Direktlänk till inlägg 12 juni 2019

vilo dag & hälsa lillemans gudmor

Av anonym anonym - 12 juni 2019 23:37

jag valde att ta en vilo dag i dag i dag trors att jag var väldigt sugen på att gå till gymmet i dag.

och plus att jag inte ville stressa överhuvudtaget från fridhemsplan till blackeberg eftersom jag redan har gått igenom en stress fas så vill jag absolut inte alls ha tillbaka den eller eftersom jag typ har haft i en månad så att det räcker helt ärlogt

pratade med mitt lilla troll på morgonen stund och sen ringde mammsen och frågade om lilleman gudmors nr eftersom hon inte hade fått tag på henne.

så i dag har jag bara tagit det lugnt bara tänkt på själv och änga tid åt mig själv också innan jag skulle i väg.

så mite innan fyra åkte jag i väg och när kag mötte upp dom så fick jag en chock hon hade verkligen gått upp i vilt och mam såg att det inte alls var bra med henne på det sätt som man annars  sett henne.

blev lite orologt att hon var gravid igen och var i stort typ 6.e månaden eller något sådant men gått upp i bilt hade gjort den stackarn.

så hjälpte med att organisera saker ett par lådor som behövdes fixas.

men kändes ändå bra att se henne även om det vart ingen rolig händelse det och något som är min mardröm också men när jag på nått vis får hit min älskling så  blir det säkert bra och jag vet vetkligen hur han vill detta också så fort som möjligt .

hade försökt med lån till billig summa att betala tillbaka men hade inte alls gått tyvärr så försöker övertala honom nu om nån kompis till honom att kanske hjälpa till med det här i allafall så hoppas verkligen att detta kan gå i så fall och sen skicka summan till mig också och kan jag och skicka vidare en gång i månaden.

eftersom jag som småbarns mamma inte har den elonomin på mitt konto förutom det som jag hade hoppas på ska ju räcka till inom mat/kläder/kryssningar enkel resor/spara som jag måste då lära mig att göra  u .

sen på kvällen ringde d och sa att hon blev försenad  dock hörde jag femast att nått som var fel också brukar nått fel jag brukar reagera på detta också då.

blev lite orolig om vad som hade hänt också så klart.

men när hon hade lugna sig så bettade hon varför också kände genast igen mig eftersom vi som är födda samma år och en 8 månaders har hon också .

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 28 mars 23:08


Vi sov gott jag och minis . Större sonen kom in till och sa god morgon så kom mamma. Jobbiga dagen i dag om man säger så eftersom dom åker till Finland i dag hade gårna vela följa med men när det är ungefär en halv meter snö där , men vad jag har...

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards