Direktlänk till inlägg 21 januari 2015

Gravid Vecka 39+5. snöa i stort sätt hela dagen i dag!

Av anonym anonym - 21 januari 2015 22:37

Hej och godkväll!

 

har i dag snöa sen jag vakande i stort sätt  och ingen bebis ännu eller verkar tycka om att ha det bra där i magen känns det som nästan.

På förmiddagen i dag var jag och handla och  hämtade ut ett paket som var en äggkokare som jag hade beställt från min yougove sida.

Har vänta på den nu i en vecka och i dag kom en påminnelse om denna så hämtade ut den och invigde den här hemma sen.

Gick mycket lättare och snabbare med denna än jag trodde att det skulle göra också.

Små retade pappsen med också att nu blir det du som får gå vagn promenader när det är så här mycket snö och halt ute.

Så annars har man varit hemma hela dagen snacka med några som jag gör på sidan twoo men som sagt kommer inte inleda nånting föräns jag vet hur min sötnos ska ha det.

Men har i alla fall en som jag pratar med som är nått år äldre än mig och som har en dotter och en son men kommer lätt överens med i alla fall och tycker är trevlig också.

Men men man får se som sagt och visa sig att vi har syskon som bor i samma område  här i stockholm också  lite komiskt.

Men annars varit hemma i dag och följde med mammsen upp till bibloteket också där hon skulle låna böcker eller närmare ljudböcker.

Så stog 2 habo bussar i dag utan för vårat fönster antar skolan som ligger brevid har hyrt och sen åkt på nån skidtur nånstans ett par dagar här.

Stog och tittade på bussarna inte med flit men man blir ju alltid nyfiken så fort det stannar tunga fordon här  utan för ,så var det några som tittade in från buss fönstret och vinka så vinkade tillbaka för att göra en trevlig gest.

Där jag bor har vi en skola precis brevid eller tvärs över gatan.

Bara vänta till maj så får man se när dom tar studenten också  då vet jag att kommer sakna min bjarne och dag drömma och sakna alla lastbils resor man har från 2007-2012.

Men angående shoppingen på maxi

 

mera filbunkar inget jag kan vara utan  och sen 1 keso och en burk för modersmjölk ersättnings pulver om man har oturen att man måste ha med sig på det sättet och inte har flytande moders mjölk ersättning hemma drick färdig.

 

 

     

så ser burken ovan och från sidan och sen är det min äggkokare som jag hämtade ut i dag också som jag är väldigt nöjd med och ska nu försöka äta 1 ägg till frukosten också med gröten sen när bebisen är ute ska jag köpa gi gröt.

Och börja laga mat med max 5-6 produkter och bara fisk och vegetariskt ett bra tag.

 

Annars har det fortsatt att snöa hela dagen och gör det ännu och plog bilar åker fram och tillbaka på trottoaren här utan för nu ska visst fortsätta snöa i morgon också  man få se det kan ändra sig.

Annars det inte hänt så mycket mera systersonen är super fökyld  också.

Men det finns en sak inom gradiviteten som jag nu allt smått börja ledsna på och det är detta.

 

 att dricka 1 - 2 glas mjölk  det är gott i bland tycker jag men aldrig för ofta visst det här är ju för lillemans skull som jag har gjort detta och han ska må bra där inne i magen envis med att titta ut.

Och har verkligen försökt äta nu på sistonde som är nödvändigt också så klart för den delen.

och att jag har en underbar mamms som har stötta mig hela vägen till 100 % precis som min vännina och som blir gudmor till honom också som också har varit funnits där när jag har behövt tips och råd innan jag verkligen har kommit fram till mina beslut helt.

Plus en underbar kompis som har peppa mig och ge mig så positiva saker hur man kommer bli som mamma och hur underbar lite grabb jag kommer att få och sen min syster också har varit engerad i detta ocskå.

det är jag så tacksam för  och att jag nu inte tänker mera på  här kräket till barnets pappa som är så flask av sig och vart det sen dag 1 också som varit förälskad i mig men jag har aldrig varit det i honom.

Har bara spara en bild på honom så lilleman inte tror att den som jag får ett nytt förhållande med att det är hans biologiska pappa utan närmare han får se vem som var den falska riktigt pappan till honom i så fall om lilleman känner för det.

Men kommer inte skriva på något papper angående om delad vårdnad änfå inget han skulle klara av precis med tanke på hans 2 handikapp svårt autism och förstånds handikapp.

Så jag har gått vidare i mitt liv och hur jag och min lilleman ska ha det också det också i fram tiden också.

Har ju en gudmor som kommer att ställa upp om det är något som jag kanske vill göra på egen hand som en kryssning men blir först och främst på runt 23 timmar alltså bara till åbo och inte helsingfors ännu.

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 18 april 23:15


Hade ett litet mini anfall i natt men gick visst snabbt över. Större sonen var hemma i dag hade haft lite feber i natt också så han var hemma i dag. På morgonen kom det ett meddelande först av nån som jag inte kände igen. Över huvudtaget men sen ...

Av anonym anonym - Onsdag 17 april 23:10

Kände mig väldigt seg i dag på morgonen kanske inte på samma sätt efter kryssningen . Minis vakna före mig till exempel ropade på mig också . Så kom min andra son in och ville busa lite . Jag gick upp åt frukosten minis ville var inte så hungrig g...

Av anonym anonym - Tisdag 16 april 00:01

. Trött minis vakande ropa mamma och satte. Efter det kom store bror och lekte med minis. Minis hade lätt få på sig kläderna i dag bytte blöja och sen gick vi till för öll. Upp till normal tog och köpte lipp gloss också 4 nya färger och annat mär...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:08

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:06

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards