Direktlänk till inlägg 30 maj 2018

åter besök till danderyds och sen ett ända stort skämt

Av anonym anonym - 30 maj 2018 23:30

i dag blev åter besök för mig på danderyds sjukhus och att allting såg okey ut efter missfallet också så man inte behövde göra något annat.

detta tog ca en halv timme totalt som sagt.

sen hem där jag var in på tallinksiljas hemsida och tittade för att boka en hem resa 24/6-27/6 så att man har tandläkaren .

Kan nu dock inte skjuta mer fram på såna här viktiga saker för mig så är det bara vare sig man vill eller inte.

Men tänker dock inte gå igen samma sak igen när man fick höra om lösa tänder mm och det var rena mardrömmen kan jag allt lova.

Och sen vet jag attan om jag i dag kommer till och med hinna med att ta en dejt eller eftersom jag ska packa också så klart inför i morgon också.

eftersom vi åker till sommarvillan då också.

plus att vi har ett möte på förskolan också på morgonen med hur det går för mitt lilla   

hemma sen kollade jag på båt biljetter sen efter detta kom min syster förbi också så blev att prata en liten stund innan man fortsatte med sitt egna också som då var att bland annat åka ut till värtan och sen kolla på mitt konto hur det ser ut med pengar där också.

skulle ut till värtan för att betala min hem resa men också bland annat för att jag blev lite snurrig över vissa saker också så klart.

men fick inte ordning på nånting och tur var kollade jag på mitt konto innan också om jag hade pengar på det som jag inte hade alls.

som nån mupp har dragit eller dom här på gatan för olika företag vart med om 2 företag går ej in på vilka men som började totalt dra nästan 700 kr i månaden så det fick räcka.

Men angående busstrafiken till frihamnen måste jag verkligen säga att den var dålig vid central stationen så var det bara att kliva av och ta tunnelbanan sen till gärdet.

och efter mitt ärenden dit på terminalen så då skulle jag ta bussen hem och då stannade den på vallhalla vägen som slut station sen byta buss till 4.an i stället och detta stressade mig lite också eftersom jag skulle hämta mitt lilla  

så sl är ett ända stort skämt för mig just nu när dom inte äns säger något i högtalaren på bussen eller att det står på displayen angående om bussen till frihamnen nu var respektlöst måste jag säga .

och klockan hade redan hunnit bli runt 14:40 när jag nästan kom till mariebergsgatan som jag skulle till och efter det gå hem lämna väskan.

sen på kvällen var det bara sätta igång och packa in för finlands resan i morgon.

syrran ville att jag skulle komma över på kvällen men kände bara nä orkar inte måste få reslistan och såna saker klara också vi kommer ju ändå ses i morgon i allafall som sagt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Tisdag 23 april 22:58

Sov gott minis också vakande på strålande humör också . Trodde att minis vill till förskolan tidigare men inte alls. Var ganska kyligt när vi gick till förskolan också men sol var framme och kollade smått . Slängde i dag dom gamla rosorna för at...

Av anonym anonym - Måndag 22 april 22:53

En väldigt seg morgon och trött Var jag minis pigg. Och kunde knappt säga nått överhuvudet typ god morgon och ingenting mer sen. Åt frukost minis skulle i väg till förskolan också men han ville inte gå i stort sätt. Så jag fick låtsas ett par gå...

Av anonym anonym - Söndag 21 april 23:13

Sovit gott har jag och minis dock hade jag nån udda dröm om att det var måndag och var fundersam på varför sambon var hemma också. Men kom på sen att det var ännu helg. I dag gick vi till maxi och handla hem det som behövdes till maten och bestämt ...

Av anonym anonym - Lördag 20 april 22:45

Blandat regn när man vaknande. Bestämde oss för att gå till butiken och innan dess normal .Varit så skumt väder dom här senaste dagarna måste jag säga att det har . Minis bushumör och den större hos en klass kompis också. men minis saknade honom vä...

Av anonym anonym - Fredag 19 april 23:42

Sov gott kändes som man inte ville gå upp ungefär. I dag skulle lilleman på teater och se nånting så vi gick lite tidigare än vanligt. Så var ungefär lite efter åtta ungefär vadd . Kom hem ta det sista av frukosten och dö O ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards