Direktlänk till inlägg 29 september 2017

Hmm vad förvaltare för problem när dom ska vara matcho och king of the road!

Av anonym anonym - 29 september 2017 23:31

Vi börjar med det bra och som i dag kändes bra också så klart.
Gick bra att lämna mitt lilla hjärta på dagis i dag och nu har han åkt upp en avdelning också och nu helt annan personen.
I dag så bestämde jag och en kompis att åka till Järfälla och Jakobsberg och kyrkan där, där min sambo ligger trodde vi.
Men han har visst kremerats som varken jag eller hans kompis visste.
Bara att han skulle begravas så klart också.
Men det blev till minneslunden vid kyrkan via Coop och handla rosor kanske man ändå skulle ha valt röda men blev nu vita men nästa gång.
Det kändes mer än rätt det här med tanke på hur man saknar honom har tyvärr också lite svårt att släppa honom också på det sättet som man borde göra men det kommer väl.
Men visst önskar till 110% att han var sambons son varje dag det är så mycket likheter mellan dom här 2 trots att han bara är 2 och ett halvt år men har precis samma humor smart liten kille .
Men det gick bra och sen när vi var hemma igen så en kopp kaffe och funderar på att hänga med till Helsingfors också.
Fråga mig lite om hur mycket pengar jag brukar ha med när jag åker mm.
Kändes bra att han fråga detta också inte många som har närmare då bara tagit förgivet att man har till den person som hänger med också.
Satt och prata om det ena till det andra också.
Sen hämta mitt hjärta runt tre lite innan till och med och var jätte glad också var han ville direkt upp i famnen och krama om mig rejält och sa mamma med händerna uppsträcka i vädret .
Och nu till rubriken som jag bara säger suck till för det första för att jag tycker att jag är ap jobbigt plus att man inte får en ända chans att lära sig något utan tvärtom som om man vore dum i huvudet .
Och nu när det handlar om oss som har dyskalkyli vilket innebär att man har svårt med siffror som dyslexi ungefär men där bokstäver.
Och på denna punkt att jag tar illa vid mig eftersom jag inte låter mig behandlas hur som helst eller har vart tok för snäll helt ärligt med andra ord.
Och bara för att jag berättar det här så är det inte för att svartmåla/säga taskiga saker anklaga så att ni vet som har hängt med mig här en längre tid.
Härom dag berätta min mamma att han hade satt in pengar och innerst inne från mitt hjärta känner jag att det är fel gjort av honom till 110 % också.
Med tanke på min dyskalkyli som jag har.
Men detta var på hans egna risk som sagt.
Så dom pengar han hade satt in så trodde jag att det var dom pengar som jag inte kom åt då när jag tappade mitt uttagskort i skogen tillsammans med mobilskalet.
Så jag trodde att det var dom pengarna eftersom jag alltid har haft det så att respengar kommer in 1-2 sista dagarna innan resan bär av har själv önska detta och för att veta helt säkert att det är så också och plus satt in namn på den summan på kontot för vara alldeles säker.
Och som har passa mig bra också så klart.
Och angående detta så trodde jag att det var dom pengarna som jag dock inte haft tillgång till när man tappade mobil fodralet i skogen för c:a 14 dagar sen.
Och mammsen berättade att han skulle sätta in pengar till resan och då tog jag det att han skulle det 1-2 dagar innan resan och nu när jag har handla mat och andra saker så får man höra ordet res pengar när jag tog detta som att han skulle göra detta nån dag innan.
Så det här ser jag som hans fel för att jag har missförstått det hela och just för att undvika detta så ska det vara 1-2 dagar innan plus meddela personen i fråga också med att säga hur det ligger till så man vet och är helt och hållet medveten om detta.
Men sms detta till honom och är ju dum i huvudet om dock inte fattar något två tabbar har han gjort tycker det räcker och inte den 3.e tabben nu.
Med att klanta sig med sätta in dessa 14 dagar i förväg utan meddela och min älskade mamms nämner detta men sa bara ska sätta in pengar så att tolka det som dom kommer on 1-2 dagar innan.
Inte änns så här var min förra även om vi inte direkt var kompisar men ändå ordna det man önska som detta fall och när det gällde andra saker så då meddelade hon om det fanns till det eller inte.
Så är en ärlig och seriös förvaltare även om man inte alltid kom överäns med henne med hon följde sitt uppdrag och ta detta på fullaste allvar.
Men som sagt har man med person och göra som dyskalkyli så ska man nog dock inte alls göra så här som detta fall han gjorde detta på egen risk det här utan att tänka sig för.
Säger bara suck kanske dags och börja tänka hur en person med dyskalkyli funkar så hade jag i allafall det vet jag.
I morgon blir det att packa skriva reslista om vad jag kommer att behöva så det inte blir för mycket.
Och krama om mitt lilla hjärta.
Kommer dock inte träffa som vill bara enkom träffa mig för att kramas och hånglas.

Minneslunden bild 1

Minneslunden bild 2

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Av anonym anonym - Torsdag 21 mars 23:59

Sovit minis oxgäh planerarr. Ansikts. Mansk puré & cafe 2 gånger i veckan olika masker Ögonask pure & cafe 2 gånger i veckan Ansikts olj ivy Aia 2 gånger i veckan Ansikts kräm ivy aia varje dag morgon make up /kväll ha huden fuktat o torkat ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards