Alla inlägg den 9 februari 2019

Av anonym anonym - 9 februari 2019 23:00

vi var och körde en stund kondition på gymmet i dag och det kändes ganska udda också och plus att jag blev lite fundersam i det hela också.

för 3 år sen så träffade jag en kille som jag träffade tyckte mycket om blev t o m charmad av honom på nåttvis också som sagt.

plötsliy bara bröt kontakten med mig så man blev ett fråge tecken plus att han var skyldig mig pengar också så klart.

hör av sig 3 år senare och bad om ursäkt lovade mig att jag skulle få tillbaks pengarna också gjorde upp att ses också så klart  som jag så ställde upp på.

efter gymmpasset hade han ännu en gång stängt av mig så man blev irriterad på det hela men kände på mig att den här killen kommer att höra av sig förr eller senare.

och det var det som hände i dag så får man se om det blir av denna gång  på tisdag efter gymmet gjorde vi upp sen ringde på kvällen ett långt samtal också.

så tog kompisen hand om mitt lilla ❤️ Under tiden .

men det uddda var att jag och kompisen hade diskution om denna kille och det här med att stänga av o sen höra av sig senare Angående månader.

kan erkänna att jag är intresserad av honom och tycker mycket om honom men hur vågar man nästa steg om den här kille. Håller på så här funderar jag mycket på också vill inte ha nån som får dör sig saker som sagt.

när då sist sågs höll man på att hamna i säng också😳 .

sen dess så har jag haft svårt att hitta nån som passar mig eller få mig att bli intresserad också.

förutom den här som lyckades charma mig  så man får se han ville visst ha en ny start så får se Kändes det som.

den här kompisen som är här och chillar varje jag känner jag bara mera kompis  med  vi är väldigt lika också  då och då känns som syskon.

 

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards