Alla inlägg den 9 januari 2015

Av anonym anonym - 9 januari 2015 21:47

hejsan och god kväll!

 

Var i stort sätt helt utslagen i morse, och plus blev väckt också av mammsen hade visst börja snarka bra för att jag var så täpp i näsan och kunde knappt andas också till och med.

Så låg och drog mig en stund  så kom pappsen in med 1 glas färskpressad apelsin jucie till mig, men den var god av det lilla man kände.

Är så snorig och täpp i näsan så att mina smaklökar har till fället gått i pension allt jag äter eller dricker känner jag ingen smak av i från nästan .

Så denna dag har jag bara i stort sätt tagit lungt varit inne andra dagen i rad,ganska utmattad.

Syrran var förbi och hämtade lite kläder som systersonen lämnade kvar här och som hon skull hämta i dag,och var väldigt upprörd över mitt hus,

fick se bild på detta bygge och taket hade dom fått på men väggarna var ju inte klara utvändigt som tur var blev inte jag lika chokad eftersom man har hört beskriviningar och saker hela tiden och containern som mitt hus har som grund kommer man ju bygga trä utan på också jag som i stort sätt får designa det huset även om jag också var smått chockad i början att det skulle vara en container.

Men det man ska tänka på att det är bygge just nu och inte färdigt hus.

Det är så det ser ut på byggen det vet jag som har varit på massa byggen också.

Min bjarne var ju lastbils chafför kranförare åt ett hus företag så han brukade stom resa,montera upp hus på byggen.

Och i stort sätt ser ut som det gjorde på bilden som hon visade mig.

Så jag var inte så chokad.

Mammsens vännina kom förbi med sin dator och i pad och mobil för att vänninan villle ha det ordnat med var det nu var.

Så har min dag varit i dag och sen bara slappat på sängen jämna mellan rum också och användt upp 5 stycken näsduks paket så man är inte lite snorig precis.

Så bebisen får hålla sig kvar i magen så länge jag är förkyld för dom skulle nog inte direkt släppa in mig som förkyld på bb nu.

Men annars har jag börja nu planera ihop en detox kur till mig sen när man kommer hem i från bb för att kicka i gång viktnedgången som jag kommer att göra när jag kommer hem igen.

Med mycket frukst och grönsaker lax men ska hitta enkla recept på en detox kur.

Men blir nog först och främst då bara grönsaker nån vecka olika varianter.

 

Och sen kompis i dag som gjorde mig väldigt upprörd sur och sårad  och förbannad samtidigt och det här är ett ord som jag aldrig egentligen säger så ursäkta ordspråket men det var så som min kompis sa .

Snackade lite om humör och morgon humör att vissa kan ha ett hemskt morgon humör som jag exempel och sen min morsa.

Och det första som han kläckte ur sig var ordet jaha då är hon en riktigt bitter fitta haha och som han visst trodde att jag skulle tycka var roligt men som sårade mig och gjorde mig väldigt förbannad,det är fel att säga så också tycker jag om andra plus som man inte äns vet något om alls eller känner personligen.

Så där var barnets idiot till pappa också som kunde kasta ur sig exakt vad som helst.

Tycker att det var så taskigt gjorde av den här kompisen efter min utskällning har knappt våga höra av sig men lika bra det också så klart.

Men verkligen ruttet gjort för att vara i åldern 34 eller 35.

Så lågt gjort som bara den och har frågat runt mina vänner nu och fått samma svar också svar också som är ordet nej.

 

Men tänker inte svara mer ska lära sig att man inte säger vad som helst eller hur som helst.

Visst är smått medelklass är jag och tål inte vad som helst precis eller inom ordspårk utan att säga i från då med hur gammal är ju egentligen.

 

Har ju redan 3-4 bloggar här  där som vill vara omogna med att vara naken och skriva omogna saker och tycker att det är väldigt skumt att dom inte blir spärrade med sina nakna bröst och naken under del  eller vara så vidriga vad dom ska göra i sängen det är riktigt omoget vill man göra sånt så gå till porrsidor och till fredställ alla där när på ställen där man kan bli spärrad för såna saker.

Nå i morgon ska jag ta reda på vad detta är jag har fått om det är förkylning eller om det är virus som jag åkt på.

och nu 10 dagar till förlossningen sen får ni se min lilla skrutt.

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards