av anonym anonym - 28 september 2015 23:05

Hejsan & hallå!

 

Blev smått lite tjafs på morgonen eller kanske skulle säga lite mera gnäll man hade ju sonen i närheten och då ska man ej skrika precis.

Så tog mig sammani  i allafall.

(behärska mig också så klart)

Gäller källaren och mina kartonger som har stått där ett an tal år saker som ska slängas och sparas och säljas.

Inget precis som jag kan gå igenom själv precis eftersom det är rätt myket också.

Sen senare tog jag & sonen på en  promenad  och det blev på ungefär 1 timme men var kanon väder också.

Ska nämligen til mumin dalen i morgon och kolla på en finsk förskola se om det är något som passar eller kan tänka mig sätta lilleman på.

men det blir den första också jag är med och tittar på också.

Så försökte ta reda på var den ligger på arbetar gatan här på fridhemsplan ( i sthlm)

 

Sen nu på kvällen var jag in på min dejting sida och titta om det fanns något kul/intressant har tillfället sett i allafall 2 stycken.

Efter att denna kille lurade mig efer 2 månader och inte var 100 % ärlig eller som sagt som jag trodde jag får väl vara glad att det inte blev någonting mellan oss då hade jag nog blivit riktigt rasande.

Skrev som sista ord varför var du oärlig mot mig och hade 100 % bråttom att träffa mig som vi gjorde då  när jag var på av och an resan.

Sen när man kommer hem  och han fråga vad jag ville hitta på så kom detta sms 3 dagar och märks att han är oärig för har sett honom nu varje gång jag har loggat in honom.(tror väl jag är dumm i huvudet)

 

Men nu har jag hitta en ända är att han bor i ängelholm men verkr vara en väldig seriös ärlig kille av sig kanske skulle passa mig ända är ju dessa punkter.

 

om han då skulle kunna tänka sig att flytta till sthlm

sen att ta hand om min ep anfall  när dom kommer

Och sen har han ju själv ett barn också så klart också.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 28 mars 23:08


Vi sov gott jag och minis . Större sonen kom in till och sa god morgon så kom mamma. Jobbiga dagen i dag om man säger så eftersom dom åker till Finland i dag hade gårna vela följa med men när det är ungefär en halv meter snö där , men vad jag har...

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards